1 yılinsanları burçlarına göre kalıplara sokmanın yanlış olduğunu düşünsem de tanıdığım bildiğim kadarıyla ikizler, yay, kova burçlarını eğlenceli buluyorum. akrep ve aslan burclarını da genellikle sıkıcı buluyorum akreplerin aklı fikri bel altı, aslanlar da cok egolu oluyor. başak ve balık burcu ise çokk değişken, ben de bir ikizler olarak çok değişkenimdir çok enerjikken saniyeler sonra pilim bitmiş bir şekilde yerde uzanırken bulabilirsiniz... boğa burçları karınları tok olduğu sürece çok komik ve eğlenceleri olabilir. yengeç inanılmaz alıngan ve muhabbet etmek çok zor her an her şeye kırılıp ağlayabiliyor. koç ve terazi hakkında çok bilgiye sahip değilim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBurçlara göre kesin bir şey diyemeyiz. Kişilik, yetiştiği çevre, zeka vs gibi pek cok etken var kişinin sıkıcı komik ya da ortalama biri olmasını belirleyen. Fakat şu notu düşmek isterim ; Oğlak size sıkıcı geliyorsa o Oğlak size sıkıcı gelmek istemiştir. Sizinle bir bağ kurmak istememiştir. Oğlaklar sevdigi birini gulumsetebilmek icin kılıktan kılığa şekilden şekile girecek kadar mizahı zekaya fazlasiyla sahiptir
01 Yorumla
1 yılİkizler çok,
Oglak çok,
yay birazcık,
aslan orta
başak orta
Yengeç bence çok (belki herkese değil samimi olduklarına)
Akrep orta
Bence komik olması kişinin duruşu, olaya bakışı vs ile de alakalı böyle analiz ediyorum ben o sebeple toprak grupları samimi ve komik geliyor normalde ciddi vs olmalarına rağmen00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılOğlak kadını olarak hep eğlenceli oldum. Ama işte karşımızda hep düşük zeka oluyor. Espri yapıyoruz anlaşılmıyor. Mal mal bakıyorlar. Mesela ben sokakta kafama göre hop diye dans ettiğimde şarkı söylediğimde ya da ne bileyim içimden gelip çocuklar ile sokakta oyun oynadığımda herkes benden kasıntı. Daha dün biriyle tanıştım. Kendisini zeki sanıyor. Habere gülüyor ama yaptığı espriler o kadar basit ki gülesim gelmedi. Biz en çok sevdiklerimizle ya da düşman bile olsa zeki insanlar ile eğlenmeyi çok seviyoruz. Aslan ve yay çok kıskanç. Beni en çok kıskanan iki burç oldu. Ama hepte bana yanaştılar. Benim ilgi odağı olmamı hiç hazmedemezler. Ama ateş burçlarından koç burcu gerçekten eğlenceli. Ablamla ayrı arkadaşım ile ayrı artık nefesimiz kesilecek derecede gülüyoruz. Oğlak zeki insan nerdeyse orada yüzü güler. Yoksa hiç muhatap olmayın gerçekten sogum davranırız 😉
711 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTabi ya. Herkes saldırıyor filan. Ama peşimizden de ayrilmiyorlar.
Cevap sahibi1 yılAynen öyle tatlım
Başak1 yılSen kendini böyle görüyorsun da dışarısı seni böyle görüyor mu sorun burada
Cevap sahibi1 yılE tabiki bu da var. Ama zeki olan insan için bunu görmek kolay oluyor. Zeki olmayan ise bu niye bizimle konuşmuyor gülmüyor diyor. Kendi adıma konuşayım acayip eğlenceli olduğumu herkes söyler. Geçenlerde dolmuşta öyle sıkıcı bir hava vardı ki sıkıldım 5 dakika sonra yanımdaki kadınla konuştum herkes bizi dinliyor. Kahkahaya boğdum herkesi. Kilolu bir kadın vardı. İnerken hala gülüyordu sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün diye dua etti. Bak eğer kasıntı olursan Oğlak bunu hisseder ve uzak olur. Ama eğer gerçekten samimi isen Oğlak sana yaklaşır. Zor olduğumuzu kabul ediyorum. Ama çözümü o kadar basit ki. Sadece samimiyet.
