AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zayiflarda var ama benim gördüklerim hep kilo almaya meyilliydi
Bunun burçla alakası yok
Kilonun burçla ne alakası var
genellikle kilolular
+1
Yükselenim terazi olduğundan mı bilmiyorum da zamanla balik etli olmaya başladım
Benim e yukselenim terazi deme oylee
burcun ne peki? terazilerden fit olan çok fazla kız görmedim. yükselenle de ilgisi oldugunu sanmıyom fazla. ikizler burçları çok fit oluyor
Burcum ikizler zaten yükselenim terazi
Balik ete mi gidiyosunsendr
ona ragmen mi kilolusun. venüs hangi burçta peki? venüs bence kiloya daha fazla etki ediyor sanki. bir de jüpiter
Jupiterin ne ona da bagli biraz. Bir de teraziler feminen tipler olduklari icin ve yemek yeme rahatina duskunluk tarzi ozellikleri yuzunden oyle oluyor
Bilmiyorum ama önceden zayıftım 21 22den sonrw kilo almaya başladım önceden gece ne kadar yersem yiyeyim almazdım 2 3 senedir öyle değil kolay kilo veremiyorum ve et olarak geri dönüyor obez gibi de değilim ama uzun boylu olmama rağmen balik etli duruyorum
yok ben 18 yasimdayim ama 16 yasima gore daha kiloluyum o da insanlik hali bence ksbsjss
Bu arada ben de ikizlere yukselen teraziyim
@acayipadamm @Ddddddda jupiterim boga da yaa😢😢😢😢
Jupiterim boga satürn de boga venüs ikizler
benim tespitime göre sonradan kilo alan bireyler çevresel şartlardan kilo alıyorlar genellikle fakat doğum haritası bu potansiyeli ortaya çıkarıyor bence. kiloya yatkınlığın sinyalini veriyor doğum haritası
beyaz ekmek yeme ve yesil caylari ic diye yaziyordu ikizler burcu diyetleri icin. Ben de uzun boyluyum bu arada ikizlerin karakteristik ozelligidir
Evet teraziler rahatlar yemeye içmeye lükse güzel şeylere keyiflerine duskunler boğalar gibi venüs burclari ikisi de
@acayipadamm peki jupiterin ne ilgisi var ki kiloyla yukselen burcumuzu yansıtmıyor muyuz fiziksel olaraj
Jupterin kiloyla ilgisini çözemedim 😂😂
@Ddddddda yeşil çay kilo verdirir gerçekten ama kişide çevresel faktörlerin etkisinden çinko ve magnezyum eksikliği çekiyorsa kilo vermesi yine zorlaşabilir.
boş ver buyuk ihtimal yuzu de guzel bir kizsindir zaten yukselen teraziler gunes terazilerden daha guzel oluyor. Balik etle de disil hisset kendini
Evet ekmeği kestim yeşil çaya başlarım ama öyle bisey ki hızlı kilo aliyorum hızlı veriyorum düşünün 3 sene önce 55 kiloydum şu an 75 kiloyum
Boyum uzun
Orta daha doğrusu
@acayipadamm aslında kahve çay baya fazla tüketiyorum su az tüketiyorum belki de ondandır tam da
gıda takviyesi kullan muhakkak. vitamin minerallere yüklen ve karbonhitrat tüketimini kısıtla. magnezyum d vitamini çinko ile muhakak destekle. bol yeşillik ve ciğer tüket sık sık
Kac seninki merak ettim burclardan dolayi benimki 175 mesela
Yaa bunu bilmiyordum ama dikkat çekici olduğumu düşünüyorum bende bi ortama girince direkt gösteririm kendimi ohle aham şaham güzelliğim falan yok ama belki auram yüksektir sicakanliyim
Burnumda eğrilik var o olmasa yüzüm güzel de o var ameliyat olursan hallolur tabi bi o sorunum var yüzümde
yükselen kendini nası gösterdiğinle alakalı ama bence venüs ve jüpiterin de etkisi var yükselen burç kadar. boğa zaten kilo almaya çok meyilli burç :D
168 boyun
Öyle yapıcam dediğiniz gibi hızlı kilo vermeye çalışıyorum yaz bitmeden
terazide koc etkisi yoksa tatli oluyolar zaten bence. Aura boga kaynakli da olabilir onlar sakin gozukuyor ama auralari var
@acayipadamm jupiterin kiloyla alakası nedir valla çözemedim ama ilk kez duydum jupiter boga da iyi midir peki
