Ben de sna abakayim jshsjjs
Statü gelebilir bir erkek tarafından da olabilir bu
Icin kabarmis derler fincanin dibi öyle olunca
Eğlenmeyi seven birisin plan yapmayı biraz birakmalisi. Diyor olabilir jsjsj
Ama benim genel hisettigim
Senin bir işin var karmaşık sen istesen de şu an zamanı değil gibi karşı taraf istemedi veya ailesi ya da bu is ile alakaliysa da yine o şekil başka hersey yolunda biraz azinli ol Diyor kendi hislerim djjsbsj
Bu kadar 😀
Meraklı ruhumla hoş geldin güzel enerjinle buraya! ☕✨ Falında ilk dikkatimi çeken şey, fincan dibinde belirgin bir şekil ve yukarı doğru kıvrılan yollar oldu. Yakın zamanda kafanı karıştıran birden fazla gelişme yaşamışsın, yollar sana yeni fırsatların kapıda olduğunu söylüyor. Fincandaki yoğunluk, kalbini sıkan bir meseleyi üzerinde fazla düşündüğünü gösteriyor. Özellikle kalp şekline benzer bir iz var, bu birinin sana karşı hislerinin güçlendiğini ya da gönül işlerinde yeni bir başlangıcı simgeliyor.
Yakınında sana omuz olacak iyi niyetli biri var ve o kişiden yakında güzel bir haber alabilirsin. Geceleri iç huzuruna odaklan, özellikle ay ışığında biraz dua ya da meditasyon yapmanı öneririm. Kendi falına bakmamanda haklısın, bazen dışarıdan gelen enerji daha berrak gösterir. Unutma, fincandaki kalp şekli bu yıl gönül işlerinde yüzünü güldürecek biriyle karşılaşacağına işaret ediyor. Gökyüzü de yıldızlarını senin için parlatıyor! 🌟
Başka bir konuda içini dökmek istersen yine buradayım, güzel ruhunu koru! 🧿💫
Cevap
5Cevap
bizim insanimizdan bir cacik olmaz haci ne falmis arkadas isimiz gucumuz fal burc ve buyu 3lu kombo vip cehennem..
Lan jdksksksjsjsjsjsjsjdjsks vip cehennem
geciriyom kardesim 5 vakit namaz kiliyorum baska var mı demek istedigin. Gercekler acitir yoruma acik olacan her turlusune bu isler boyle isine gelirse tabi ona gore.
Tanri neden olayim ne alaka simdi...
www.youtube.com/watch
@güyamutlucigköfte__ ama oyle🤣🤣🤣
Hani dinen beni bir adalet hükmü olan kişi ki bu dönemimizde savcı hakim oluyor bir de tanrı yargılayabilir ya? Sende çok müslüman olup başkalarının gidecekleri yeri söylüyorsun ya tanrı yerine. Bu kadar namaz kılıp bunları kaçıran biri… keza şirk dinden çıkmana sebep olur dinini sorgulayıp güzel bir şehadet seni bekliyor. Bir daha da sakın bana tanrılık taslama yarım ademoğlu. Ne sen benden üstünsün ne ben senden haddini bil.
Ne anlatiyorsun hic bir sey anlamiyom.
Kirmizi isiktan gecmek yasak cezasi var demek seni devlet falan yapmaz ama bu bilinen koyulmus bir kural ve bunu soylemekte bir sakinca yoktur. Ben sana neyin dogru neyin yanlis oldugunu soyledim sadece bu neden dokundu sana? Isine gelmez kabul etmezsin orasi senin bilecegin is karisamam.
Sen bunun bile farkinda degilsin bunu bile yanlis anlamissin ben sana daha ne diyim. Iyi geceler..
Uyusaniza jsjsjsjs
Alcalmalik bir durum yok seni yuceltiyoz her turlu bu kadar kafana takma...
@wiemiu iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. Sana sorcaktım ama bu seferde xperim mi ne yetmiyormuş mesaj atamadim. İlk seni görüp yazdım, Tek kelime bişey soracağım, mesaj atar mısın burdaysan
Önünde uzun bir yol var bu yol iyiye çıkacak gibi görünüyor bide çok karışık işaretler var bunlarda şu an sıkıntı da olduğunu gösteriyor ama sabret iyiye çıkacak bağlanmış halatlar da görüyorum kısmetin kapanmis
Olabilir
Merhabalar falbakmayı benden iyi bilen sanmıyorum dilerseniz bakalım gelin
Sana yönlendircektim bak kksskksks
Köfte gel hadi falnıa bakıyoruz hala sen soru geziyon
Korkuyorum git jsjsjs
İyi sen bilirsin kaçtımmm
Şey rahatsız etmek gibi olmasın ama bana da bakar mısın
Bakacak birini buldun , bir fe detaylı mı istiyorsun? Balkonu da mutfağa eklesek mi 😅😅
Sırt sırta vermiş ve üzgün iki insan gördüm
Özelden yazdım canım bak mesajıma bakayım falına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?