Mars merkür yengeç ondan mı bilmem ama sevince anlayışlı korumacı biraz kıskanç oluyorum bağlanınca kaybetmekten cok korkuyorum gerçekten aşırı bağlanıyorum tatlı dilli oluyorum çocuk gibi oluyorum kızamıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merkür jüpiter'i geç gerçekten seven değer veren ve birbirinin kıymetini bilen her insan anlaşır
Öyle anlaşmaak isteyen alasiyor hee ilişki dediğin iki taraflı çabaya da bağlı ama
Tabii ki iki taraflı çabaya bağlı bak özellikle bu konuya çok dikkat et tek taraflı ne kadar çabalasan çaba olmuyor ağzınla kuş tutsan karşı tarafta bir şey görmedikten sonra belirli bir süre sonra sen de yeter artık diye isyan ediyorsun
Ya işte birisiyle bi yola çıktığında iki tarafında çabalamasi lazım yoksa gönlü yoksa jstemiyorsa boş ver öylesiniz
Oylesini
Aynen öyle bak benim uzun süreli bir ilişkim oldu ilk başta da her şeyi iyiydi daha sonra baktım ben yapıyorum ben ediyorum ben değer veriyorum eğer ben hep ben hep ben dedim artık yeter yani bu kadar da olmaz seviyor muyum gerçekten seviyorum hala da seviyorum ayrılalı 1 yıl oldu hala da seviyorum Ama tek taraflı olmuyor yani gerçekten olmuyor Bir baktım ona değer verdikçe ben değersizleşiyorum onu sevdikçe ben sevgisizim yapacak bir şey yok
Yaa demek ki kızın gönlü yokmuş sende bir kızın sende gönlü olsa asla böyle yapmaz ya çok güzel peşinde çok isteyeni var ya da bilmiyorum ama hayatta da böyledir hep bi taraf daha çok sever o
Ya sana şu kadarını söyleyeyim O zaten ayrılmayı önce istemedi ayrılmayı isteyen bendim o şunu sandın yaşam Nasıl olsa benden vazgeçmez kuzenleri bile bana şunu diyordu Sen nasıl katlanıyorsun ona o kadar zor ya biri yani yaptıklarımı sana birer birer söylesem dersin ki bir erkek bu kadar mı sever yani dediğim gibi yani şu yönden kalbim çok rahat İçim çok rahat Evet uzun süre ilişkim oldu Evet üzülüyorum ama pişman olacak olan ben değilim kendi ileride de bunu göreceğiz 🙂
Sen mi erkeksin o mu erkek belli değil 😆
O da öyle yaa ama bende öyleyim
Bence biraz daha senin yumuşak olman gerekiyor ilişki her iki tarafın baskın olmasıyla yürümez
İşte bende onu diyorum yaa ben öyleyim o da yumuşak yani
Yürümez onun biraz daha baskın olması gerekiyor bide erkek bu yaştan sonra feminenlik mi yapacak
O aslında daha baskın devamlı ne yapmam gerektiğini söylüyor
Baskın sadece onunla olan bir şey değil 😆 kendinle çelişiyorsun az önce o sa yumuşak bende yumuşak diyordun şimdi bana yön vermeye çalışıyor diyorsun 😆 erkek biraz eril ve baskın olmalı kadınını kendi ağzından çıktığı sözle cezbetmeli 😜
Ya şimdi bu zamanda öyle erkek kalmadı ki kadinlar ilişkiyi ayakta tutmaya çalışıyor erkekler bitmiş durumda
İkimizde birbirimize anlayisliyiz yumusagiz ama onun sozu daha çok geçiyor demek istedim
Öyle erkek kalmamasının nedeni biraz dünyanın döngüsünden kaynaklı bu dönemin kadınlarının testoreston hormonları erkeklerinkinden daha fazla olduğuna yemin edebilirim kanıtlayabilirim de ki feminen erkek çok fazla 😆
Durumu bu şekilde özetlemen daha iyi olurdu öbür türlü kendinle çelişiyordun
Tecrübeyle sabit anlaşamaz 7 24 kavga cikar
Yok aslında anlaşıyoruz sen hangi burcsun bilmem de ikizler kadınının nasıl biri olduguna bağlı he bazen sıkılıyorum herkesten her şeyden ona da yansıyor ama genel olarak iyiyiz bence
Ben balık ikizler sevgilim olmuştu ondan dolayı dedim belki sıkıntı bizdeydi bilemem
Ne yapıyordunuz peki
Yaşiyordunuz
En ufak biseyden kavga çıkıyordu işte aklına ne gelirse
Sıkıntı yaa
Hiç çekilmez
Hangisi
Balık erkosu
Senin burcun ne
İkizler
Hmm nasıl birisin açıklama da yazdığım gibi biri misin
Yok tersi bağlanmam kimseye kolay kolay çabuk insan silerim fazla kıskanç değilim anlayışlı olduğumu düşünüyorum
Ben öyleyim işte bağlanıyorum yaa normalde kimseye kolay kolay guvenmezdim ama ona guvendm bende aslında seciciyim sen tam İkizlersin kıskanırım ondan da ziyade güven çok önemlidir güven sadakat istikrar
Of baydın beni şu an gahahqhwhq
Hayır
Anlaşır
sen tek kalcan gibi
Niye