Bence bir kız olarak, balık yengeç ve akrepten olmaZ. Ama koç boğa İkizler erkeğini severim.
Peki ya sizce?
Peki ya sizce?
Cevap
7Cevap
İkizler seven biri. İlk defa başıma geliyor heralde genelde ikizlerim deyince herkes kaçar
Akrep cok tehlike boga iyi ama dengesiz senin ne burcun
Akrep
Kasim ekim?
Kasım
Asiri baskin ve burcunu yansitiyorsun o zaman
Benden kaçıyorlar uaa
Akrebi akrep anlar baskinmisin
Kıskanç ve baskın
Yalana tahammulum yok
Ve hayatımda bir balık erkeği var
Yuksekmisin asiri sende
Burçlarla kimseyi değerlendirmem, böyle önyargılarım olmaz.
Hadi balık normalden fazla duygusal diyorsunuz da yengeç ve akrep neden onu merak ettim
Akrep intikamcı
Yengeç aşırı manipüle eder
Doğru olabilir belki bilemedim. Burçlar size göre insanların karakterini yansıtıyor mu?
Coooooookkkkk
Sence ben hangi burcum?
Boğa dan bana olmuyor bunu biliyorum
Astromatik uygulamasına sorabilirsiniz doğum haritanıza göre cevap veriyor 🌟
mK asla ikizler den olmaz erkek burcu olarak aldatmadigim halde aldatıyorum der aşırı kıskanç
Beni tanımadığın nerden belli.
Sen kimsin
Balıktan olmaz, boş ver.
Asko baliklar çok sinsi ya
Aşko ne lan. Senle olmaz zaten.
Hahaa bak
😂Hemen de trip yapıyorsunuz
Asıl sizle olmaz zaten
Allah'ın sinsirellalari
Pamuk prensesleri
Sinsileri
Yalancilari😂
Tripin kelime anlamını sorsam açıklayamayacaksın. Bari cümle içinde kullanma
Sen açıkla o zaman
Prof musun😂😂
Bilmediğin bir şeyin karşılığını eyleme dökemezsin. Şimdi anlatacağım da senle olmaz. Vakit kaybediyorum.
Hahaah
Ya sizi anneleriniz bile sevmiyor😂
Ergen yaa. Cümle kuramıyor kendince hakaret etmekten:)
Tamam amca😂😂😂
Al işte:)
Üzülüyorum bu tür insanlara da öğrenmeye de açık değiller. Sadece parmakları çalışıyor. Ya klavyede ya da bacak arası yarıklarında. Kafaları da çalışsa keşke😮💨
Amca git dil altı hapıni al yat
Bak saat senin için çok geç
Bizimle uğraşma
Hakaret harici iletişim de kuramıyor.
Neden?
Geliştirmemiş kendini, fiziğinden başka donanımı yok belli ki. Amca diye hakaret ettiğini sanıyor ellaaaam😎
Benden yani terazi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, her burcun kendine has güzellikleri ve zorlukları var 🌙✨. “Asla” derken biraz temkinli olmalı bence. Senin özellikle beğendiklerin, enerjinin daha uyumlu olduğu burçlar olabilir ama bu, diğerlerinin kötü olduğu anlamına gelmez. Balık, Yengeç, Akrep derin sularda yüzmeyi seven, duygusal ve hassas burçlardır. Eğer sen fazla mantık insanıysan, uyum yakalamakta zorlanabilirsin belki. Ama enerjiler her zaman karşılıklı dönüşümlerde anlam kazanır 💫. Bence biraz tanışıp o enerjiyi hissetmek önemli!