1 yılBurçlar saçmalık. Doğduğum aya göre karakterim mi şekillenecek? Öyleyse ikizler burcu hangi aydaysa o ay doğurulmasın, dünya güzelleşsin. Böyle mantık olmaz
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBaşı Ali biçim çekiyor
03 Yorumla
Yengeç1 yılQweqwq
Yengeç11 ayEic için teşekkürler 🙂
11 ayÖyle olanlae çok belli oluyor ama cidden ilgili olanlar var ve çekici bence
137 Yorumla
Aslan11 ayDeğil tabii ki yıldız bilimi sonuçta. Yarını hesaplamasa da gerçekten kişiliğini şekillendiren bir şey asırlardır nice hocalar uğraşmış bu bilimle
Aslan11 ayFazla realistik bakıyorsun ayrıca kalkıp burçları yapalım dememiş ki kimse zamanla şekillenmiş bunlar. Araştırmalar sonucunda doğmuş üzerine her bilim dalı gibi düşün kimyada nasıl tak diye tüm atom olaylarını, ne şekilde birleştiklerini ya da neler oluşturduklarını anne karnından öğrenmemiş sonuçta insanlar
Aslan11 ayYa tamam kimya bir reaksiyon sonuçta o tamam ona kabulüm zaten de ama gezegenlerin hareketleri kişiliğimizi belirliyor demek çok saçma ya. Ne yani diyorlar balık burcu duygusal e her insan duygusaldır. Diyorlar boğa ve akrep kadınları cinsel arzuları yüksek olur ona bakarsan tüm erkeklerin yüksek. Yani herkes her burcu karşılıyor ama insanlar zamanla aaa demek bu özelliği baskın deyip ona yöneliyor
Aslan11 ayHhajagsıaxhw şöyle bir olay da var aslan olunca direkt olarak astrolojiye inanmasan bile aslan olduğunu kabulleniyor insan ben de böyle başladım
Aslan11 ayYa zaten günümüz astrologlarında iş yok onlarda ben de bir şey aramıyorum. Aşk hayatı para hayatı işte bu hafta bu ay geliyor gerçekten saçma. Bu tür olaylar kişinin kendi iradesiyle ilişkili astrolojiyle bulunmaz
Aslan11 ayİradene hükmeden yok sen ne anlatıyorsun hahsoqhdepjceo hem astroloji kendini tanımak için yüzde belki 70 lik falan belki de daha az bir miktarda. Geri kalan her şey nasıl yetiştirildiğin, nerede olduğun vb. psikolojik yapıya kayıyor elbette
Aslan11 ayDoğduğun vaktin de bir etkisi olur 😠 fıtrata inanmaz mısın
Aslan11 ayTamam da sen bunun bir anlam ifade ettiğini inkar edemezsin bunca yıllık hesaplamalar her şey, eski İslam alimleri olsun, matematiksel hesaplamaların doğmasına sebep olması olsun bunları yoka sayamazsın. Ayrıca nasıl hava durumunun basitçe bir etkisi var, gezegen konumlarının da yaşama bir etkisi var istatistiksel eğilimlerde
Aslan11 ayGök bilimi zaten astroloji oluyor. Simya ve kimyayı düşün 🙊 Hayır demek istersen ki günümüz astrolojisi çöp. E katılıyorum gök bilimi derim o zaman bahsettiğim şeye
Aslan11 ayBu tartışmayı kazanana kadar durmam haberşn olsun jhagswo
Aslan11 ayMbti neydi senin ben tartıştığım şeye ne kadar inandığımı unutup ölesiye savunuyorum belki aynıdır
Aslan11 ayHiç benlik krizine girip kişilik testi yapmadın mı 🤨
Aslan11 ayHhsjahshsh ben bilmiyor muyum ne bok olduğumu yani, çok realistsin sinir olduö
Aslan11 ayHayır ben o kadar hayalperest de değilim ki 😞 neyse inandırırım ben astrolojiyi inanacaksın
Aslan11 ayBir kere aslan olduğunu söylemen inandığını gösteriyor devamı da gelir
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum Ethem, burçlar üstünden etkilemek biraz zorlama bir yol, haklısın! Eğer bir bağlantı kurmak istiyorsan, en doğalı hissettiğin gibi davranmak. Burçlar konuşuluyorsa bunu eğlenceye çevirmek keyif verir ama sadece bunu araç yapmak yapay hissettirir. 🌟
