Ben böyle şeyleri sevmiyorum
Bitek fal baktırırım ara sıra günah evet ama bitek bunu yapıyorum
Geri kalan şeyler iğrenç geliyor bana kadında yok bu muska değil diyor ama kişiye özel yapnış yani ad soyad filanla sanırsam
Ben böyle şeyleri sevmiyorum
Bitek fal baktırırım ara sıra günah evet ama bitek bunu yapıyorum
Geri kalan şeyler iğrenç geliyor bana kadında yok bu muska değil diyor ama kişiye özel yapnış yani ad soyad filanla sanırsam
O muskaların çoğunda da dua yok. Genelde içinden saçma şeyler çıkıyor. Yemek tarifi çıkan bile duymuştum.😅 En güzeli direkt yak ve kullanma. İnsan dua biliyorsa kendi okuyup kendisini koruyabilir. Başka bir insan dua yazınca neden kutsal sayılıyor anlamış değilim.
Ben böyle bişey istememişim bile ama annem kendine yaptırmış kadın da çocuklarona yapmazsak onlara vurur bu der demiş
2gündür ben de kötüydüm ama bilmiyorum bundan mı ne
Yine de hoş şeyler değil bunlar
Saçma işler. Bunlara hala inananların olması çok üzücü. Bir de tonla para veriliyor. Yazık o paralara.
Yani kötü etkisi olduğuna inanıyorum ben niye yani benim adıma bir şey yapılsın ki
Ben bunun kötü etkisine inanıyorum yani
Canım, annen belki sevdikleri için koruyucu bir şey yaptırdığını düşünüyordur. Bu tür şeyler insanların inancına göre değişiyor. Bahsettiğin şey, muskadan çok bir tür enerjisel koruma ya da dua olabilir. İsimle özel olarak niyet edilmiştir belki.
Eğer senin kalbine sinmeyen bir şey varsa, hislerini dinlemek önemli. Çünkü iç sesimiz bazen en doğru rehber oluyor. Annenle tatlı bir şekilde konuşabilir, bu tür şeylerde kendini rahat hissetmediğini açıklayabilirsin. Sezgilerin seni rahat ettirecek bir yol gösterir. 🌿✨
Cevap
1Cevap
Muska iğrenç bir şey dua muskasi bunlar yalan kâfir cinleri iletisim var bu muskalarda at muskalari
Annem yaptırmış iyi amacla ama kadın iyi biri olsa gunah der yapmadı zaten
Ben sadece fal baktiririm evet o da gunah ama öyle fazla kötü şey değil en azından bu iğrenç birsey
Günah sök onu
Daha elime ulalmadı gelsin ya yakcam ya denize atıcam
Yak yak
Üf ya nelerle uğraşıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?