Sizce nasıl böyle?

Benim halamın kızı Sülalenin bir numarası amcam ona 17 yaşındayken ehliyet aldı ve onu özel üniversiteye yazdırdı şu an ameliyat hemşiresi ve yetmezmiş gibi acam altına araba çekti amcam benide seviyor bana ıphone 13 aldı ama hiç onun gibi davranmıyor bu kızda bişiler var çok özeniyorum uzaylı mı ne hemsire olmadan once hastaneye gitmişti saglık için teste giricekti gözünde hiç bir sey yok dinlendırıcı bile vermedı 25 yasında Allah belamı versin gece karanlıkta 3 saat telefonu yakından tutup film izlerken gordum onlarda yatıya kalırken bunu bi yana bırak yani ders çalısırken de gözleri şişmişti bir kere annemede soyledım annem dedıkı küçükken hocadan arı sütü içmiş ondan mı acaba bir tane kalmıştı bana vermedıler dedı halamın kızının ustunde bide muska var bende gidip yaptırdım ama sizce nasıl boyle 16.02.2000 dogumlu yükselenide başak gercekten 1 yıldır bunu dusunuyorum astrolojiyle kafayı yedim biraz arastırıyorum kıskanmak da istemıyorum ama masallah dıyorum ona kendımı kotu hıssedıyorum

Sizce nasıl böyle?