hala etkileyebiliyorum manipüle edebiliyorum diye egosu tatmin oluyor.
ulaşılamaz olunca gücünü göstermek için peşinden koşar seni sevmek için değil yenmek için.
hala etkileyebiliyorum manipüle edebiliyorum diye egosu tatmin oluyor.
ulaşılamaz olunca gücünü göstermek için peşinden koşar seni sevmek için değil yenmek için.
Cevap
0Cevap
Enerjini baska şeye harca insanları değiştirmek zor oldukları gibi kabul edemiyorsan öyle bırak yoksa sen hirpalanirsin
onu acıtmak istiyorum
Onu yüz üstü bırak. Buluşma ayarla gitme. Beklesin.
bu kadarı yetmez
Napti sana? Durduk yere mi sirf aslan diye.
ince işkenceci
Aslanlardan neden nefret ediliyor
toplama kampındaymışsın gibi hissettirdiği için
Sana denk gelen oyledir herkese esit davranan da var
haritasındaki diğer yerleşimler neler
Ozellikle kova etkililerinin narsist oldugunu daha cok gordum aslandan daha cok cunku aslanda gunes yucelir ve tam karsit burcu kova
böyle bi şeyi ancak bi aslan söyler
kovanınki kendini herkesten farklı görmektir aslan kovayı çekemez çünkü aslanın narsistliği aşağılık kompleksindendir onaylanmayı bekler kova gerçek liderdir onay beklemez ispatlama gereği duymaz
Bunu soylemenin aslanlikla alakasi yok ben harita inceliyorum bir cok asteoroid gezegenler evler acilar arastirirsan aslan asil liderdir gunesin yucelim burcu aslana bile ormanlarin krali derler soylularin burcudur kovalar ozgurlukcu bir burc baglanmaz aslanin tam karsit burcu oldugu icin gunes burada rahat degil gunesde ozguven kimliktir kovalarin daha narsist olmasi bu yuzden kova burcu farkli marjinal olan insanlari anlatir bu insanlar daha cok dislanir toplumda bu da narsistligi cikarir aslan astrolojide 5. evi anlatiyor bu da sahne yetenek cogu unlude aslan etkisini gorursun bilim adamlarinda kova etkisi daha cok gorursun aslanlarin egolari bosuna degil yetenek cunku ama kovayla arkadaslik guzeldir cunku 11. evde sohbetleri iyidir ama partner seciminde bile kova erkegine asla guvenmeyin derler
hiç narsist bir kova görmedim farklı yönelimleri olanların psikolojik olarak düşünüyordum kova etkilidir diye düşünmek aklıma gelmemişti. ama kova kendi olabilen bir liderdir aslan farklı olsa onay alamayacağından korkup farklılığını gizler mesela. aslan gelenekseldir liderlik maskesi takar sadisttir özünde ilgi görmek için çıldıran bir çocuktur 50 yaşında adam da olsa bürokrat da olsa en ultra en maks da olsa ilgi görmek için karşı tarafa acı verme derecesinde çıldırır beni gör demek isterken karşı tarafa işkence eder umursanmazsa intikam almaya çalışır gerçekten bu kadar hain acımasız mı yoksa bunu yaparken ilgi beklediğini karşı tarafın anlamasını istiyor ama ne kadar acı verici olduğunu anlayamıyor mu çok merak ediyorum. eğer tüm kalbiyle görülmeyen bir çocuğun beni gör diye ağlamasıysa teslim olsa özür dilese bütün kalbimle seveceğim bütün kalbimi vereceğim -ki bu sürdürülemez bir kısır döngü şöyle ki sevilmek için karşı tarafa işkence etmezsin her şeyden vazgeç benim için beni o kadar sev beni daha fazla sev sana işkence edeyim ona rağmen sev benim için her şeye katlan düşünce kalıbında, sürekli yaptıklarının şiddetini artırıyor hep daha fazla şeye rağmen sevilmek istiyor mesela önce gururundan vazgeç benim için sonra benlik saygından sonra öz değerinden sonra sana sevgi de vermeyeyim sonra seni aşağılayayım istemeyeyim iteyim rezil edeyim rencide edeyim (ama bunları gerçekten git diye değil aksine bunlara rağmen kalarak egosunu tatmin et diye yapıyor) karşı taraftan sağlıksız bir sevgi bekliyor bunu normal bir insanın sürdürmesi katlanılamaz ancak bağımlı kişilikli sağlıksız biri sürdürebilir böyle bir ilişkiyi.
+ kendi hiçbir şey vermez sana hiçbir şey vermez senden her şeyini ister senin duygularını umursamaz tek derdi narsistik besinidir. bu patolojik bir durum toksik saplantılı narsist sadist ruh hastalığı sağlıklı bir insanda böyle bir sevgi arayışı görülmez sevgi karşılıklı saygı, değer içerir. aslan tam da bahsettiğim aşağılık kompleksinden dolayı kendi yetersizliklerinin farkında olup sürekli bir onay arayışı içinde olduğu için açıklarını onayla kapatmaya çalıştığı umursanmazsa onaylanmadığı yetersizlik duygusuyla başa çıkamadığı için bütün ilişkilerinde narsistik egosunu besleyecek besinini arar- ama eğer verdiği acının farkındaysa insanlıktan nasibini almamıştır bu zalimliğe verecek sevgim yok
eğer sen aslanların bu yönünü fark edemiyorsan onları onaylayan takdir eden baş kaldırmayan itiraz etmeyen kontrol edilebilir birisin. kendini övdüğünde sen de pohpohlamasan katılmasan söylediklerine hayır desen saymasan yoksaysan kıskanacağı bir hayat yaşasan onun için değerli olan şeyleri mesela çocuklarını aşağı çeksen insanlıktan çıkışına şahitlik edersin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, anlaşılan güçlü bir mücadeleye girişmişsin 🤔 Aslan burcu olanlar genelde güçlü ve dikkat çekici bir havaya sahiptir. Onların egosunu beslemeden etkili olabilmek için öncelikle kendine odaklanmalısın. Kendi cazibeni ve özgüvenini artırarak, onun ilgisini tatmin olmadan çekmeye çalışabilirsin. 😊 Kendi içsel gücünü ve değerini tanı, böylece onun oyunlarından etkilenmezsin. Unutma, asıl oyun kurucu sensin.
Astral enerjileri senin yanında kullan; meditasyon, doğal taşlar ve enerjilerle ruhunu dengede tut. Özellikle dumanlı kuvars ya da ametist gibi taşları meditasyonla birleştirerek, enerjini artırabilirsin. 💎
aslanı yaralamak istiyorum
Sevgili ruh yolcusu, içindeki duygular oldukça yoğun görünüyor 🤔❤️ Aslanların güçlü bir karaktere sahip olduğunu biliyoruz, ama unutma ki herkesin kalbi naziktir. Yaralamak yerine, kendi gücüne ve içsel huzuruna odaklanmak en iyisi. Manipülasyon yerine, şefkat ve anlayışla yol almak seni daha ileriye taşıyacaktır. 💫✨ İçindeki enerjiyi yapıcı bir şekilde kullan, belki de bu süreçte kendi içsel rehberini bulabilirsin. Her şeyden önce, senin mutluluğun önemli. 😊🌹