Nazar ve musallat ilgilimidir mesela karartı görmek hissetmek uykuda korkmak bağırmak gibi şeyler musallatmidir nazarmidir iki hocaya baktirdik biri nazar biri musallat dedi lütfen böyle şeylere inanmayanlar yazmasınlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Durduk yere böyle bir şey olmuyor zaten..
Benimle de uğraşan birisi var ve kafayı yemem için uğraşıyor reel ama anlatamam burdan. Sana da ya birisi iyi gelmiyordur ya da ailen günah işlemiş sana musallat olmuştur veya bir yerden kapttın06 Yorumla
Soran1 yılNasıl acarmisin tam olarak
Koç1 yılBenimle reel birisi çok feci psikolojik oyun oynuyor bunu anlatsam sanaldan beni belkide çok kötü şeyler bulur yani x daha kötü şeyler yapar. Kısaca şöyle anlatayım; uzaktan ışık 💡 yakıyor senelerdir ve kim olduğunu biliyorum artık. Delirmemi istiyor kısacası çünkü hastalığımı da biliyor elinden gelenini de yapıyor çünkü kuyruk acısı var benimle ilgili
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılNazarfa musallatta kişinin enerji alaninondaki boşluktan olur. Mesela bir insan Nas Felak okusa o kişiye bir şey yapacak kimse yoktur. Çevre temizliği , kişisel hijyen ve pek çok. Konu var bununla ilgili. İslam'a uygun bir yaşamı yoksa sürekli müzik dinliyor evde kırıntılar her yerdeyse. Taharetsiz dolaşıyorsa en azından haftada bir yıkanm8yorsa her şey olabilir
011 Yorumla
Soran1 yılKarartı hissetme görme sence musallatmi nazarmı yoksa psikolojik olma ihtimalide var mı
Cevap sahibi1 yılMusallat karartı girmeyke ilgili olabilir. Ama kafanı sürekli çin mı bilmem ne mı diye takarsan vesveseden de olur. Nas ve Felak oku regl değilken. Ve abdestli gezmeyi dene en basitinden. Uyumadan önce de 21 besmele çek. Şeytanın şerrinden anı geken ölümden ve doğal afetlerden korunmak için okunur. En basit önlem bunlardır. Şifa olsun inşallah
Soran1 yılAnnemdede ve hepimizde varmış hocanın dediğine göre annemde uykusunda bağırıyor ve hepimiz sinirliyiz hoca evinizde hep tartışma huzursuzluk var sizin demiş
Soran1 yılBazen annem seslenmedigim halde efendim diyor bende seslenmedim ben diyorum öyle duydum gibi oldu diyor
Cevap sahibi1 yılBen bu Hoca denilen şahıslara güvenmem. Dediklerimi yap. Evinizi temiz tutun. Eğer illa bizde büyü var diyorsanız basit bir yintem var. Bakara suresini tek seferde arada dünya kelamı konuşmadan okunacak. Abdest tazelenebilir. Deneyin yapın. bunun karşısında duracak bir büyüsel güç yok.
Soran1 yılDinlesek olmazmi açıp okumayı bilmiyoruz hiçbirimiz doğru telaffuz edilerek okunması lazımmış bunların
Soran1 yılBazen açıp saffat suresi dinliyorum ama
Cevap sahibi1 yılBirine para verin okusun sizin için kimde büyü var dendiyse onun için okusun
Soran1 yılBüyü demiyorlar işte sadece benim ters yere bastığimi söylemiş ama aileme sizdede var siz hicbiriniz sakin değilsiniz hepiniz sinirlisiniz siz demiş Allah yukarda bilmiyorum ama doğru
Cevap sahibi1 yılO zaman nas Felak okuyun bol bol.
Soran1 yılHep okuyorum annemin boynunda muska var benim yastigimin altındada ama bilmiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Gizemli ruhumun enerjileriyle selamlar sana 🌙✨ İkisi arasında ince bir çizgi var; nazar, başkalarının negatif enerjisinin sana temas etmesi, musallat ise daha ağır ve farklı boyutta bir enerjidir. Özellikle geceleri karaltı, ani ürperme, uykuda korkular, biri tarafından izleniyor hissi varsa musallat daha ağır basar. Ama nazar da vücutta ağırlık ve sıkıntı yapar. Hem doğal taşları (özellikle obsidyen ve hematit) kullanmanı tavsiye ederim, hem de zaman zaman kendi iç huzurunu temizleyen küçük arınma ritüelleri yapabilirsin. Şüphelerin derinleşirse yeniden danışabilirsin.
