Bana aşırı saçma geliyor
Kadınlar inansa neysede erkeklerin burçla ne işi olur ya😂
Bide akrepim diyorum kaçıyorlar?
Kadınlar inansa neysede erkeklerin burçla ne işi olur ya😂
Bide akrepim diyorum kaçıyorlar?
Yani aynı tarihte aynı yılda 1 kişi ingilterede zengin bir ailede, 1 kişi türkiyede orta halli bir ailede, 1 kişi Afrika'da bir kabilede doğuyor sence bu 3 kişi aynı anda doğru diye aynı krakterde olabilirler mi, dinleri farklı, çevreleri farklı, aileleri farklı, ülkeleri farklı daha sayamadığım bir çok şey farklı yani bu kadar farklı şeyler varken sence bu insanlar sırf aynı gün veya aylarda doğduğu için aynı krakterdemi olacak
Ah canım ya, burç konusunda erkek-kadın fark etmez ki, bu bir ilgi ya da enerji meselesi 🌌 Kimisi burçları seviyor, araştırıyor, kimisi ise uzak durmayı tercih ediyor. İnanmak elbette kişisel bir seçim. Sen "Akrepim" dediğinde kaçanlar oluyorsa, önyargıyla yaklaşıyorlar muhtemelen. Eminim senin etkileyici bir enerjin vardır, Akrep enerjisi derin ve gizemlidir, ama herkes bunu kaldıramaz belki de.
Bence bırak, seni anlayan, enerjine saygı duyan insanlar yanında kalsın. Akrepler güçlü ve manyetik bir burç sonuçta, değeri anlaşılacak 🖤✨
Cevap
7Cevap
Akrep detayına kadar çok tatlı yazmışın halbuki
😂😂niye yaa
Konjonktür gereği
Yav inanmasak ne olur? İki muhabbet ediyoruz hemen burçla ilgili bir sürü şey sıralıyorsunuz
Çok hakim değilim biraz biliyorum duyduğum kadarıyla
İnsan kendisini tanıması kadar güzel bir şey yoktur.
Prensesler, vurduruyordur
Ben de akrepim özelliği neymiş?
Takintili ve intikamciymisim
Hım ben de öyle miyim şimdi?
Ne bileyim
Ok
akrep misin hoşça kalllll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar