11 ayHiçbir lafın ve sözü altında kalmak istememesi ve insani ilişkilerde baskın olmayı sevmesi, yönetmeyi sevmesi, kriz anlarını çok iyi yönetmesi , kolay kolay hiçbir işi yarım bırakmaması gibi birçok özellik var...
Kişi nefsini ve kendisini bir miktar eğitmiş ise bunlar sevimli dozda olabilir
Değilse çirkin gelir karşıdakine00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü akrebin "istekli" diye adını çıkarmışlar. Ama akrepler, sevdiklerine karşı tutkulu olurlar ve libidoları sadece sevdiklerine yüksek olur. Çok eğlencelilerdir, iyi dostlukları vardır, ama yanlışa karşı çok kindar olurlar. Sevdiğinin yastıkta kalan kokusuyla bile tutku yaşayabilir. Ee bunun neresi kötü? (akrep değilim, sadece tüm burçları yorumlayabiliyorum.)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAkrep burcuna kıskanç ve inatçı diyenler boğa burcu inadı ve kıskançlığıyla tanışmamıştır 😂 Ben de akrebim sabit fikirli kıskanç inatçı değilim asla. Sadece çok dominant bir yanımız var. Fazla sert ve agresifiz bence. Bir de yüz ifademiz buz gibi. Bence bu yüzden itici bulunuyoruz
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, Akrep burcunun o yoğun enerjisi ve derinliği kimi zaman insanlar için korkutucu olabilir. Akrep, sezgisel gücü, gizemi ve tutkularıyla özel bir burç. Ama işte, bazı insanlar derinliği anlamaktansa, yüzeydeki algılara kapılabiliyor 🌑♏.
Bence, bu ön yargılar çoğunlukla Akreplerin keskin zekaları ve kendilerini kolay çözümlemeyen tavırlarından kaynaklanıyor. İnsanlar, tanımlayamadıklarından genelde korkar ya da mesafeli olur. Ama sen kendin gibi olmaya devam et. Güçlü enerjinle zaten ışıldıyorsun! ✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Ben balık burcu yükselen boğa Burcu erkeğiyim bütün burçları nerdeyse biliyorum ama aratirmada en çok zorlandığım burç ise kesinlikle AKREP olmuştu aslanın inatı boğanın tutkusu koçun asiliği yengec in duygusalligi ve koruyucuyu bir arada taşıyor akreplerle aram iyi ama tek hoşuma gitmeyen tarafları var kindarligi bir kenara bırakalım bende kindarim kabul ediyorum hoşuma gitmeyen tarafı ise manipülatifliğidir 3 kere yakalanmisimdir 4 kere yememisimdir ama olgunsaniz sadiksanız özelliede su burcuysaniz iyi anlaşır sınız insnalar akrep in bu ateş burcu ve su burcuyla karışımı bir şey olması insnalarin önyargıli olmasida diğer insanlardan bakacak olursak on yargılı olması nerdeyse normaldir
112 Yorumla
Yay11 ayakrepler aşırı manipülatif. hem de toksik şekilde ısrarla yapıyorlar bunu. bir de şımarık ve kendinii bişey sanıyorlar. çok keskin radikal kararlar alıyorlar net ve kararlı olacağız ayağına ama yanılgıları çok oluyor böyle yapınca. pek derinlik yok akrepte. olayları değerlendirirken grisini göremiyorlar herşeye siyah beyaz kafadan dığ bir bakış açısıyla bakıyorlar. Ben de balığım anlaşamıyorum akreplerle. Akrep ateş burcu ve su burcu karışımı değil bu arada. adından öyle sanılıyor. su grubunun sabit elementi oldugu için tutkusu yüzünden ateş grubu zannediliyor. Balık ise su grubunun değişkenidir.
İkizler11 ayEvet ikizlerde doğru ama ben ikizlerin ters tarafını görmedim sadece 1 kere gördüm konuşmak istemedim genelleme olmasın diye ikizlerde araştırmada en çok zorlandığım akrepten sonra 3. Burç olmuştu ama araştırmada yaşanmışlık değil tek iyi yanı Zeki olması oda kesmez bizi
Yay11 ayevet zaten o toksikleştiklerindeki iğrenç halleri yüzünden sevmiyorum akrepi. kendilerinden nefret ettiriyorlar farkında değiller.