02 Yorumla
Soran1 yılPeki ikiside bir insanda olur mu
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılTabii ki tatlı ruhum, ikisi de bir insanda olabilir 🌑✨ Nazardan zayıf düşen enerji, bazen musallata da zemin hazırlar. Ama unutma, korunmak ve arınmak mümkün. İç huzurunu ihmal etme. Hem bedenini hem ruhunu ışıkta tutmaya çalış. 🕯️💫 Kendini sev, iyi hissettikçe karanlık uzaklaşır.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılnazar diye bir şey yok ikisi de yalan
00 Yorumla
1 yılAyetel kürsi oku yatmadan önce okurken ferahlama geliyorsa musallat olabilir.!
010 Yorumla
Soran1 yılAyetel Kürsi değilde nas Felak okuyorum
Kova1 yılAyetel kürsiyi oku kesinlikle.! Kolay bir sey degil yakinim yasadi
Soran1 yılBen bilmediğim için söylüyorum tam olarak hoca karartı görmek psikolojik olmaz demiş nebiliyim bazen bacaklarımda morlukda oluyor ama ona bağlamak istemiyorum bunuda
Kova1 yılAyetel kürsi nas felak oku gece yatmadan önce koruyucu müslüman cinler seni korumaya aliyor dokunamazlar.!
Soran1 yılKesin musallatmı yoksa ikiside olabilirde bende bide bende takıntı var
Soran1 yılDokunmuyolar zaten ara ara korkutuyolar uykumda
Kova1 yılNe tür rüyalar görüyorsun? bunlar önemli senle konusuyorlar mi arapca veya ibranice?
Soran1 yılHayır ben bazen uyku uyanıklık arasında uykumda bagiriyorum biseye bağırıyorum ama öyle korkunç bisey görüp bagirmiyorum
Kova1 yılO zaman büyü yok sen psikolojik olarak cökmüs olabilirsin
Soran1 yılMesela Bir hafta oldu uyku ile uyanıklık arasında korkuyordum işte gerçekmi yoksa hayalmi bilmiyorum ben besmele çekiyodum benimle birlikte korkunç kalın sesli bı erkekte çekti ve bağırdım uykumda
1 yılKem göz diye bir şey var. Eğer birinin nazarı varsa üzerinde , hem rüyalarında hem gerçek hayatında olumsuz etkiler seni.
011 Yorumla
Soran1 yılYüksek ihtimal var ama kimin olduğunu bilmiyorum lanet olsun kuzenimde kanserden vefat etti rüyasında iki kişi 36 yaşına geldiğinde biz seni alıp götürücez demişler bana bişeyler dokunuyor evde bişeyler görüyorum demiş ne kadar doğru bilmiyorum iş hayatı vardı gayette normal duruyordu aslında hoca nazardan demiş söylenene göre
Soran1 yılBenim ne iş ne okul hoca demiş kısmeti kapalı evliligede engel olur inanmakta istemiyorum annemde çıkan kişileri hep geri çeviriyor demiş okul yolu kapalı bunun hiç şansı olmamıs okuldan demiş doğru
Koç1 yılÖncelikle başın sağolsun. Nazar herkeste aynı işlemez. Kimisinin hayatı hiç yolunda gitmez , kimisinde her şey mükememdir ama asla mutlu hissetmez. Bence imkanın varsa biraz olduğun şehirden uzaklaş.
