Güncellemeler
1 yıl
Biri yardım etsin ne oldu şimdi?
Güncellemeler
1 yıl
Kimse yardım etmeyecek galiba
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne ara dinle alay edecek kadar alçak oldunuz ucube haşereler oyuncak mı bu Allah'ın gücü herşeye yeter o yorulmaz yemez içmez sonsuz gücü vardır sen kimsin de awk sana işlerini devretsin
Böyle diyenler olacağını biliyordum ama vallahi de billahi de rüyamda öyle söyledi. Kendisi dedi yani
Kulaklarımla duydum
O Allâh değil Allâh varlık formu almaz bir cin seninle alay etmiş rüyanda
Yok varlık olarak yoktu sesini duydum sadece çok garip bir sesti daha önce hic duymadığım bir ses gibiydi. Cinler Allahın sesini taklik edemezki
Sen Allah'ın sesini nerden biliyorsun da Allah'ın sesini ayrıştırabiliyorsun cinler alaycı varlıklar seninle maytap geçerler yalan söylerler form değiştirirler rüyana bazı görüntüler getirirler ayrıca kalın bir ses tonu veya ince bir bayan sesiyle de seslenebilirler
Şirk koşuyorsun şuanda senin aklını baya yıkamışlar
Aa bir dakika ben niye direkt Allahı düşündüm ki belki başka bir şey için oldu. Ama rüyayı gördüğüm andan beri aklımda bunu diyeni Allah olarak hayal ettim olmayadabilir. Çok mantıklı konustun
Şirk kosmakla ne alakası var sonuçta o söyledi eger gerçekse bile
Ya gerçek değil işte seninle alay ediyorlar günaha sürüklemeye çalışıyorlar sen insan bedenini deneyimliyorsun Allah'ın böyle birşeyi söylemesi sana imkansız son peygamber sadece vahiy alabiliyordu bazı haberci rüyalar gerçek ama bu dediğin imkansız senin huyuna gitmişler kontrolcü bir insansın muhtemelen birşeyleri kontrol etme isteğin var bazı ifritler rüyalarında görüntüler sesler ve benzeri her türlü şeyi yapabilirler rüya yeri lucid dediğimiz sanal alem gibi çıplak görüntüler de görebilirsin ne yani bunlar gerçek mi olmuş olur
Haklısın muhtemelen. Mantıklı şeyler söylüyorsun
Of sunu alin burdan bi akil hastanesine yatirin mk
Sıgara fıssmış dedikten sonra ben
Ne oldu anlamadım
Sbshdhhxhdhsjjsjsjsjdjd
Akışa bırak