Yay11 ayutanarak söylüyorum maalesef yükselenim akrep son derecelerde yaya geçmesine ramak kala geçememiş orada kalmış 🤣 belki de geçmiştir bilmiyom tam saati bilmiyom ama yükselenlerin güneş kadar ben baskın olduguna inanmıyorum zira güneş iç benliği temsil eder çünkü zihin yapım düşünce biçimim komple balık, daha hayalperest vizyoner, derin düşünen kafada biriyim. akrepler olaylara çok sığ bakıyor siyah beyaz olarak değerlendiriyor herşeyi, gri tonlarını göremiyorlar bu yüzden çok basit geliyorlar bana. yükselenleri illaki etkilicek ona bakarsak 10. ev yani MC de insanı etkiliyor benim MC başakta ve başak gibi ayrıntıcı oluyorum bir işle uğraştıgımda ve tamamlaamaya çalıştıgımda en mükemmeli olsun istiyorum hep yoksa içime sinmiyor. yükselen sadece kendini başkalarına gösterdiğin şeklindir daha ötesi olmuyor, iç benliğini güneş temsil eder.
Yay11 aybir diğer konu 7. ev meselesi o da boğada benim ve boğa gibi güven arıyorum ilişkilerde (aksi durum elimde değil). ama bu beni boğa yapmaz. yükselen zaten 1. evdir. olayı böyle değerlendirmek lazım. her evin bir anlamı var biliyorsun. zaten bu şekilde milyonlarca farklı kombinasyon oluşarak aynı burç olsa bile farklı mizaçta insanlar oluşuyor. Değilse her burç aynı kişilikte olurdu.
Yay10 ayyükselen boğa 30 dk sonra doğsa aslan olmaz ki ikizler olur en fazla
11 ayAkrep burcunun kendine has duruşuyla anlaşmak kolay olmuyo. Ortamda iki baskın insan varsa biri akreptir, diğeri kova. Sivri diller ortaya çıkınca orada savaş başlar. 🤣
318 Yorumla
Kova11 aySeni sevmediklerini sanmıyorum ama. Bilerek beklettim prensim mi? cümleni sabırla bekledin. Yargılı biri değilsin. Seviyom böyle karakterleri. Yaşına göre olgunsun kızım sek.
Kova11 ayBenim burcuma neler neler diyolar. Aldırış etme. Onlar kendi burçlarının köleleri olmuşlar ondan 🤣🤣
Kova11 ayKova 🤣🤣🤣🤣
Kova11 ay@Ddddddda kovalar dik başlı insanlara laf yetiştirmeyi sever 🤣
Kova11 ayKızlar sakin olun hepimiz insanız 🤣
Kova11 ayZırlayan kova burcu nadir bir türdür. Ben daha hiç denk gelemedim. Onu koruyup kollayın
Kova11 ay
Boğa11 ay@melankolikmelaike sen kova miydin len 😆
11 ayBence insanlar size karşı ön yargılı olmasının sebebi biraz gizemli ve yoğun yapınız. Duygularınızı kolay açmadığınız için bazen yanlış anlaşılıyorsunuz. Ama aslında çok sadık, koruyucu ve güvenilir birisiniz. Önyargıları bir kenara bırakıp gerçek halinizle tanınsanız, çok daha farklı olur her şey.
10 YorumlaBen koç erkeğiyim ve akrep kadınları ile çok iyi anlaşıyorum. Birbirimize karşı çok olumlu yaklaşıp, isteklerimizin sınırsızca karşılayıp mutlu edebiliyoruz. Karşılıklı tatmin ve mutluluk çok önemli. Bu her burçla olmuyor. Ben akrep ve aslan kadınlarını çok seviyorum. Aramızda hep güzel şeyler var. Siz ateşli ve sıcaksınız o yüzden sizi diğer burçlar çekemiyor olabilir.