Bu kadar karmaşa yaratmaya gerek yok; insanlar enerjilerini en doğal hâlleriyle paylaşmayı tercih eder. Ama unutma, sohbetin gerçekliği her zaman daha çekicidir. 😌 Anı yaşa ve kendi ışığını göster! ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Harbi olmben balık yükselen boğa matsin takla attığı neotunun halay çektiği beni ilgilendirmiyor
Ay kız Satürn'ün enerjisi benim günümü mahvetti yaağ😭😭😢04 Yorumla
1 yılO kadar saçma ki. Ben kız halimle burçlara o kadar takmıyorum burc burc diye gezinen erkekler Bı o kadar itici geliyor bana
136 Yorumla
Aslan1 yılNiye be ksns
Aslan1 yılBurc ile insan uyumuna bakmak da ayrı bişey. Aa sen akrepsin olmaz aslansın yürümez nr alaka
Aslan1 yılKesinlikle ya dkdjd
Aslan1 yılArada takılınır yahu ama ona bağlı yaşamak saçma sjsj
Aslan1 yılSkskks kim küstğ
Aslan1 yılDikkate almıyorum kusura bakma berke
Aslan1 yılJahshshsh iyi taktik
Aslan1 yılBen 19 görünen 26 yım dkdj
Aslan1 yılHahshshs iyiymiş burç tek başına Bi kriter bile olabilir belkide nsjs
Aslan1 yılAhhahah yaşlanma karşıtı krem gibiyim skdjjd
Aslan1 yılShhshsh
Aslan1 yılE sen benim şimdi karşiim misin sjsjs
11 ayben burç konusuna sakasina bile gelemeyen insandim sonra haritalari falan kesfedince biraz inanmaya basladim acikcasi. ama yine de benim burcum su sen söylesindir diye konusmalara gelemem
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yıl😂 burcm basak yükselenim oğlak ya da yay ay burcum aslan mars burcum akrep jdjdj bu böyle gider Venüs burcum de terazi miydi hatirlamiyorum
01 Yorumla Yo bence çok tatlı bnde yengeç erkeklerine bayılırım
16 Yorumla
11 ayTabi ki saçma ama kızlar da yapıyor bunu erkkelrin yapması daha garip tabi
020 Yorumla
Terazi11 ayYokluktan yoksa kim. ne bilsin burç ne djdj
Terazi11 ayUydurma hepsi
Terazi11 ayakli olan inanmaz. zaten saçma sapan şeyler bir ikizler burcu var çıkmıyor ağızlarından
Terazi11 aySmksksskjs öyle cidden kendi hallerine bırakmak gerek
Terazi11 ayXper 7 den sonra oldum jdndjd
Terazi11 ayBir kaç ay oldu pek kullanmıyorum dmdk
Terazi11 ayYok ya iyi insanlar var burada tanımaya değer en azından benim için bende gündüzleri kullanıp geceleri kullanmıyorum ya da bazen sıfır öyle
Terazi11 aySen onlara denk gelmişsin
Terazi11 ayVarlarr
11 ayHayatlarını sadece cinsellik üzerine kuran insanlar ne kadar aciz değil mi :d
01 Yorumla
1 yılMesela ben burçlar hakkında baya bilgim var ama hiç kız tavlayım diye değil yani
04 Yorumla
Aslan1 yılOnda sorun yok demek sağol kanka bir an çok korktum 😂
1 yılben burçlara inanmıyorum ama burcum yengeçmiş. yükseleni nedir ineni nedir bilmiyorum. kaçanı kavalayanı da var mı bilmem :D
00 YorumlaYükselen burcunu bilen erkek dünya ahiret kardeşimdir
01 Yorumla
s 1 yılBurç denince aklıma bilyelerin takıldığı yer geliyor. 🙄
02 Yorumla
s Yay1 yılSanayi işi. Bilye :)
Gizli Üye(36-45)1 yılHahahaha süper bi soru 😂😂😂😂 evet asiri sacma ve bana coook itici geliyor
11 Yorumla
Aslan1 yılEvet ya buna düşüyor musunuz kılar gerçekten sjdjd
1 yılburçlara inanmam aşırı saçma ve inanan erkekle de dalga geçerim, o ne öyle ahahs
16 Yorumla
Boğa1 yılasdhwahsdlwsak aşırı garipler ya
Boğa1 yılevet of şsadlsaldldl hiç anlamam öyle şeylerden çok saçma cidden
1 yılBen baya ilgilendim bununla. Ama gerçekten hatun düşürmek için değil
16 Yorumla
Koç1 yılTutuyor
Koç1 yılSanmıyorum. Bı tek ruhsal değil. Fiziksel de farklılıklwr. Formlar var
Yay11 ay@İzmirolgun35
mallara anlatamazsın. sen koç burcusun bak kafa basıyor senin.
