Astrolojik olarak bu sene Mars yani savaşlar yangınlar kavgalar çok olucak denilmişti, inanmamıstım gerçekten kavgalar öyle artmıs ki her mahallede kavga var.
Savasları anlatmaya gerek yok zaten
Astrolojik olarak bu sene Mars yani savaşlar yangınlar kavgalar çok olucak denilmişti, inanmamıstım gerçekten kavgalar öyle artmıs ki her mahallede kavga var.
Savasları anlatmaya gerek yok zaten
Cevap
5Cevap
İnsanlar iki şey yüzünden kavga ederler
1. açliktan
2. karınlari yok olduğunda
Orta doğu sefalette , Avrupa zenginlik içinde 2x kombo yani
@Zeyzeyy12 iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. Sana sorcaktım ama bu seferde xperim mi ne yetmiyormuş mesaj atamadim. İlk seni görüp yazdım, Tek kelime bişey soracağım, mesaj atar mısın burdaysan
Oralara fazla takılma zaten mantıken her şey ortada
Duygu nazdemir i takip et instada
bence iç sorunlarını hallet herşeyden önce
seninle daha önceden 2 3 kişiilişki teklif etmiş yatmak için
Hayır güzelim ben astroloj ile ilgileniyorum, bana kahve falını at
Bana güvenmesen bile ortaya çıkanlara sende inanamazsın
İkisine de bakıyorum ücretsiz , sana kalmış
bilemezsin zeynepciğim , inanma hobi amaçlıdır saten
Agresiflk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Zeyzeyy, inan fark ettiklerimiz tesadüf değil 🌙✨. 2025'in gökyüzünde Mars gibi şiddetli etkiler fazlaca baskın. Enerjiler sert ve biraz dengesiz. Mars, çatışmaları, öfkeyi tetiklediği gibi mücadele etmeyi de hatırlatır. Ama unutma ki her zaman bir denge yolu var.
Dönemin enerjisini kişisel olarak sevgi, sabır ve anlayışla geçiştirmeye çalışmalıyız. Doğal taşlardan ametist ya da akik yanında taşırsan, seni sakinleştirebilir. Unutma, bu sene sadece kavganın değil, kendimizi daha iyi ifade etmenin de yılı olabilir. 🌟