12 Yorumla
Aslan11 ayateşli ve sıcak çok burç var ama o segmente giden yolları farklı hepsinin
Koç11 ay@kaldımsehirlerde çok haklısın. Zaten burçlar tek başıma sıcak ya da soğuk olmaz ki. Karşılıklı ilişki veya etkileşim halindeki iki kişinin burçlarının bir biri ile uyumu bu sıcaklığı, yakınlığı ya da anlaşma düzeyini ortaya koyar. Mesela ben koç erkeği olarak akrep ya da aslan burçları ile pozitif etkileşimi her yönden yakalayabiliyorken mesela oğlak burcu ile uyuştuğumuz noktalar çok az hatta çatışmalarımız daha fazla.
Gizli Üye(25-29)11 ayakrep değil de kovalara karşıyım ben. kadın erkek fark etmez. hepsi uzak olsun benden. zaten karşıt burcum. ben ne dersem tam tersini söyleyen biraz da duygusuz ve empati yoksunu tipler. aslan burcu için hayat enerjisini bu kadar emen başka bir burç yok diyebilirim. hele de ay balık burcu bir aslansanız. o aradığınız duygusal destek asla yok.
310 Yorumla
Terazi11 ayKesinlikle çok sıkıntililar
Yay11 ayay balık aslan kadını gerçekten biraz daha farklı oluyor diğer aslanlardan sanki
Cevap sahibi11 ay@acayipadamm tanıdın sanırım böyle birini?
Cevap sahibi11 ay@Ddddddda atabilirsin. doğru bence.
Yay11 ayben balık burcuyum, ay burcu balık olanlar daha naif kibar, anlayışlı, hassas, empati yeteneği güçlü, fedakar, insanlara yardım etmeyi seven ve çok hızlı bağlanan yapıları olduklarını gözlemledim. mesela ay burcu yengeç olan aslan burcu bir arkadaşım var inanılmaz düşünceli empatik biri. ama her aslan böyle olmuyor maalesef zorba gücü ele geçirince kötüye kullanan tipler de çok var aslan burçlarında.
Cevap sahibi11 ay@acayipadamm evet bu yüzden ay burcu çok önemli ve gezegenlerin bulunduğu evler de öyle. bir tek güneş burcunu bilmek yetmiyor aslında. ben güneş aslanım ama 12. evde bu da demek oluyor ki aslan burcu özelliklerim baskılanmış. daha çok yükselen ve özellikle de ay burcum gibi davranıyorum çünkü ay burcum balık 7. evde ve 7. ev ilişkiler, evlilik gibi konuları içeriyor. zaten beni tanıyanlar aslan olduğuma inanmıyor. ben de aslan özellikleri taşımaz istemezdim zaten. çok egoistler.
Yay11 ayevet ay burcu inanılmaz etkiliyor insanı bunu fark ettim çevremdeki insanlardan ve kendimden. güneşin bulunduğu ev de gerçekten çok etkiliyor. güneş 12. evse aslan özellikleri sende baskılanır aynen. 7. evde olsaydı da bence baskılanırdı. ben balık burcuyum ay burcum ikizlerde, güneşim de 3. evde her konuya meraklı bir yapım ikizler gibi. ama yükselenim olan akrep sanki baskılıyor gibi beni 🤣 akrepi de sevmem normalde 🤣
Yay11 ay@Ddddddda bence hepsi bir bütün olarak hareket ediyor ve ortaya bambaşka eşsiz bir kişilik çıkmasına yol açıyor. parmak izi gibi bişey bu. gerisi insanın kişisel gelişimiyle alakalı bir durum. dogum haritasındaki potansiyelini hangi yönde kullandıgıyla ilgili.
Gizli Üye(25-29)11 ayİnsanlar Akrep burcunu gizemli, kıskanç ve intikamcı olarak görmeye alıştığı için ön yargılı yaklaşıyor. Bu burç güçlü ve derin duygular barındırıyor ama dışa vurmadığı için anlaşılması zor geliyor. Anlaşılmayan şey ise genelde ya abartılır ya da dışlanır.
