AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O değil de erkekleri kadar şerefs8z doyumsuz görmedim o kadar cok gördüm ki aynialr yani Allah bi dha çıkarmasın karsima ikizler
Erkekler burç farketmeksizin aynı
Kesinlikle öyle de bu fazla oldu
Ben hiç görmedim cinsellik düşünmeyen erkek hepsi kullan at bir sürü kızla olmak istiyor bütün güzel kızları istiyor şrsfzler
Kendileri de b8k gibi bi de istediklerine bak sqlaktirlar
Hayatı sîkleriyle görüyorlar
cevap sahibi burcun ne acaba merak ettim
Oğlak
ikizlerim kendime rahayima duskunum egolu olmak degil bence bu
Rahatına düşkün olmanın birine zararı yok ama ikizler kadını çevresinde daha güzel kadınlar olsun istemez en dikkat çekici kendisi olsun ister yaşı arttıkça kendisini daha küçük görmeye başlar
En dikkat çeken olmayı isteyi egoistlik olarak adlandırıp buraya yazmak saçma bence
Gayette egoistlik. Bu hayatta sizden daha çok dikkat çeken daha güzel kadınlar olduğunuda çevrenizde olacağınıda kabullenin
Ben kabulleniyorum ama güzel olmayı istemek sorun değil. boş ver
ayıp yaptığın @soran niye kaldırdın cevabımı o kadar da yazmıştım uzun uzun 😅
valla sen kova gibi geldin bana 😅 kova değilsen aslan akrep veya boğasındır ama boğa son ihtimal zira uğraşmaz onlar böyle şeylerle
@acayipadamm sorunlu musun kardeşim yazma diye kaldırdım yine yazıyorsun hangi kova canını acıttı bilmem ama kova değilim sen ikizlerden korkak aşık gibi davranır ama her erkeğin ilgisini ister
açık fikirli değilsin sen açık fikirli olaydın kaldırmazdın cevabımı. herhangi bi hakaret kötü söz bile etmedim. burcunu bile söylemeye korkuyosun gizli olmana rağmen. sen kova değilsen %90 akrep veya yaysın. boğa ve aslan kadını uğraşmaz bununla
bu arada ben balığım
@acayipadamm hiçbiri değilim bilemedin hem ne önemi var sadakatsiz bir ikizler burcu değilim ya o o yeter
çok genelleme yapıyosun valla. tamam anladık çevrendeki ikizler olanlar kızdırmış seni ama yine de radikal biçimde bu kadar genellemen doğru değil.
@acayipadamm sus artık ya boş yapıyorsun
balık olarak nasıl susayım :d
@acayipadamm konuş akşama kadar konuş
burcunu söylersen susacam söz. sadece tuttu mu onu merak ettim
@acayipadamm tutmadı bunu bil yeter
ok neyse uzatmanın anlamı yok kolay gele
@acayipadamm 👍
balıklara gıcık mısın sen
Ben de merak ettim k kadar laf ettin merak ettim bizden bu kadar nefret eden burç hangisi diye bence konu oglaksin
heh bak oğlak da olabilir valla nokta atışı. hatta geçen gün soru gördüm ikizler erkeğine giydirmişti cevapta gizli bir üye. ve burcunu oğlak yazmıştı
@acayipadamm oğlaklar başta beni çok seviyor ksgsksbjs sonra sorun çıkıyor. Bir de çok yargiliyolar bence insanları. Zaten oglakla ikizler biebirine zararlı burclarmis tam hangi kelime verdiklerini bilmiyorum ama antisyasi yengeç başka bir şeyi oglakti.
oğlagın antisyası yay.
aslında ikizlerin kontra antisciası oğlak burcudur. yengecin de kontra antiscia sıyay burcudur. bu burçlar birbirlerini ne anlar ne duyar, iletişim kuramazlar
Bilemediniz yine
@acayipadamm hadi yaw. Ama durusumu filan çok beğeniyor. Bir de oğlak burcunu dışardan soğuk da görsem eğlenceli buluyorum ben. Yani böyle konuşunca mutlu bir taraflari var güzel bir enerjii
Sadece ben değil ikizlerden yaygın olarak nefret ediyorlar kimse çevresinde en iyisi ben olayım beni kimse geçemez diyen birini istemez mantıken
tüh o kadar emek boşa gitti baştan söylesen ya oğlak olmadıgını 😂
Bir de oglaklarla aslanlar toksik ilişki yaşıyor hep djsgjsbsjs sebebini bilmiyorum
valla bence sen ikizleri çok yanlış anlıyon. bu tarife en iyi uyan burç varsa o da koç burcudur. 😂 herkesi kendine rakip görür beni kimse geçmemeli kafasında yaşar hep 😂 yoksa koç falan mısın acaba 😂
İkizlerin kendi hayatı beni ilgilendirmez ama ne kadar ikizler kadını gördüysem sevgilisi varken hep başka erkeklere göz süzer cilve yapardı sevgilisi kocası var diye diğer erkekler ilgisini kessin istemez yani
E tm da başkasının hayatı sana niye bu kadar battı KAVSKSVWOSGGS