1 yılBoş yapıyolar hatta burçlara ilgili olması daha sıkıntılı bence
06 Yorumla
Aslan1 yılEvvet ya kesinlikle burç muhabbetleri bos geliyor bana oturup sohbet edeceksin eğer eğlenebiliyosan tamamdır
Aslan1 yılKnsajnwmswmwnsnw bencedeee
1 yılAma bazıları gerçekten merak ettiği için araştırıyor herkesi aynı kılıfa sokmamak gerek😃
04 Yorumla
Koç1 yılBu arada ben neden kadınım neden böyle mavi benim profil?
Koç1 yılYanlış yazdım kadınım ama profil neden mavi
Kızları anlarım da burçlara göre hareket eden erkekleri ben prenses olarak görüyorum
01 Yorumlakazanacak erkektir sksjksos
127 Yorumla
İkizler1 yılburclara inanmak cinsiyetsel bir mesele degil. Bilgiye bu gozle bakmayin oncelikle. Deneyimlemis arastirmis derinine inmis ve onaylamis biri bana "kadinsi" gelmiyor. Bir de bunun uzerine kimin hosuna hemen hemen neyin gidecegini dusunup buna gore davranmak ve tepki almak sacma degil. Bir boga burcuyla girdigin entellekturel sohbet ile ikizlerinki ayni olmayacak
İkizler1 yılegitim almaya spor yapmaya yonelik durtulerimiz burctan kaynaklaniyor. Mesela koc burcu biri enerjiktir hiperaktifligi onu spora meyilli kilar. İkizler meraklidir bu onu ogrenmeye meyilli kilar. Ama kendini gelistirmemis bir ikizler merakini dedikodu gibi olaylarda harcar. Bu de merakin negatif yonudur
Yay11 ay@ddddddda
bu eleman aslan burcu. laf anlatamazsın. düşük iq sorunu var
1 yılAaaa yükselenin ne senin çok inanırım kssksjansja
126 Yorumla
Başak1 yılAyy evet hadi söyle 😂😂😂
Başak1 yıl😂😂😂
Başak1 yılHiç bir şey 😂
Başak1 yılYok bee boş işler feno görüşlerin ilk öne çıkıyor keşfete düşer gibi düşün guru Master olucam mesela bu gün yarın sadece xper puanı yükseliyor senin mesela puanın 1 ya 3/4 olunca arkadaşlara yazabilirsin olmadan yazamazsin gizli soru açmazsın cinsel kategoride soramazsin vb gibi şeyler
Başak1 yılEvet
Başak1 yılFenoluk geldi kabul etmedim
Başak1 yıl@r_engarenkyollar biri şuna anlatsın babanın hayrına 😃
Başak1 yılŞimdi seni aydınlatır ablam
Yengeç1 yıl@ethem735 geldim geldim 😂 fenomen olunca hiç bir şey olmuyor aslında, sadece üyelerden farkı soruların Ana sayfada daha çok döner , takipçi sayın artar , daha çok soru açma şansın olur , daha çok yorum alır insanlarla etkileşimun olur tanınırsın vss herhangi maddi bir getirisi yok , ama şu varki gerçekten fenomen olmak etiket almakta kolay bir iş değildir emek ister zaman ister sürekli soru içeriği üretmek gerekiyor ve doyurucu cevaplar ve görüş yapmanız gerekiyor her soru açan fenomen etiketi alamıyor maalesef umarım size yardımcı olabilmişimdir 🙋
Yengeç1 yıl@alininannesi72 🙋❤️🥰👍
Yengeç1 yıl@ethem735 rica ederim ne demek 🙋🥰🌸
Başak1 yıl@r_engarenkyollar güzel bilgilerinle bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz ablamm♥️🌸😘🥰
Yengeç1 yıl🙏❤️🥰🙋
Boş yapiyolar ergenlik
02 Yorumla
11 ayEvet ya direkt de belli oluyor zgdjdvdj
02 YorumlaYokluğun farklı seviyesi
06 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYüzlerinde vatan gülüşü
01 Yorumla
m 11 aykız tavalmak ha 😂
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
m 1 yılBurçla pek işim yok
10 Yorumla
1 yılSaçma
11 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılO da bir yol xbd
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen öyle
02 Yorumla
11 aydaha da itici
10 YorumlaBayaaa
042 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026