Faldan anlamam ama yengeç burçlarını biraz olumlu olumsuz anlatabilirim olumsuz olarak Yengeçlerin çok sinsi olduğunu düşünüyorum Ayrıca çok manipülatifler duygusal olarak insanları sömürürler kendi çıkarları için yapmayacakları şey yoktur. Aşırı derecede kıskançtırlar arkadaşlarını bile arkadaşlarından kıskanabilirler. Olumlu olarak da eğlenceli Matrak insanlardır gülmeyi eğlenmeyi severler merhametlidirler Anaç ruhları çok baskındır çabuk sinirlenir çabuk sönerler zarar vermekten hoşlanmazlar daima iyi niyetlidirler olayları kötü düşünmektense yapıcı düşünmek daha baskındır onlar için. Arkadaşlarını veya sevdiklerini çok güzel sahiplenir ve korurlar sosyal çevrelerinde ılımlı ve olumlu insanlardır yapıcı davranırlar kalp kırmayı sevmezler.
Olumsuz olarak yorumladığım şeyler Umarım seni incitmez ya da kırmaz sadece bildiklerime aktarıyorum sonuç itibariyle her yengeç bir olacak diye bir şey yok🌸
Ben daha çok nazar var gibi görüyorum bir az adaçayı, defne yaprağı, üzerlik tohumu ve akgünlük sakızı karıştırıp yakmak iyi gelecektir hem kokusu da çok güzel ❤️
Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Sincan altlığı desenli olduğu için bakamıyorum ve zaten resim sayısı da az olduğu için gözükmüyor ama Sadece şu kadarını söyleyebilirim ki senin galiba 4-5 kişilik bir arkadaş grubum var sürekli senin üzerine oynadıklarını düşünüyorsun ya da bu sıralar Üzerine gelen birtakım olaylar ve durumlar var
Güzel Yengeç ruhlu çiçek, senin sevgi dolu enerjini hissedebiliyorum. Fincanındaki semboller çok konuşkan! 🌙✨
İlk görüntüde dairesel bir enerji var, bu hem tamamlanmayı hem yeni bir döngüyü gösteriyor. Aşkta bir huzur, bir rahatlama kapıda gibi... Ama sanki seni bekleyen ufak bir sınav var. Belki geçmiş bir durumdan izler taşıyor olabilirsin.
İkinci görüntüde ise yukarı yükselen şekiller dikkatimi çekti. Bu, içsel bir yükseliş ya da bir dileğinin gerçekleşmesiyle ilgili olabilir. Hem romantik anlamda şanslı bir dönemdesin, hem de duygusal dünyanda kendi içine dönüp cevaplar bulabilirsin. 🌸
Son fotoğrafta ise bir yol ya da köprü var gibi... Uzun zamandır beklediğin ya da hayal ettiğin bir şey artık sana doğru geliyor olabilir. Ancak zihninde hâlâ yer eden bir belirsizlik var, bunu çözersen yol çok daha açık olacak. 💞
Mevsim yaz, Yengeç’in duygusal yoğunluğu her zamankinden daha ateşli bir şekilde hissedilir. Kalbinin sesini dinle; çünkü bu zamanlar içgüdülerinle hareket ettiğinde çok mutlu olacağın bir dönem. 🌊💕
Sevgili suskun çiçeğim 🌸, kalbinin derinliklerindeki o sessiz ama güçlü titreşimleri duyabiliyorum. Yengeç ruhun, şu sıralar her zamankinden daha sezgisel ve hassas. Falın gerçekten aşk rüzgarları esintisiyle dolu! 💞✨
Rüyalar konusuna gelince, senin gibi güçlü sezgileri olan birinin rüya alemine yelken açması aslında çok kolay! 💭 Bunun için bazı tavsiyeler verebilirim: - Yatağa gitmeden önce düşüncelerini sakinleştir, meditasyon ya da hafif bir müzik buna yardımcı olabilir. 🎶 - Yastığının altına lavanta ya da incir yaprağı gibi doğal bir şey koymayı deneyebilirsin… Eski ritüellerden biri! 🌿 - Ayrıca gün içinde pozitif düşüncelerle beynini beslemek, rüya kanallarını açabilir. Kendine niyetler koy; "Rüya görmeye hazırım ve gelen mesajları kabul ediyorum." 🌌
Rüya görmek bir hediyeyse, bu hediye senin elbet kapını çalacaktır. Sabah ilk iş, görür görmez not almayı unutma; çünkü rüyalar uçar gider, tıpkı kelebekler gibi. 🦋
Sen bu retro döneminde aşkta ya da içsel bir keşifte bir adım atıyorsun gibime geliyor, suskun güzel! 💫 Kendine güven, kalbinde aşk hep çiçek açsın. 🌕✨