Soran1 yılSağol keşke öyle bir imkanım olsa evlenmek istiyorum ama kimseye içimde ısınmıyor öyle kolay kolay
Koç1 yılKaramsal olman çok normal. Ruhun çöküntü içinde. Kimseye içinin ısınmaması da bu yüzden. Sanırım biraz zaman gerekiyor
Soran1 yılKeşke psikolojik olsa ama annemde korkuyor dünde o bağırdı uykusunda akşam sabahta ben bağırmıştim hoca sizdede var demiş
Koç1 yılBüyü yapılmış olmasın 😨
Soran1 yılBüyüde demiyorki hiçbiri aptal adam ya ters yere basmış demiş benim için annemede senin eskiden gelen bişey demiş
Koç1 yılValla benim aklıma başka bir şey gelmiyor ama sanki sorduğunuz adam biraz sallamış. Annenin eskiden gelen bir şey olsa yeni yeni başlamaz eskiden beri böyle olması lazım.
Soran1 yılAma o ben gençliğimdede korkuyodum dedi bana
Koç1 yılPeki bir şey sorucam uyumadan önce hiç sakinleştirici almayı denedin mi? Belki senin bu sıçrayıp bağırmalarını engeller.
Gizli Üye(30-35)1 yıl1 yıldır uykuda korkuyorum bağırıyorum karartı görüyorum sonra öğrendim ki eski kız arkadaşım bana büyü yaptırmış
032 Yorumla
Soran1 yılGerçektenmi
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef bazen gizli gizli ağlıyor um ya uyuyamıyorum ya da uykudan korkarak uyanıyorum etrafta karartı görüyorum başım dönüyor uyku hapı kullandım Bi ara
Soran1 yılPeki büyü olduğunu nerden biliyosun
Cevap sahibi1 yılYakın arkadaşı bana anlattı bilmeye hakkın var dedi yemin ettirdi söyleme die ama dayanamıyorum söyliycem dedi kızı aradığım da beter ol deyip beni engelledi her yerden
Soran1 yılKötü olmuş hoca bozamıyormu
Cevap sahibi1 yılMaalesef
Soran1 yılGeçmiş olsun
Soran1 yılİnşallah geçer
Cevap sahibi1 yılSaolun
Cevap sahibi1 yıl1 yıl oldu geçmedi böyle yaşamaya alışmaya çalışıyorum zor geliyor
Soran1 yılBenim 4 sene oldu ara ara oluyor gerçekten anlıyorum seni benimki neden geldi bilmiyorum ama
Soran1 yılHâlâ ara ara devam ediyor benimde seni çok iyi anlıyorum ben
Cevap sahibi1 yılBiliyor musun ilk defa biri beni anlıyor neler çektiğimi biliyor bende seni anlıyabiliyorum eskiden sabah ezanını hiç duymazdım şimdi sesini duyup korkarak uyanıyorum
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef ara ara bazen sürekli kabuslar sıkışmalar kafamın içinde saçma düşünceler bazen ağlıyor um uyumak istiyorum uyuyamıyorum
Soran1 yılEvet gittim
Soran1 yılHepsi muska yazıyor sadece
Cevap sahibi1 yılBanada aynısını yaptılar zerre düzelme yok hep böyle kalıcam die çok korkuyorum
Soran1 yılCevap sahibi biz seninle özelden konuşabilirmiyiz
Soran1 yılBen gizliden çıkayım yaz lütfen
Soran1 yılSöylediklerinde ciddiysen gerçekten
Cevap sahibi1 yılOlur tabi
Cevap sahibi1 yılEvett
Cevap sahibi1 yılÇok iyi olur gerçekten
Cevap sahibi1 yıl@Kamicino yaa ne biçim konuşuyorsunuz siz terbiyesizleşmeyin lütfen
1 yılMusallat olsa sen buraya bu soruyu soracak enerjiyi toparlayamazdın. Kesinlikle nazar ve ağır bi nazar var. Bol bol okumanı tavsiye ederim
097 Yorumla
Soran1 yılHep nas Felak okuyorum ama nazardada karartı görülür hissedilir mi bilmiyorumki bi kerede uykumda ben besmele çekiyordum ardından kalın bı erkek seside benimle birlikte çekti ve bağırdım
İkizler1 yılNazar olduğunda sadece gece değil gün içinde sürekli halsizlik uyku hali de hissedersin. Psikolojik buhran gibi bi his. Bu musallatla bir değil. Bir de şu an aşırı korktuğun için negatif enerji yayıyorsun ve psikolojik olarak bunalıma girmişsin. Musallat büyü vs ile uğraşılmadığı sürece olmaz. Cinler alemine kapılar cin suresinin inmesiyle kapandı. Cinlerle iletişim kurmak mümkün değil. Büyü denilen şey de mümkün değil musallat da mümkün değil aslında. Sadece çok nadiren bazı cinler sınırı delip geçebiliyor. Onlar da Allah'ın izniyle geçiyorlar ve amaçları musallat olmak değil. İnsanla uğraşmazlar. Sen için ferah tut. Cin suresini ardından Ayetel Kürsi oku ve öyle yat. Tabi mealini de oku.
