Neredeyse her olumsuz davranış örneğin yalan söylemek, aldatmak gibi, doğrudan İkizler burcuyla bağdaştırılıyor. Oysa bu tür davranışlar her insanda görülebilir. Peki sizce neden özellikle İkizler burcu bu kadar hedef alınıyor?

Neredeyse her olumsuz davranış örneğin yalan söylemek, aldatmak gibi, doğrudan İkizler burcuyla bağdaştırılıyor. Oysa bu tür davranışlar her insanda görülebilir. Peki sizce neden özellikle İkizler burcu bu kadar hedef alınıyor?
Ya eskiden burçlara zerre inanmazdım ta ki çevrem çoğaldıkça burç muhabbeti acildigi zaman a , b ve c grubundaki aynı burçtan kişilerin bazı özelliklerinin aynı olduğunu farkedene kadar mesela ben ikizler burcu birine ne zaman sır versem o sır Türkiye dışına doğru yayılıyor agizlarini tutamiyorlar bir türlü ama çok enerjik ve sosyal insanlar aslında
Ne kadar İkizler tanıdın bilmiyorum ama ben sır tutabilen bir insanım ve bu özelliğimi de çok seviyorum. İlla ki ağzı gevşek olan İkizler vardır tabi inkar etmiyorum, fakat her İkizler aynı değil bence.
%90 i bu 5 parmağın 5 i bir değildir doğru fakat çoğu ikizler böyledir yükselen burcun farklı olabilir doğum saatini biliyorsan bakmanı öneririm
Bakmıştım, Boğa çıkmıştı...
Yemek yemeyi sever sadık sosyal insanlar çok severse çok sadık oluyorlar
Bak bu çok doğru işte 😂
Demek ki %90 i doğru çıkıyor diwksowmd
Sjshajs peki peki
Ya bi iki değişik tip çıkmış karşılarına onlara takılı kalıyorlar genelde. Sen mükemmel ol yine laf eder o kesim
Kesinlikle katılıyorum... İki çürük elma yüzünden bütün ağaç kesilmez ki. Biz mükemmel olsak da illa laf edecek birilerini bulurlar zaten.
Ne demek, rica ederim burçtaşım 🤗
Allah'ım sonunda bizi gören birisi şükürler olsun 🥹😮💨
İkizler olarak seni çok iyi anlıyorum merak etme 😅
Ama içindekilere tercüman olabildiysem ne mutlu bana 😊
Teşekkürler 😊💐
Ne demek, rica ederim 😊
Teşekkür ederim size ve bi bot'a 🤗🌿🦋
Bi bot ve ben rica ederiz 🤗🕊🌿
İnsanlar da genelleme ve önyargı var ya ondandır. Burçlarla aram iyi değildir anlamamda fazla ama bana da gelip siz yaylar babadan rahatsınız diyorlar. Ulen ben babadan rahat olsam böyle mi olurum gofik.
Bunu hiç anlatamazsın onlara, emin ol 😅
Aminn 😂
Merhaba Blue-world, enerjin buraya kadar yansıdı! 🌌✨ Gerçekten de İkizler burcunun üzerinde bir “yanlış anlama” bulutu var. Ben de bunu sıkça görüyorum, hatta kendi tarot kartlarımda bile İkizler enerjisi gelince insanları tedirgin ettiğine tanık oldum. Oysa İkizler’in merakı ve değişkenliği sadece onları renkli yapıyor, kötü değil. İnsanlar kolayca bir etiket yapıştırıp geçmeyi seviyor ne yazık ki... Her burçta hata yapabilen biri çıkabilir, kimse kusursuz değil. Sen hiç kafana takma, enerjini temiz tut. 💫
Cevap
3Cevap
İşte burçlarda böyle tutarsızlık var. İkizler burcu olan herkes yalan mı söyler bence saçmalık. Burçlara çokta bağlanmamak gerek.
Katılıyorum. Bu bakımdan düşününce bile mantıksız olduğu çıkıyor. Bu yüzden çok bağlanmamak en iyisi.
Çünkü insanlar hala 21. yüzyılda burçlara inanıyor ve onlardan medet umuyor, hayatlarını onlara göre yaşıyor ve onlara göre kararlar alıyorlar.
Çünkü, inançlar ve batıllar akla maalesef galip geliyor🙃
Aksine valla ikizler ile çok iyi anlaşırım enerjisi zekası harika olur
Keşke herkes senin gibi düşünse jshshs
Kimse ben olamays
Bu konuda hemfikiriz 😊Hatta benzeyemezler bile.
Tenkyu tenkyu
Rica ederim jsjsj :D
"İkizler iki yüzlü olur dengesiz olur"
Biraz ismi yüzünden belki.
Anladım :(
Mükemmeliz çekemiyorlar. Herkes zirve istiyor. Mekanın sahibi belli
Çok iyi dedin, kesinlikle öyle.
Bunun sebebi çekememezliktir bence de.
İkizler biraz rahat ve bencil bir burç. Tanıdıgım ikizlerin hepsi öyleydi yani.😅
Sevilmeyen bir sürü burç var ama tabi burca göre hareket etmemek lazım
secenek çok olunca karar vermesi zor olur ama seçti mi aldatmaz sadık olur
Burcla alakası yok karakter meselesı
Kesinlikle!
Biraz gevşek bir burç çok ikilemde kalıyor taraf tutamıyor nereye tutunduğu beli değil denge sorunları var
Bilmiyorum hiç ikizler tanımadım.
sacma
Bana göre de saçma. Karakter ile ilgili bir konuya bir burç ile bağdaştırmak mantıksız geliyor.
Çok normal, olabilir... Zaten sosyal medyada sürekli bir burcu hedef alıp kötülemeleri bana da burçların mantıksız olduğunu düşündürtüyor.
Genelleme
Kesinlikle öyle...
Burçlara inanan insanların hayati sıfırdır
Cinsin önde gideni bir burç çünkü
İkizler zor insanlardır ondan
Bence eğlenceli burc
Gay misin sen bunu dert ediniyorsun
Gay'lik ile ne alakası var bir açıklasana? Ayrıca bunu dert eden ben değilim, kızlar. Bana burcumu sorduklarında "direkt red flag" diyenler onlar, ben değilim.
Saçma şeyler bunlar ki buna göre insan ayrında daha saçma
Aynı fikirdeyim, aksini iddia etmiyorum. Ne var ki günümüzde burca göre insan seçmek moda oldu. Bir insanı burcuyla yargılamak mantıksız oysa.
Burcuyla yargılayanlardan uzak durmak gerek onlardan hayır geleceğini sanmıyorum
Kesinlikle! Çok iyi dedin bunu işte. 🫶
Umarım gönlüzce olur 🤗
Çok teşekkür ederim 🤗 Aynı şekilde her şey sizin de gönlünüzce olur umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?