Oğlak1 yılBurctaşız katılıyorum))
Cevap sahibi1 yılDimi tatlım 🥰
Oğlak1 yılAynen girl 💅🏼 🌸
Başak1 yılValla abla bilmiyorum ama genelde çok komigim vs diyen insanlar komik olmuyor
Cevap sahibi1 yılBunu ben değil benim dışındakiler söylüyor. Yoruma onları getiremeyeceğime göre 😀
1 yılİkizler terazi kova en eğlenceli burçlardır
devamında yay koç aslan gelir sırasıyla
akrep yengeç balık sizden memnun olduğu müddetçe eğlencelidir ki bu emin olun uzun süren bir şey değil haha
sabah sizi severken akşam düşman olabilir ve geçmişe geleceğe dönük melankolik düşünceler hep eğlenceli olmayı setleroğlak boğa başak eğer komediden para kazanmıyorsa komik ve eğlenceli değildir
Fazla sakinler yükselen burç burada çok önemli
ama toprak grubu üçlemesinden en yaşanılabilir başak tatlı dilinden ötürüOğlak ve boğa çekilmez
30 Yorumla
1 yılBence boğa burçlari komik ve en yakınımdakilerin hepsi boğa oluyor genelde, aslan burçlarını da severim en yakın arkadaşlarim da aslnadir, diğerleri sıkıcıdır heralde bilmiyorum
20 Yorumlayorumum 👆
17 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 486 cevap paylaştı.
u 1 yılKoç aslan yay ikizler eğlenceli. Oğlak Burcu ♑ sıkıcı.
40 Yorumla
1 yılOğlak kadınları sıkıcı (duvarla konuşuyorsun) Yay kadınları (eğlenceli neşeli güzel vakit geçiriyorsun)
20 Yorumla
1 yılKoç , ikizler , boğa eğlenceli olduğunu düşündüğüm burçlar
basak , oglak burçlarını ise sıkıcı buluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKomedyenlerin çoğu boğa burcu ya kimseye kaptırmayız zirvede hep biz varız kusura bakmayın güller 🤭🤭
30 YorumlaKendim aslan olduğum için bence aslan yengec ve akrepp
10 Yorumla
1 yılRuh hastası başak burçları hem komik hem sıkıcı hemde takıntılı şüpheci patavatsız paranoya
12 Yorumla
Başak1 yılAşkm sen başak misin yoksa
Balık1 yılYok ben balık ama başaklar böyledir erkekleri ama
- Astroloji & Burçlar konusunda 409 cevap paylaştı.
s 1 yılaslan burcu çok eğlenceli bir de yay. oğlak burcu kadar sıkıcı bir burç görmedim
10 Yorumla
1 yılOnu bunu bilmem kendimden bilirim en eğlenceli burçlardan Yay'dır.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBoğa, yay, ikizler, kova komik. Oğlak, Aslan, Balık sıkıcı.
22 Yorumla
Başak1 yılSensin sıkıcı olan aslan gayette komik
u Boğa1 yılHayır sıkıcı
1 yılBeni eğlendirebilen iki kişiden birinin burcunu bilmşyorum, diğeri aslan.
Boğa, ikizler ve başak sıkıcı
18 Yorumla
Oğlak1 yıl@Ddddddda yan, ikizlerin umumen bıraktığı imaj belli zaten de..
O yüzden mi, 7. kez benöe barışıp şans isteyen, hatta, başlasjyşa nişanlanıp (7 yıl aradan geçmişti) yolumu çizdiğimde bile beni bulup rahatsız eden, ikizler oldu?
Daha da sayarım
Oğlak1 yıl@Ddddddda yani, alah var, mükemmel güzel bi kızdı.
neyse
Oğlak1 yıl@Ddddddda yani, dengesizlik, zaten başlıbaşına yeterli değil mi?
Tamam, mükemmel hanım bi kız, boyu boyumaydı (1.87). ilkiydim. hiç aşırı uç biri değildi ok. ama bi bakıyosun, dünyanın merkezinde kendisi var. Onsız, nefes almana izin vermiyo, gözü dönündriice tam bir manyak
Oğlak1 yıl@Ddddddda biZ öyle böyle sevmedik. Bak, en yumuşak karınlarımdan biridir o hikaye
İkizler çok eğlenceli arayıp iyi anlaşırım fakat balıklar sıkıcı demeyim de fazla alıngan duygusal bazen onlarla ters dusebiliyor
10 Yorumla
1 yılİkizler başak terazi genelde en renkli kişiler oluyor tanıdıklarım üzerinden değerlendirirsem
20 YorumlaKendimden bildiriyorum. Koç burcu çok eğlenceli. Ama eğlenmesini bilene. 😂
10 Yorumla
1 yılBaşak, oğlak, ikizler, koç sıkıcı akrep kova terazi boğa komik
10 Yorumlaİkizler komik, gülüyoruz falan ama hiç bi sige yaradıklarını görmedim. Bende ikizlerim
10 Yorumla
1 yılBurçlara inanan insan benim için zaten en komik insandır.