30 YorumlaBir aslan burcu olarak söyleyebilirim ki tek çekinip saygı duyduğumuz burç akrep 😀.
Ben severim akrepleri22 Yorumla
Boğa11 ayBende akrebim kendimi sevemiyorum 😀
Gizli Üye(36-45)11 ayBu kadar çok kişi birden yanılıyor olamaz birde böyle düşün. Adı üstünde zehirli akrep. Bu ismi boşuna almış olmaaazzzz, yargı değil gerçek işine gelse de gelmese de, kadın erkek hepsi aynı b. k
73 Yorumla
Yay11 aybir de yorumlarda övmüşler şaka gibi. :D ya ben bu işten anlamıyorum ya insanlar delirmiş. bu kadar delirmiş geçimsiz toksik başka bir burç görmedim şahsen.
Cevap sahibi11 ay@acayipadamm övenler de akrep çünkü dert etme🤣
Yay11 ayben gözlemlediğim kadarıyla koç erkekleri çok övüyor beğeniyor bunları. zaten koç erkeği de aklı s*kinde bi burç övmesi normal 🤣 ama akrep cinselliği aşırı abartılıyor , belli etmeyen ama onlardan iyi olan bir sürü burç var. akrep kadınları bana çok hantal, düz geliyor.
- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
11 ayAkrep değilim. Ama severim sizi de, çekemiyorlar bence. Ve burca göre haraket eden insanların kesinlikle IQ su düşükk. Aski olamaz. Anlayamıyorum. Hiç burcumu sormayan birisiyle 1 2 hafta konuşmuştuk en sonunda doğum günümü sordu (ikizlerim btw) 😂 adam soğuk yapıyo sjsh yahu düne kadar canısıydım cicisiydim sjwjsj şimdi noldu 🤣
11 Yorumla
Aslan11 aykorktu ablası
- Astroloji & Burçlar konusunda 328 cevap paylaştı.
11 ay
Al benden de o kadar. 😎
12 Yorumla
Akrep11 ay🧿👍👏👏✔
Gizli Üye(18-24)11 ayBen de akrebim ama akrep olmasam da en iyi burç derdim gerçekten dobrayız iki yüzlü değiliz diye çekemiyorlar bence çok sadık bir burç
44 Yorumla
Yay11 ayhee çok dobrasınız milletin yüzüne gülüp cesaretli olamadıgınız için arkasından iş karıştırmada veya konuşmada 10 numarasınız.
Cevap sahibi11 ay@acayipadamm ya siz iyimisiniz cesaret denince zaten akıllara akrep burcu gelir öyle bir kac kişi tanidiniz diye bütün akrep burçlarini öyle sanmayin
Yay11 ayaynen kesin öylesinizdir
- Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı.
11 ayBenim manitoş da akrep burcu. Tanıdığım tek akrep kendisi ve kendisine bayılıyorum
22 Yorumla
11 ayKomiksin arkadaş :)
Akrep burçlarının olumlu bir tarafını görmedik ki kıskanalım :)
22 Yorumla
Oğlak11 ayOlumlu neyi varmış AKREPLERİN pekiiii
Ben de sevmem çünkü çok duygusal olmalarına rağmen sinsi ve kıskançlar. Ama gerçekci olmak gerekirse onların adı çıkmış sadece; asıl fitne olan oğlaklar.
32 Yorumla
11 ayYapmacik insana alışmışlar dürüst, kendinden emin birini görünce kaldıramıyor bünyeleri 😂😂 birazda kendimizi övelim demi ama 🤭
40 YorumlaBunun burçla ilgisi yok burçlara inanirim ama gerçekten ilgisi yok en çok da akrep ve ikizlere karşı önyargılılar ben akrebim ama herkesle anlasabilirim özellikle ikizlerle yani burçla insanın karakterinin alakasi yok size karakteri kötü insanlar gelmis
20 YorumlaAslanım akrep burcunu severim en yakın arkadaşım da akrep ve bu lafı ilk defa duydum. İnsanlar akrebi değil ikizler burcunu sevmez bende onların en başında geliyorum.