E hadi söyle sen de o kadar konusmusuz
Başkasının hayatı niye mi bu kadar battı söyleyeyim sana ucu bana da değdi. Yaptıkları kaşarlıklar çevresini de etkiliyor anladın mı şimdi
@acayipadamm bence sen ikizleri çok yanlış tanıyorsun gerçek 5 senede tanımazsın ömür lazım boşuna savunma darbe yediğin zaman görürürsün baban gibi savun burada sen
Her kimse git konuş bence o kişiyle. Anlat durumu
Ablacım sence anlatılacak bir şey mi bu? Tek biriyle sorun yaşamadım diğer ikizlerde böyle yaptı birseyin en iyisini alsak kıskanır kullanmaya çalışır ama kendi aldıklarını saklarlar
Ben çok comert olduğumu düşünüyorum. Senin söylediğin mevzuyu yapan akrep var bizim çevrede. Balık yuva yıkiyor diyenler var. Bütün ikizlere atfedilmez ki
Özele gecelim mi ben bir ikizler burcu olarak aynılarını yapmak istemiyorum konusalim
İkizlerde öyle kaç tane tanıdıysam hep başkasının kocasına sevgilisine göz dikti ben erkek arkadaşımı tanıtmam mesela
Ya ben değerlerine sahip çıkan bir insan olmayı tercih ediyorsan hiçbir yildiz benim elimi kolumu tutup bir şey yaptıramaz. Sen bana diyosun ki ikizler burcuysan ahlaksizsin
Benim çevrem benden hiç de nefret etmiyor. Bazen ghostingci görüyorlar bir anda insanlardan ilgimi kesesim gelebiliyor. Kendi alanıma çekilmek istiyorum ama bunun dışında samimi arkadaş canlısı cana yakın görüyorlar ani agrasifligim ve tembelliğin tutuyor böyle bir insanım. Bir de en kötü özelliğim insanları topllu ortamlarda rencide etebiliyorum ama içim öyle rahat ediyor bazen de pişman oluyorum o kadar
Yo ben ikizler kadınıyım egom hiç yok ego yapmak nedir onu bilmiyorum
Sen bir de aslan kadınını gör
Aslan kadını erkekten anlar ikizler kadını öyle değil mızmız egolu kıskançtır bütün erkekler ilgi versin ister aslanlar sadakatlidir
Sadakatlimi 🤣🤣🤣
👍
🤣🤣🤣
Bunun burçla alakası yok
Bunlara anlatamazsın kendilerini astrolog sanmayı seviyorlar
Burçlarla ilgili olmak havalı da değil gerçeklikle de alakası yok ama insanlar karakterleri hakkında yorum okumayı falan seviyorlar
Maalesef
Kadınların çoğu egolu
Kız kardeşimde öyle herkeze havadan bakıyor
Annelerinin bile kendisini öpmesine sevmesine izin vermezler güzellikleri bozulur
Neden kardeşin havada bakıyor
Egoları çok yüksek
Kardeşin de mi öyle
Evli mi kardeşin
Nasıl geçiniyorsunuz birde aynı evdesiniz
@imparatorr33 adam demiş ya kız kardeşim öyle diye tekrar soruyorsun
Bana sözünü geçiremiyor sinirli biriyim biraz dışarı karşı öyle
Bana çok garip geliyor anneleri sınavdan çıkıyor sarılıp öpmek istiyor iyi geçtiği halde öflüyor öpme diyor sevgilisine öptürüyor
Sözünü geçir ona
Onu öyle döverimki öyle bir şey yapsa
Senin burcun ne abi
Sakin olun kaç yaşında kardeşin
Balık
@imparatorr33 kim gergin?
Erkek olan
Balık ikizlere hiçbir şey yapamaz
Benden tırsıyor
Kaç yaşında kardeşin
:d
Reis işine baksana bi sal mk
@imparatorr33 knki sendeki ne cesaret adamın kardeşine yazıyorsun bu abi 35se kardeşi 30 falandır Napıcan
10 yaş var aramızda ben 30
20 yaşında bu ego benim hiç tahammülüm yok arkadaşlarımda ikizler tahammül edemiyorum yine 30 40 yaşında daha olgun oluyorlar
Tabi canım genç daha
Peygamber sabrı lazım size
Ben kendi daireme geçtim yzaklaştım biraz
Oyle bir doverim ki diyen erkektwn bir bok olmaz. Saygi sevgiden kaynaklaninca sevgidir. Korkunun otoriterligi acizliktir karaktersizlik kaynaklidir bana gore
Saygi sevdiden kaynaklaninca saygidir*
Hepsi bencil
Ruhları öyle
Garipler
Sen neden egolusun
İkizler değilim
Ama egolusun
Mesela?
Düşün bakalim
Mal mısın? Beni tanımadan egolusun diyorsun
Sonra da düşün bakalım diyorsun açık söyle lafı dolandırma neyim egolu?
Mal mısın bütün ikizleri tanıyon mu
Tanıyorum bu yaşıma kadar milyonlarca ikizlerle tanıştım
Yalan atma lan yalanci
Ya ne boş yaptın belli egolu kendini beğenmiş ikizlersin
Yoo degilim
Yalancı
Yalan yok
Maalesef
Avukatı mısın ikizlerin
Yooo ben burçlara göre ayrım yapanlara dusmanim
Yapıyorum ne olacak
Hamile kalırsın