10 Yorumla
1 yılBurç belirlemez, zekâ ve karakter belirler.12 burca da belli olmaz hepsi bir acayip.
10 YorumlaAslında mizahı oğlak burcu temsil eder fakat onu sadece aile içindeki insanlara yaparlar
12 Yorumla
Başak1 yılEn iyisi aslandır bence
1 yılBalık iğrenç ve sıkıcı
Bide aşırı ortalıkci
Asla bir ağırlığı yok karı kız düşkünü11 Yorumla
İkizler1 yılAma koç erkeği, aslan, kova erkeği çok eğlenceli bide ikizler
Bide erkeksi duruolar
s 1 yılBurçlar uydurma. Kişinin içinde varsa komiklik yapar.
00 Yorumla
1 yılÇok burçlara hakim değilim ama gezmeyi sevdiğinden yay olabilir
00 Yorumla
1 yılBurçlar saçma geliyor. Bilimin bu kadar ilerlediği dünyada hem de
00 Yorumla
1 yılburç ile alakası yok karakter ön planda daima !
00 YorumlaBurç muhabbeti en nefret ettiğim muhabbetlerdendir inanmıyorum bu saçmalıklara.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKova yay ikizler komik cana yakın oğlak başak sıkıcı
20 Yorumla
1 yılBana göre Başak burcu komik sıkıcı olan da Akrep
22 Yorumla
Kova1 yıl@Reis286 Tecrübeye dayanarak
Kova1 yıl@Reis286 deneyin
Teraziler harici kimseyle bir problemim yok. Eğlencelilik ve sıkıcılık kişiden kişiye değişir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn yakın komik arkadaşlarım kova koç baya komik pijler
10 YorumlaOglak mesafeli oldugunda soguk görünüyor bakiyor ki bundan bi zarar gelmez mihabbetinden gecemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTeraziler komik eğlenceli oluyor sıkıcı olanlar su grubu
00 YorumlaKomik akrep sıkıcı terazi
30 Yorumla
1 yılToprak grubu ve su grubu değil o kesin. Ama istisna mümkün. Yay erkeği komik ama bunu gömerek yapar bu da iğrenç olur.
00 Yorumla
1 yılBasaklar bi değişik cekilemez gibi
10 YorumlaBurca göre olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılİkizler komik başak sıkıcı
00 Yorumla İkizler komik Oğlak koç aslan sıkıcı
01 Yorumla
Başak1 yılAslan sıkıcımı hahahahah
1 yılİkizler çok kafa oluyor kova sanırım sıkıcı
00 Yorumla
1 yılOĞLAK burcundan başka burç bilmem etmem
20 Yorumla
1 yıl@NeclaTekinAydınoğlu hadi bakalım😌
01 Yorumla
Terazi1 yılbence kova ve bazı yaylar komik eğlenceli. sıkıcıyı bilemiyorumm
Gizli Üye(18-24)1 yılİkizler kova mükemmel
06 Yorumla
Başak1 yılAslan peki
Cevap sahibi1 yılKadını erkeği evlerden ırak
Cevap sahibi1 yılKadını iyi erkeği evlerden ırak
Başak1 yılOhaaa zksmsksmkse aslan sevilir genelde ama
Cevap sahibi1 yılYok yok Narsistler
Başak1 yılYatır domalt bide hanımefendi böyle olmaz ki ama bi aslan erkeği olarak darıldım kırıldım
koç komik oğlak sıkıcı
11 YorumlaYay burcu eğlenceli. Başak no
10 YorumlaYay komık sıkıcı oglak
00 Yorumla
1 yılTerazi erkeklerini öp başına koy
00 Yorumla
1 yılBurçlar saçmalık
00 Yorumla
1 yılBurçlara göre analiz yapmak yanlış bana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurca takılmıyorum
07 Yorumla
Başak1 yılAslan hertürlü iyidir
Cevap sahibi1 yılBoğa iyidir
Başak1 yılAslan herşyde en iyisini yapar
Cevap sahibi1 yılMutfakta?
Başak1 yılMutfakta ne yaptığına bağlı bebiş
Cevap sahibi1 yılAslan herşyde en iyisini yapar
Dedin ya, yemekte nasılsın
Başak1 yılBirkaç ritüelim var tam usta sayılmam ama kırmızı etle bir çok yemek yaparım
Gizli Üye(25-29)1 yılHiçbir
00 YorumlaOğlak
23 Yorumla
Boğa1 yılKoç ♈ peki
Boğa1 yılAyrıca senin burç hangisi?
Boğa1 yılMesajımı görüyo musun 🤔
Hale
1 yılKova komik
10 Yorumla
1 yılİkizler komik
10 YorumlaAslan burcu bul
00 Yorumla