Neden bu rüyayı tekrar tekrar görüyor olabilirim?

Rüyamda bir okula kayıt yaptırmıştım oraya gidip geliyordum sonra araba ile kaza yaptık ben kurtulmustum. Böyle dağın yüksek bir kesiminde yıkık dökük virane ev dolu insanların yaşadığı bir yer vardı. orada insanlara danisiyordum surdan şuraya nasıl gidebilirim surdan hangi otobüs geçiyor vs. Sonra kendimi yaşlı bir adamın evinde buldum aynı soruyu ona da sordum surdan şuraya nasıl giderim? Adam aldı bıçağı yere koydu bıçak kendiliğinden yer gösterdi benim gidebilmem için. Bu arada yaşlı adamın evinde olduğum anı 3-4 kere görmüştüm daha önce. Sonra hastanedeydim ama yaralı değildim. Bayan bir doktor beni vjnl olarak muane etti sonra hamilesin dedi. Pastane vardı bahsettiğim yerde canım rulo pasta çekmişti. Tanımadığım genç bir kız ile sohbet ettim konuştuk. Ben sadece yaşlı adamın evinde olduğum anı nerdeyse 3-4 kere gördüm herhalde. Karnım daha buyumemisti dumduzdu ama ikide bir karnıma bakiyodum içimde bir bebek tasiyorum diye. 🙂annemlere ulaşıp eve gidebilmek için herşeyi denedim ama bir şekilde bir şeyler engel oldu orada kaldım hep. Neden bu rüyayı tekrar tekrar görüyor olabilirim?
Neden bu rüyayı tekrar tekrar görüyor olabilirim?