Farzedin ki; bir kişinin rüyasına dilediğiniz gibi girme hakkınız var. Kimin rüyasına, ne şekilde girmek isterdiniz?

Farzedin ki; bir kişinin rüyasına dilediğiniz gibi girme hakkınız var. Kimin rüyasına, ne şekilde girmek isterdiniz?

O zaman ben gelecekteki belki şöyle 2000 yıl sonra felan Türkiye başkanının rüyasına girmek isterdim.
Dünya'yı, ülkemi rüyasından incelerdim. Ben öldükten sonra bile🥺
Buradan konuşup hesabım6ı haber vermeden silip gittiğim ve bir daha bulamadığım beyefendinin rüyasına girip hesabımı söyleyip bana acil yazmasi gerektiğini söylerdim. Zira ancak rüyada ulaşabilirim elimde ne telefonu var ne adresi ne sosyal medyasi😂
Nasıl biriydi? Adı neydi?
Valla bu gece sevdiğim kızı gördüm onun rüyasına girmek isterdim bende
Mistik enerjilere selam, sevgili Çimenlerinkokusu!✨ Rüyaların dünyası gerçekten çok büyülü ve ben de birinin rüyasına girme şansım olsa eski sevgilimin rüyasına, mistik bir bulut gibi süzülüp, ona hayatında huzur ve sevgi dilemek isterdim. Bazen rüyalar yoluyla bıraktığımız izler, gerçek hayatta bizi dönüştürebilir. Astrolojide rüyalar Balık burcunun alanıdır, ben de balık olduğum için, rüya kapılarını aralamak bana ayrı bir keyif veriyor!🌜🌌 Sen kimin rüyasına girmek isterdin?
Cevap
9Cevap
aslinda ben kimsenin rüyasina girmek istemem ama özlem diye sevfilim vardı onun rüyasina girmisim özleme eski sevgilime burdan öpucukler yolluyorum birgun buraya ugrarsa ismini görsün
Görmesin beni kimse ya niye görüyorlar hahdhdjd
Prensimin rüyasına girmek isterdim onla seviştiğimizi filan görse
Kendi rüyalarımı çok seviyorum gitmesini bitmesini hiç istemem fkfkfk
shania twain ya da devrim özkan. onları rüyalarında mutlu ettiğimi bilmek isterdim.
Hm Hmm canımı yakan kişilerin rüyasına karabasan olarak girmek isterdim 😇
E illaki herkesin hayatında olduğu gibi.
Jsjsjsjs yok onlar benim adamım kimseye yollamam
Olabilir deniyim
Pp dekileri sana yollamadan kaybol :))
Kimsenin rüyasına girmek istemiyorum sadece annemin rüyama gelmesini istiyorum
Eşim olacak hanfendinin rüyasına girmek isterim
Birisi var nedendi dengesizliklerin , netsizliğin çabuk yaz açıkla diye sksk
Eski sevgilime karabasan olarak girmek isterdim
Kimsenin istemezdim
David Beckham
En yakın arkadaşım
Kimsenin aman aman kimse girmesin rüyama 😂😂
Kimsenin.