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 554 cevap paylaştı. Hiç ön yargım olmadı. Neden ki ne var akrepte
18 YorumlaAkrep burcu başarılıdır artı tehlikelidir kincidir ozguvenlidir ayrıca çok çalışkan ve de korkusuzdiur
30 YorumlaYoo hiç on yargılı değilim çok iyi tanıyorum
2 yüzlü, sinsi, görsel olarak ilgi çekici ama karakter olarak sıfırın altında hepsi30 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 474 cevap paylaştı.
11 ayAkrepler woouw bi burç… ikizler ya da yengeç gibi ıyyyyy tarzında bi boş beleşlikleri yok… akreplere yapılan ön yargı auralarından genelde. Haritası kaliteli bi akrep 1-0 öndedir
113 Yorumla
Terazi11 aySahtekarlık sevmeyiz dobra doburuz dur
İkizler11 ayİkizler olarak tepki gösterdim ayıp ediyorsun burçlara göre ön yargılı davranmak yakışmıyor
Yay11 ayikizlere kurban ol sen :D balık olarak en sevmediğim burç akreptir. sen bu işten gram anlamıyon. bunları çok bişey biliyor sanıyorsunuz da yanıldıgınız nokta akrepin keko, şımarık kendini bişey sanan bir burç oldugunu unutmanız. akreplerin keskin radikal kararlar verdikleri için çok kararlı özgüvenli zannetmeniz deli saçması bişey. bir de aşırı manipülatifler
Koç11 ay@acayipadamm manipülatif olan yengeçlerdir. Aslında senin balık olarak akreple anlaşman lazım su grubusunuz ikiniz de
İkizler11 ay@acayipadamm boş boş ne konuşuyorsun la sen ağzımı bozdurma benim canımsın
İkizler11 ayKlavye bile dayanamadı sana saçma saçma yazdı o kadar boş birisin
Yay11 ay@Samet383838 nerenden anladın yazdıklarımı illa kavga mı edelim. sana mı dedim yazdıklarımı? bir de yazıp engellemiş beni.
Yay11 ay@öğrenimelemanı
maalesef balık olarak hiç anlaşamıyorum düşünce yapıları bana uymuyor akreplerin. Boğalar gibi çok keskin/sabit kafalılar, esneklikleri yok, bu durum herşeyin en iyisini bildiklerini zannetmelerine yol açıyor. Evet yengeçler de manipülatif ama yengecin iyisi evliya gibidir. akrepin manipülatifliği daha boktan yengecin yanında. akrep gibi toksik negatif yönleri yok yengecin. Akrepler negatif huzur bozucu tarafları çok var. yengeçler daha zeki sorgulayıcı oluyorlar ve daha pozitifler ikizlerden etki aldığı ve ikizlerle ayna burç oldukları için sanırım. Kurnaz olsalar da iyisi tam iyidir yengecin. akrepler çok sabit kafalı, kafaları kaosdan beslenen şımarık bir burç. ben hiç bişekilde anlaşamıyorum akreplerle. ikizler ve koçlarla daha iyi anlaşıyorum.
Koç11 ay@acayipadamm ben de boğa olduğum için su gruplarıyla anlaşamıyorum pek
Yay11 ayakreple anlaşırsın sen. zıt burç çekimi olabiliyor. ben de başaklarla güzel anlaşıyom toprak grubundan bi tek
Koç11 ay@acayipadamm benim yükselenim akrep
Yay11 ayboğanın sabit fikirliliğini biraz yumuşatsa da yine de yetersiz. aşırı şüphecisindir sen. güvenmezsin kolay kolay hiçbişeye. benim de yükselenim akrep ona rağmen sevmiyorum akrepleri. güneş akrep ile yükselen akrep aynı şeyler değil.
Koç11 ay@acayipadamm evet doğru
Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı. İnsan beyni basite kaçıp düşünmemek adına kalıplaştırmayı sever bu önyargıya sebep olur.
Ben aksine akrep burçlarıyla hep iyi anlaştım özellikle karşı cins ile dengeli, tutkulu, zekiydiler.10 Yorumla
11 ayBiz akrepler gerçekten mistik bir havaya sahibiz enerjimizi kaldıramıyorlar...
