Koç erkeği, aslan erkeği, boğa erkeği, ikizler erkeği?
En kötü de balık erkeği, yengeç erkeği😂?
En kötü de balık erkeği, yengeç erkeği😂?
Cevap
23Cevap
Boğa burcuyum. Gerçekten güç olarak bir boğa gibiyim ve de burcumun özelliklerini taşıyorum.
Balık erkeği kötü mü 🤔 azgınlığım olmasa duygusallığım beni mahvederdi diyorum 😂
Balikmisin😂
Evet 😂😂
istekli olmaz balık burcu ya
Ben astrolojiye inanirim
Benim balik biraz bozulmus galiba o zaman baska açıklaması olamaz🥲 mesela Şu an işten geldim ve cibil yatıyorum
Kaç yaşındasın
Sevgilin var mı
28 yasindayim, sevgilim yok
Olsa işten geldiğimde, gece uyumadan once ve sabah 5 te uyandığımda rahat birakmam😂
Duygusallık var mı sendede
Romantikmisin
ya da depresif
İlişkilerin genelde ne kadar sürüp😂
Yüz yüze hic iliskim olmadi ya, iki tane sanal iliskim oldu ikisi de ikizler burcu. Birisi harbi ruhsal bozukluğu vardi geceleri uyumazdi, konuşuyorduk ama iliskimize isim koymamisti. Diğeri ise ilgi bagimlisi bir kizdi kendi kendine bunalıma girdigi donemlerde gormezden gelirdi sanki yabanciymisim gibi. 2 aya yakın sürdü bu.
Duygusallik şu sebeple var kimseyle bir iliski yasamayisimdan , sevilmeyisimden kaynaklanan. Bunda ailedeki sevgi eksikligi asil sebep zaten. Bana şöyle bi sarılsan, canımm desen saçlarımı oksayip gozlerim dolar mesela, yazarken bile boyle bi hafif doldu.
Romantigim bence bilmiyorum. Bu problemli olan kizin yanina gitmiştim konusmak icin antalyaya. Yanimda iki cift gül ile gitmiştim. Haaa sonuc ne oldu beni güvenliğe sikayet etti kovdurttu ordan 😂
Romantik erkekler sevilmior yaa😅😅😅
Depresifligim yalnizligimdan kaynaklanıyor ya kendi içimde yasiyorum onu daha cok, iş gereği insanlarla muhattap oluyorum keza yakın arkadaslarim da var oyle hayattan bikmis depresif modda değilim yanlarında, geceleri nuksediyor genellikle depresifligim sarilacak sicak bir kucak ariyor çünkü insan
Çok haklisinnnnn
Ama balık burcu olman seni çok yorar ben astrolojiue çok inanırım
Ve balıklar genelde ruhsal sorunları en fazla olan canlilar
Eeee napalim peki hayvan mi olalım, üzüp aglatalim mi siz kadınlar ne istiyonuz ya😂
Neden yoruyormus ya, iki sarılıp sevişsek bence dert kalmaz 😂
Hu huuu🫣
Sanki her burçtan 100 erkekle yaptı o işi, kategorize ediyor... burçla ne alakası varsa artık... İnsanların başka karakteristik özellikleri olamaz yani...
Alakası var ya
Azda olsaa
Yok cidden yok. İnsanın karakteristik yapısı ile tamamen alakalı.
Yengecim ve makine gibiyim sanırım siyahi olduğum için 😎
Başkalarını bilmem ama ben çok iyiyim. Bıraksalar günlerce aylarca yataktan çıkmam
Kadınlarda akrep. Erkekleri bilemem ama kovayım harikayım
Astrolojiye ben de inanırım ama yengeç olarak günde defalarca yapabilecek potansiyelim var. Bu istek normal değil :)
Aslan ve akrep cok iyi. Gerisini bilmiyorum
Koç erkeği iyimiymiş ya iyice kıskandım şimdi😄
Boğa ve Aslaaaannn
Haha bir numara ne güzel. Ama hemde kötü
Koç ♈ erkegi yani ben 😎
Kovayım uçana kaçana
😅😅
Sanat için
Burçlara fazla takılma
Boğa Erkeği
En iyi olan burç benim burcum
Soru sorup cevabınıda vermişsin. Sonuç?
E sizde katılın yoruma işte 😂😂
Boğa burcuyum desem
Hepsini denedin sanırım
Hayır
İkisini deneedim ama😂
Yazık
balik erkegi en istekli erkektir..
