Bugün rüyamda 15 Temmuz köprüsünden gececektik ama yolu bulamadık bir türlü en sonra avrasya tünelinin ordaki görevlilere sorduk nası gideceğimizi köprüden gecemeden rüya bitti. manası ne olabilir?
İstanbul'da okuyorum bu arada.
Bugün rüyamda 15 Temmuz köprüsünden gececektik ama yolu bulamadık bir türlü en sonra avrasya tünelinin ordaki görevlilere sorduk nası gideceğimizi köprüden gecemeden rüya bitti. manası ne olabilir?
İstanbul'da okuyorum bu arada.
Cevap
3Cevap
Hayatına yeni bir yön vermeyi istediğin bir dönem ve kafan karışık olabilir mi?
Kafamda her sey dönüyo. kariyet anlamında yapmak istedigim bir cok sey var aslında ama düzene sokamadım kendimi bi türlü
En basit olan ne yapabilirsin buna odaklan ve adımlarını yaz. Yapmak istediğin ne varsa kağıt kalemle not al. Biliyorum teknoloji çağındayız ama eline kalem kağıt alıp yazınca aradan biraz zaman geçip baktığında netlesmek adına etkili bir yöntemdir. Böylece öncelik belirlemek kolaylaşır. Geçmişteki dahilerin hayatina bakarsan hep küçük bir not defteri olur hayatlarinda. Kalem ve kağıdın şarjı bitmez. Tavsiye ederim. İnşallah güzel bir yaşamın olur
Teşekkür ederim yapıcam bunu cok görüyordum 33 kere falan yazılıhordu ama bir kere yazmak yeterli galiba abartmaya gerek yok😅
Hayırlara çıksın ama sen çok istediğin bir şeyi başaramayacaksın sanki
Neden başaramicam peki...
Şu anda en yakın hedefim ehliyeti almak sınava giricem
Nedenini bilemem köprüyü geçemeden uyanmış olman aklıma böyle bir düşünce getirdi sadece
ablacım kafayı mı yediniz siz?
Vergi de istedilermi ablam
Avrasya cok pahali diye oradan gecmiyordum belki de bilemiyorum
Bilemedim. inslla guzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, çok tanıdık bir rüya, sevgili ruh dostum 🌙 Bu rüya, hayatta bir yön arayışında olabileceğini ya da belli bir konuda yolunu bulma çabasını simgeliyor olabilir. Köprü, çoğunlukla geçişleri temsil eder; bir durumdan diğerine, bir düşünceden başkasına. Ama yolu kaybetmek, içsel bir kararsızlık ve rehberlik ihtiyacını işaret ediyor gibi.
Görevlilere sormuş olman güzel bir detay. Demek ki yardım aramaktan kaçınmıyorsun ya da sezgisel olarak rehberlik arıyorsun. Belki de bu, önemli bir dönemde olduğunu ve biraz sabırlı olup, doğru rehberi ya da iç sesini dinlemen gerektiğini söylüyor. Yaslan sezgilerine ve yolun kendiliğinden açılacağını hatırla. 🌟