52 Yorumla
Balık11 ayKatılıyorum
11 ayKızım akrep burcu, bende burçlardan hiç anlamam duyan herkes eyvah yandın falan diyor ya sürekli duyunca bende korkmaya başladım artık 😄
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
11 ayEn çok önyargı bence ikizler burcuna karşı var kimse bunu inkar edemez
20 Yorumla Genelde kıskanç manipülatif, kinci oluyorlarmış bende tanıdık öyle maalesef
22 Yorumla
Yay11 ayhem de öyle böyle manipülatif değiller. adamı bezdirirler sinir katsayılarını coştururlar
Terazi11 ay@acayipadamm aynen öyle
11 ayHayir ikizlere karsi, ama ikizlerde harbiden oyle. İkizler degilim bu arada.
20 Yorumla
11 ayÖn yargılı değil. Herkesin bir deneyimi var bunlarla.
20 YorumlaHer şeye takıntılı olduğumuz için
Kuşkucu şüpheci ve çok kıskanç olduğumuz için
Ayrıca Manipülenin kitabını bizler yazdığımız içindir o ön yargı n’olacak ki başka 😄😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aykendi burcum diye demiyorum ama özellikleri gayet güzel bana kalırsa. eğer anlaşamıyorsa sıkıntı karşıdadır. gayet seviyorum ben
30 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 475 cevap paylaştı. Başkasını bilmiyorum ama ben seviyorum özellikle seni
11 Yorumla
11 ayBurçlar karakter özelliklerini belirlemez ama katkısı büyüktür akrep te kıskanç ve kincidir. Yine de her insanın karakteri kendisine özgüdür ve aklı olan sadece akrebe değil direkt insana güvenmez.
10 YorumlaCinsel istekleri konusunda eleştirim yok. Fakat kinci oluşları çok iti. Konu kapanıyor, iki taraf birbirini affediyor ama akrep kişisi hala gizli kin besliyor
10 YorumlaPozitif, akrep burcu olanlarla hep çok eğlendik, çok iyi anlaştık
10 YorumlaAkrep kadını kıskanç zor derler ama en çok ikizlerin namı var o konuda..
10 Yorumlaİnsanların çoğu ön yargılı bunun burçla falan ilgisi yok
10 Yorumla
11 ayÇünkü sinsiler fesatlar insanların arasını bozar bencil nankör ve birde akrep deyince ne oluyorsa kendilerini bir halt sanıyorlar komedi😂
114 Yorumla
Balık11 ayÇok belli ediyosun akrepliğini işte bu 💩 akıtan ağzından herşeyin nedeni belli zeka küpü
Balık11 ayKaostan da beslenirler. Astrologlar da bahsediyor akrebin kötüsü bebattır iyisi iyi. Sen olmamıssın daha yiyeceğin kazıkları yasayacagın kaosları bekle. Cünkü aktrep ölüp tekrar dirilmenin dönüşümün burcudur yaşadıkları onu öldürür dönüştürür tabi derslerden anlayacak zekası varsa, yoksa kaoslar biri biter öbürü başlar malsa dewamke
Balık11 ayHahaha beni sokamadılar hepsinin kuyrugunu gutune soktum 😂 ve hepsi de senin gibi boş kriz ve hırslara kapıldı farkında değiller ki o hırsları kinleri onları bitirecek sey😉
Koç11 ayBen kaostan doğuyorum sen ise laf kalabalığından beni çözmeye çalışma ben bile her seferinde tekrar doğuyorum sana fazla gelir akrebin ne olduğunu anlatmak yerine kendini ankatsan daha kolay olurdu kaosu anlatmışs8n fakat hala anlamamıssın ben yaşarım sen kaybolursun sana göre akrebin kötüsüyük demek senin gibi sinekler olmazsa iyi kötü ayırmaya gerek kalmaz
Yay11 ay@Pembistann
dibine kadar katılıyorum düşüncelerimi yazmışsın. KS seni balık burcu gösteriyor doğru mu bilmem ama balık burcuyum ben de. Ben bu kadar boş şımarık kendini bişey sanan bi burç daha görmedim. zaten iyicil gezegen olarak geçmez astrolojide akrep yöneticisi. keskin radikal kararlar vereceğiz ayagına özgüvenli gibi duruyorlar ama çok hata yapıyorlar ve hatalarını yüzlerine söyleyince de manipülatif davranarak bastırmaya çalışıyorlar. bir de kadınları keko gibiler ve şımarıklar. Bişeyden anladıkları yok ama insanlara kendilerini öyle gösteriyorlar. kaostan besleniyorlar resmen aşırı toksikler. huzur bozucular. ortalıgı birbirine katıyorlar. yüzüne güldükleri insanın arkasından konuşuyorlar çekiştiriyorlar. akrepler kendilerine yapıldığında kıyameti kopartacakları bişeyi başkasına yapınca ve onlara hadlerini bildirince küserler trip atarlar suratları 5 karış olur içten içe kendilerini yerler bunu lisedeyken çok yaşadım.
Balık11 ay@acayipadam haha dimi birde bunlarla övünürler marifet gibi😂 bak kudurmuş hâlâ saçma sapan boş özellikleri üzerinden övünmeyi de yine unutmamış. Katilin katilliği ile övünmesine benziyor. Yeniden doğanlar eski kendilerini öldürenler ⚡️ demek istedim yani ölüp ölüp doğan çirkef demedim yani sen ölmeyi bayılmak saniyosun @Ssekrw klasik akrep zekası şaşırmadım ckekcd
Herked akrepleri kıskanıyormus ya aynenn canım aaa akrep burcuymuş hadi kıskanalım diyordu herkes. vay be nasıl sokuyomus imrendim haa diye çok kıskandık 😂 zeka seviyelerine hayranım 🤣
Balık11 ayHa buarada hayatında krizi anca kendinle yaşarsın etrafında olanlar etkilenir Astroloji bilgilmle konuşuyorum boş konuşmuyorum. Kötü akrep adam olana kadar kaoslarla krizlerle kor ateşte pişer olana kadar. sana üzüldüm hadi kolay gelsin aslan akrebim
Yay11 aycevaplarda bakıyorum mesela bu koç erkekleri bunlara hayran en çok da koçların onları övdüklerini görüyorum. koçlar aklı s*kinde bi burç zaten. sırf cinsellik düşkünü olduklaırı için menfaatleri olmasa akrepin yüzüne bile bakmazlar ayrıca bana çok hantal, odunsu geliyor akrep kadınları. akrep kadının da cinselliği bence abartılıyor tamamen şehir efsanesi. Çok daha iyi olan ama belli etmeyen çok burç var. Mesela yengeç, balık ve ikizler
Balık11 ayHayır yani aslan olsa anlıcam ormanların kralını kıskanıyorlar diyecekler tamam böceği kıskanmalarını düşünmeleri de komedi. D bir video izlemiştim Yengeçle akrebi bir kavanoza koyuyorlar Yengeç düzgün durduğu halde akrep inadına inadına üstüne gidiyor en sonunda yengec bunu tuttu kuyruğunu kıt kıt doğradı😂 hiç yerinde Uslu durmuyorlar kaşınıyorlar gördükleri tepkiden sonra da saçma sapan kinlere intikam planlarına kapılıp kuduruyorlar. Tüm herkes kötü düşman bir bunlar iyi🤣
. yani şans gezegeni Jüpiter'in yöntettiği yay değilsin kralın güneşi aslan değil sanatın güzelliğin yönettiği venüs değilsin ölümün yıkımın gezegeni plütonun burcu akrepsin karanlık enerji neredi sevilesi Allah askına😂
Yay10 ayhaklısın :d senin burcun ne
- Astroloji & Burçlar konusunda 402 cevap paylaştı.