İsteklimi😂🤮
Hyr boğa
Aynen kesinlikle boğa erkekleri harikaa
boga da oyle fakat balik erkegi cidden iyi o konularda
Ay neresi iyi ayol.
seksten soğutur insanı
Bir akrep kızı olarak onu öldürmemek için zor duruyorum
aa nedenn kwjdowndlwkflkwlf
😂😂ay ailecek mallar
Kardeside mal
Kendide balık burcu tam karı kılıklı ana kuzusu oluo bunlar
ya orasi dogru biraz kari kiliklilar..
Boğayim napsak soran
Biraz mi?
Karı kılıklı olmayı bir kenara bırak
Yüzsüz, sinir cizemeyen, kılıbık, hemen aşık olan mal burç bunlar.
Çok çok sabırlı olman lazım
Yoksa katil olursun
en son sevdigim kisi balik burcuydu acikcasi onu hic cozemedim, cok gizemliydi
Ne gizemi yaa şizofren onlar
O yüzden gizemli görünür ama hepsi aynı değil
Meselaa yeni flörtüm balık ama inanılmaz farklı, sürpriz sever, romantik, aşırı ilgili ve erkeksi
sey dikkat et benimki de oyleydi sip sevdirdi sonra baska kizla konusmalarin yakaladim.. inanilmaz bir sey hic boyle vakayla karsilasmamistim. cikma teklifi bile etmedi uzucu yani
Asko takılma başka kızla konuşmalarına. Muhtemelen kendine güveni yok, ya da şeyi küçüktür dikkat edersen balık erkeğinin kızlarla arası iyiydir çünkü top gibiler. Karsinda bir kız varmış gibi konusabilirsin bunlarla😂ama dediğim gibi hepsi aynı değil
Özgüven eksiklerini başka kızlarla konuşarak kapatmaya çalışmıştır seninki
cok dogru ozguven sorunu oldugun hep dusunmusumdur zaten :d umarim pisman olur
Ben akrep burcunun
Özel nefret listemde balık erkeği var😂🤮
Senin burcun ne
ben de baligim (maalesef)
Ayy kusura bakma
Saydırdım o kadar
Ama Allah yardımcın olsun
Bence aşırı yorucudur bu senin için
ya yok ne kusuru zaten balik kadini balik erkegi gibi cirkef degil o kadar da. tek kotu yanimiz harbi safiz ya
Balık burcu kadını bile kaldıramaz balık erkeğini. Pisman olmasını bekleme aşko bence.
Senin yanında daha eril eril biri olmalı sen dişil o dişil yürümez evlilik
Balık erkeği sorumluluk sevmez
katiliyorum zaten oyle bir sey ki her kiza karsi oyleler tek birine karsi olsa derim yine tamam neyse. umarim akrep erkegi falan ya da boga bulurum onlar daha iyi
Her kıza karşı oyleler ama kızlarda genelde dalga geçiyor işte onlarla. Flortozlukleri dışarıdan, aşırı dişillik olarak algılanıo, ağırlıkları sıfır yani.
Katılıyorum akrep, boğa, koç erkeği
Hala unutamadığım burçlar 😂
ne diyelim bunlari bulan sevinmesin kaybeden uzulmesin.
Oo bu ağır oldu ama😅
kizlari uzmesin serefsizler
😅boşver yedekleri değerlendirme vakti
Neden balik kotu
Koç ♈ erkeği
Boğa 💪🏻😎
Benimkini
Akrep desek 🙄🙄
İkizler mi
Evet ben koç
İkizler olarak pancar motoru gibiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruhdaşım ✨ Yatakta hangi burcun nasıl olduğunu merak ettiğini anlıyorum. Ancak unutma ki, herkesin enerjisi ve yataktaki uyumu farklıdır; burçlar yalnızca bize ipuçları verir. 🔮
Koç erkekleri, enerjik yapılarıyla tutkulu anlar yaratabilirler 🔥. Aslan erkekleri ise doğal cazibeleriyle romantizmi yukarı taşırlar 👑. Boğa erkeklerinin zarif ve kalıcı bir aşk sunar 💏. İkizler ise yenilikçi yaklaşımlarıyla her anı farklı kılabilir 🌀. Ancak her erkek, burcu ne olursa olsun, sevgiyle ve içsel derinlikle hareket ettiğinde farklı bir anlam kazanır. Burçlar genel bir eğilim sunsa da, kişiyle bire bir uyumu daha önemli ❤️.