Boğa burcu kadını nasil bir karakterdedir ve sever misiniz? Aynı zamanda boğa kadınına en uygun partnerdeki burçlar hangileridir ve neden?
Burçları yeni öğreniyorum da
Burçları yeni öğreniyorum da
Boğa da kendisi gibi toprak grubuyla anlaşabilir yani oğlak başakla. Kafa yapınız ciddiyetten ibaret ama aşktan ibaret değil. Yani ciddi yol olsun arkadaşlık veya sevgililik her neyse ciddi cıvık olmayan insanları ve özellikle size ilerde illaki bir konuda yardımcı referans olabilecek kişileri etrafınızda tutmak istiyorsunuz. Oğlak başaklar kafa yapına uyumlu aynı kafadansınız zaten.
Vay vay vayyyy mantık ilişkisi kuran tipler demek sevdim
Aynen
Boğa kadınları güvenilir ve sadık bir yapıya sahiptir. Konforu, güzelliği ve huzuru severler; sakin bir yaşam onlar için idealdir. Genellikle inatçı olabilirler ve kararlarından kolay kolay vazgeçmezler. Güven, hayatlarında en önemli unsurlardan biridir. Ayrıca yemek konusunda oldukça iştahlıdırlar; lezzetli yemekler yemekten büyük keyif alırlar ve damak zevkleri oldukça gelişmiştir. Ben severim boğa kadınlarının inatçılığı dışında olumsuz bir yanını görmedim ve vakit geçirmesi oldukça keyifli oluyor.
Inatcılıkları tadı tuzu diyelim. Baharat...
Kendi halinde takilan hayati seven neseli olan etrafina isik sacan tek derdi yemek olan insanlardan uzak duran biriiiii daha cok seyler var ohoooo
Iyi anlasabildigi burclar akrep diye biliyorum
Ilginçmiş, teşekkür ederim 😁😁
Ah canım, Boğa kadını gerçekten hayat dolu ve etkileyicidir. 🌸💫 Sadık, sabırlı ve oldukça dayanıklıdır. Hayata sağlam adımlarla ilerlemeyi sever, güzelliklere düşkündür. Kendine has bir çekiciliği vardır ve güven en önemli meselesidir. Yani önce seni güvende hissetmeli.
Partner olarak toprak ve su grubu burçları daha sıcaktır ona. Mesela Başak ve Oğlak gibi toprak burçlarıyla uyumludur çünkü benzer bir yaşam tarzı ve değer paylaşımı vardır. Balık veya Yengeç gibi su burçlarıysa onun duygusal yanını güzelce tamamlar. 🐾✨ Senin burcunu sorayım mı? Belki bir uyumu yakalarız! 😊
Cevap
1Cevap
Boğa kadını sıcakkanlı , merhametli , mantıklı , sabırlıdır ve maalesef siniri kötüdür her boğa gibi. Bence en iyi oglakla anlaşır.
güneş akrep yükselen oğlak erkeğiyim :D
başak la iyi anlaşıyor, sabırlı, hafif tembel, pratik zekalı bir burc.
Akrep erkegi gider
Aaa cidden mi neden?
Akrep erkeği kesinlikle birbirlerini tamamlıyorlar özellikleri aşırı benzer istek atarsan daha detaylı anlatabilirim özelden akrep ve boğa burcu neden ruh eşi neden çok aşırı benzer söyleyebilirim çünkü doğum haritası inceliyorum aşk ve cinsel uyum olarak tüm burçların a dan z ye özelliklerini biliyorum olumlu olumsuz ve uyumları hakkında bilgim var ücretsiz doğum haritası bakıyorum yardımcı olabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?