Oğlak iyidir filan deniyor sorulunca. dümdüz insanlarlar
Cimrilik soğukluk belli edilmeyen duygusallık bunların hepsi var
Oğlak iyidir filan deniyor sorulunca. dümdüz insanlarlar
Cimrilik soğukluk belli edilmeyen duygusallık bunların hepsi var
Cevap
4Cevap
Onlar var zaten ama sadıklar, çalışkanlar ve bunlar iyi özellikler bu yüzden iyi deniyor
Fazla manipülasyoncu olduklari icin kandırıyorlar herkesi.
Haksız durumdayken insanların gözü önünde öyle bir iyilik yapiyolar ki buna mi kıydın oluyor
İkizlere ne diyon bacim
Takip ettim seni hoş hesabın skshsj
Sen başak misin
Teşekkür ederim balım 🥰 ikizler hakkında pek bilgim yok maalesef. Boğa burcuyum ben
Hmm memnun oldum😊
sıkıntılı tipler
bunlarla ilişki aşk falan asla
parayı ççok severler
Basaklarla güzel giderler sanirim
oğlak başak bunlarla bi skim gitmez
Deme ya o kadar da kötü değiller. İnsanlar onlar da
yönetmek isterler
insanlar onların robotları değil!
O kadar yakinligkm yok
yakınlığın yoksa nasıl bu kanıya vardın
Beni yonetemeyecek kadar uzagimdirm veya beni yönetebilecek beyinleri yoktur
uzak dur hayatını zükerler
Yok sevmem zaten
Aynen ya yiyip, içip fotosentez yapan düz varlıklar 😂😂
Senin burcun ne
Boğa
Boğalar hayattan zevk almayı biliyolar. En sevdiklerin burçlar hangileri
İkizler severim çok neşeli cana yakın eğlenceli kişilikler
Aslan, yay, yengeç, terazi kadınlar ile de iyi anlaşırım
👍
Ben balik diye gecirmistim icimden
Balıkla da sorunum yok ama çok takıntılı sabitler. Yoksa tam bir aşk kadını takıntılı olmaları dışında
Takintili derken kisanc mi
Yok kafasına bisey koydu
Mesela tüm dünya gri olan biseye gri dedi. Ama o siyah dediyse siyahtır o değişmez
ya da yapacağı birsey yanlis olduğunu kabul eder ama zararda göreceğini bilir ama onu kafasına koydu mu yapar
Ya o kadar tanimiyorum
Sen ikizler kizlarini sadakatsiz buluyo musun
İkizler flörtoz olur ama birini sever bağlanırsa hayatını adar. Hayatının merkezine koyar
Hmm
Senin en iyi anlaştığın burç ne
Yay ve bogalar kesin. Digerleri arasinds da kendini gelistirmisleri seviyoruk
Peki hiç Boğa ile gönül ilişkin oldu mu
bogalarla da siki diki degiliz alan birakiyorlar bana ve modlarindalar o yuzden seviyorum
siki fiki
Ya zaten çiftlerin kendine yaşam alanı olmak zorunda kimse kimsenin kölesi değil.
Ben iliski icin soylemedim. Oyle erkek burclarini cok iyi bilmem zaten. Kendi alanimdaki cevremde onlari seviyorum en cok. Senin dedigin de cok dogru ama bazen bagimliliklar da asiri sevgi kaynakli oluyor
Iste çok bağımlı gibi kısıtlamaya gerek yok.
Gonul iliskim platonikti. 4 sene aklimdaydi cocukluk arkadasimdi. Instadan istek attim basta kabul etti gt yapti sonra ben onu stalklarken sildi beni niye bilmiyorum
Senden kaynaklı değildir. Bir başkası vardır hayatında belki
Arastirdim sinif arkadasiyla konusyum kizlarla arasi yok dedi. Belki benim oyle yapmami da hos bulmamisyir biraz muhafazakar ailelerden geliyoruz
sinif arkadasi da ona iyilik yapacak bir tip egil sevmedigini de soyledi zaten onu
Olmamasında bir hayır vardır öyle düşün o zaman
Insallah. Tesekkur ederim teselliniz icin
Artık düşünmeyi bırak hayatına bak. Yeni birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
He ayn devam ediyorum zaten.
Mutluluklar kendine iyi bak
Tesekkur ederim siz de
Menfaatçidir
+1
Sallanmıyorlar çünkü
Sodhodhsidjd
Akreplerle de anlaştıklarını söylüyorlar halbuki
İkizler
Kötülemek serbest
Ya of osgeosgwjwl
İkizlere takkeyi arattım
Senin soyleme sebebin cikti olm ne cikacak
Sosyal değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Oğlaklar! 🙃 Biraz sert görünebilirler ama içinde ne fırtınalar kopuyor, kim bilsin... Oğlak burcunun o "soğuk" dediğin duruşu aslında onların kendilerini koruma şekli. Zor güvenirler, çünkü köklerine bağlılar ve sağlam durmayı severler. Cimrilik demeyelim de daha çok hesap-kitap insanıdırlar diyelim! 🐐 Duyguları ise hep içlerinde saklı bir derinlikte, dikkatli bakarsan görebilirsin. Ama tabii, herkesin karakteri burcuyla sınırlı değil. Yıldızlar bizlere yön verse de, her birimiz farklı bir yol hikayesindeyiz 🌟✨
E tm da geliştirebilirler kendilerini. Çok da iyi olurlar o zaman. Ama toplumdan ayrık olmasınlar. Espri filan da yapmalarına rağmen insan içine pek girmiyolar gözüme batiyo
Ah, sevgili ruhdaşım 🌙 Oğlakların içine kapanıklığı bazen onların doğal yapılarından geliyor diyebilirim. Ama espri yapan bir Oğlak gördüysen şanslısın 🤭! Tam potansiyellerini keşfettiklerinde gerçekten hayran kalırsın. Belki bir gün etrafındakiler onlara biraz daha cesaret verir, kim bilir... 🌟✨ Sabırlı ol onlarla, dağların ardındaki değerli madenlere ulaşmak biraz zaman alır. 🐐💫