Terazi de koç etkisi olup olmadığını nasıl anlarım ama birkaç terazi tanıdım çok kavgacı oluyorlar ya koç etkisi olup olmadığını nasıl anlarım mesela
Bilmiyorum ama terazi ve boga venüs tarafından yönetildiği için bence benzer yönleri çok bende sakin gözüküyorum oturaklı hanım hanımcık gibi fazla konusmam ama sevecen gözükürüm
Jupiter genisleme gezegeni cunku kshsksk. Ben baska bir astrologun kilo degerlendirmesi yaparken jupiteri kullandigini hatirliyorum yanlis degilsem. Venus de zaten terazi ve boga gibi estetigin yoneticisi. Bunlardan dolayi. Jupiter boga gelisime karsi inatcilik verebilir. Sen onu gelisiminde sebat olarak da kullanabilirsin
hi aynen terazi sende daha baskin ikizler nesesi var mi sende osjss
Peki terazi de koç etkisi var mı yok mu nasıl anlaşılır
jüpiter toprak burçlarında aşırı maddiyatçı sağlamcı yapıyor kişiyi. hava burçlarında sorgulayıcı ve dışa dönük yapıyor. su burçlarında fazla empatik ve hassas yapıyor, ateş burçlarında baskın karaktere dönüştürüyor.
teraziler gerçekten çok kavgacı aynı yengeçler gibi. öncü burçların hepsi kavgacı gerçi.
Evet ikizler neşesi de var da yerinde duramayan bi özelliği yok önceden öyleydim zamanla daha ağırbaşlı oturaklı oldum diyebilirim 25 yaşındayım zaten
Dogum haritandan. Ya mesela terazi arkadasim var yukseleni koc. o kadar da sevimli olamiyor sksjsjsks.
@acayipadamm aslında kavgacı değilim yaa biliyorum terazileri öyle oluyorlar ama aslında daha sakin anlayışlı denge kuran yapıları olan teraziler de var
Ben yerimde duramiyorum bana tavsiye verir misin biraz benziyoruz bence. Kariyer hayati arkadaslarima tutumum ask hayati. Bir de ben kirilganim insnalari affediyorum toksik de olsa git gel yapiyorum yine uyum saglamaya calisiyorum insanlarla
Yengeçler de çingene gibj ama ya dhdhdj
yerimde duramiyorum dedigim de enerjigim ama ben de ortam icinde agirbasliyim saygi duyarlar insanlar bana
Eskiden bende öyleydim ikizler burcunun şu an ondandır daha küçüksün zamanla tamamen oturaklı olursun aynen senin gibiydim eskiden herkesle arkadaşlık yapar herkesi memnun etmeye çalışırdim zamanla aslında burca da baglamamak lazim ama zamanla daha oturaklı ne istediğini bilen biri oluyorsun dengesizlik gidiyor mesela benim çok dengesiz olmam lazım ama bence değilim anı karar değişimim oluyor evet ama öyle uçarı kaçari dengesizligim yok önceden çok öyleydim ne istediğimi de bilmezdim zamanla geçti hepsi geçer merak etme
Ben de yetistirdim kendimi bu konuda ama insan iliskilerim hala sorunlu. Galiba o da ne istedigimi bilmememden kaynakli
Hmm bende öyleydim dediğim gibi ama yaşıma göre olgundum insanlar kaçar tane sevgili yaprdi ben yapmazdım kolay kolay zamanını beklerdim falan filan eğitim hayatında sana şu tavsiyeyi vereyim erteleme sıkılma derslerden derslerin üzerinde dur sabırlı oldurmaya çalış kendini zorla da olsa dur sıkılma derslerden şimdiden derslerine gömül yani bh yanım sıkıntıydı hep ertelerdim
Neden sorunlu peki
Evet dersler benim de asiri canimi sıkıyor. Odagimi da toplayamamaya basladim bu son donem. İnsan iliskilerim de ya fazla deger veriyorum ama cok belli etmiyorum herkese degil ozellikle akrabalarima. Deger verdigim icin uzak durasim geliyor. Bana bir elestiri yaptiklarinda unutmuyorum kafamda kaliyor falan . O yuzden insan iliskilerinin bana zarar verdigini sunuyorum iyilik veya eglence icin takilmadigim surece
burcla kilo alakasız
Senin ne