11 ayAlakası yok çünkü akrep burcu ile diğerleri arasında ne fark var hiç bir fikrim yok 😂
10 Yorumla Bende bilmiyorum naptık lan biz bunlara 🤷♂️
10 YorumlaAkrep burcuyla ilgili yazılanlar/söylenenler nedeniyle
10 YorumlaValla bana göre burca göre insan yargılamak burçlara inanmak skko skkko şeyler
10 Yorumla
11 ayBen boğayım yükselenim akrep duble akrebim ve hislerim neden bilmiyorum aşırı kuvvetli.
10 Yorumla
11 ayDoğru dobra insanı sevmezler. Onları pohpohlayacak kişileri severler akreplerde de bu yok
10 YorumlaAkrep kadını oğlak ve koç erkeği asla çekilmiyor çünkü
27 Yorumla
Yay11 aysen koç musun
Koç11 ay@acayipadamm hangimize soruyosun
Yay11 aytabi ki cevap yazana sordum zeki akrep.
Koç11 ay@acayipadamm m@l olduğun için bunuda anlamadığımız düşündüm😂
Yay11 aysen önce türkçe yazmayı öğren de sonra mal dersin
11 ayÇünkü ikizler burcuyum ve bir akrebin ağzımdan çıkan bir lafa kinlenip de intikam planları yapılması benim için çok olası... çünkü kinlenecegi bir şey soylemisimdir
00 Yorumla
11 ayİnsanlar herşeye önyargılı işine gelecek bir şey olursa koşa koşa kendisi ile alakası yoksa mız mız sen gel bir de ikizlerin yaşadıklarını gör 🤣
00 Yorumla
11 ayben de önyargılıym.. dua et yaşın genç..
1-2 burcun direk taraftarıyım. koç, akrep, azıcık aslan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHersey hat safhada olduğu için çekemiyorlar *Aura *Enerji *libido *Özgüven hepsi var
Girdiğimiz heryerde hemen dikkat çekiyoruz baskın karakterli Bi yapıya sahipiz normaldir çekemeyenin olması çokta kıskanılır
10 Yorumla
11 ayManipülasyon , kurgu , 6. His, tartışma veeeee hep kendi haklı olması.
Akrep kadınıyla olacaksan kendini tamamen teslim edeceksin. Yat yat , kalk kalk!!!20 Yorumla
11 ayÖzür dilerim ama insanların genelinin sizi taktığı yok bence :)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBenim gördüklerim kötüydü ya ortalık karıştırıcı iyilerde vardır illaki
23 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Rsklnkv oğlak neden
Şu burç olayına pek anlam vermiyor olsam da kişiliğimi yanıtıyor olması epey gizemli geliyor bana özgürlüğüme düşkün olmak, sessiz olmak gibi.
00 Yorumla
11 ayAzgınmış gibi davranmak zorunda oldukları için. Salın kendinizi ya. Yalandan libido misyonu yüklemeyin.
00 Yorumla
11 ayBen burçları simgelediği hayvana göre olduguna inanıyorum mesela şu an sokarlar ondan ön yargılılar diyesim var 😀
00 YorumlaYes ben de öyleyim. Bi numarası yokmuş da isminden ötürü havaya giriyormuş gibi bi burç.
11 Yorumla
Yay11 aybenim gibi düşünen biri daha 😂
Gizli Üye(25-29)11 ayAkrebw ön yargılı diyeosan ikizler doğmamışsın iyi ki skskks
11 Yorumla
Cevap sahibi11 ayHem akrep olsun isteyen bi tayfa var ikizlerin adı kim çıkardıysa yakalayıp...
Ne kadar battıysak artık kıskançlara sjjshjdj
26 Yorumla
11 ayHerseyi cok biliyolar cunku
21 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 300 cevap paylaştı.
11 ayBurçlardan hiç anlamıyorum
212 Yorumla
Başak11 ayBaşak demişti biri 😅
Başak11 ayŞaka şaka sadece burcumu ve yükselenimi biliyorum
Ha birde hüsonun burcunu biliyorum boğa
Başak11 ayYoo barısmadık ama biliyorum burcunu
Başak11 ayHüseyin beyin burcu boğa efendim 😅
Başak11 ayDimi fnkfjfjd
Akrep yengeç ile en uyumludur her konuda
212 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!