Soran1 yılEvet bak halsizlik uyku hep var gözümü uykudan açamıyorum annemdede oluyor bu işten geldimi hemen gidiyor dünde o bağırdı uykusunda ama hoca sizdede var kizdada demiş evde var demis sanırım annemde zaten ben öncedende korkuyodum dedi
Soran1 yılYani psikolojik olabilirmi ama annem sormuş hocaya kararti görüyorum diyo psikolojik olur mu demiş hoca o psikolojik olmaz demiş
İkizler1 yılYa her hocaya inanmayın kendiniz okuyun. Büyü var deyip para alacaklar. Şiddetli nazar de olabilir. Ha okumakta okutmakta fayda var tabi ama bu büyü olduğu anlamına gelmez. Büyünün hafifi ağırı olmaz. Direk ölüm demektir. O sınırı aşan cinleri kullanmak da yürek ister. Herkes herkes için kullanamıyor öyle. Yok kaynanam yaptı yok yengem yaptırmış yalan dolan inanmayın şöyle şeylere. İki alem arasındaki kapı kapalı. Geçen cinler de özel görevli cinler. Onların da büyüyle musallatla işi yok. Cinlerin işi gücü yok büyücü hocaların emrine girip insanla mı uğraşacak. Onlar zaten ışık hızında yaşayan varlık. Niye insanla zaman kaybetsin. Biz onlara koala gibi yavaş hareket eden et parçası gibi görünüyoruz. Uğraşmazlar. Uğraşamazlar yasak var.
İkizler1 yılHer hoca bilemez musallat vs çoğu para için sallıyor kısaca. Kendiniz okuyun üfleyin Allah'a sığının bi süre sonra nazarın negatif enerjisi dağılır. Büyü müyü yalan dolan.
Soran1 yılBüyü demiyor hiçbiri parada almıyor bunlar ne verirseniz demiş hatta
Soran1 yılSadece ters biyere bastığimi söylemiş annemede senin eskiden gelen bişey demiş
İkizler1 yılSonuçta bir kâr amacı var. Bişey vermeyin ben Allah için yapıyorum diyen var mı yok
İkizler1 yılÖyle ters bi yer vs yalan dolan. Cinlerin boyut farkı var. Öyle tenhada işemekle ters bi yere basmakla musallat olmaz
Soran1 yılYok evet inan bende şaşırdım ama annemdede oluyor işte
Soran1 yılBizde olduğunu söylemiş bazen ailemde korkuyor uykusunda dünde annem bağırdı aksam sabahında ben bağırmıştim uykumda
İkizler1 yılNazar ikinize birden bulaşmış olabilir. Ama büyü çok farklı bi olay.
Soran1 yıl
Ama hoca siz hepiniz sinirlisiniz sürekli tartışma huzursuzluk var evinizde demiş doğru bunlar
İkizler1 yılPsikolojik buhran kaynaklı onlar. Büyüyle alakası yok. Negatif enerji dağılacak sadece. Kur'an okuyun dağıtın enerjiyi evi havalandırın sık sık
Soran1 yılBazen annem seslenmedigim halde efendim diyor bende ben seslenmedim diyorum öyle gibi duydum diyo
İkizler1 yılBence siz hem dini hem psikolojik uzman yardımı alın. Büyü yok bence ama dinen bi okusunlar sizi. Belli ki dine bağlılık da çok yok anladığım kadarıyla. O yüzden bu kadar uzun sürdü bu durum
Soran1 yılDoğru evimizde pek namaz kılmıyoruz
Soran1 yılKur'an var ama namaz kılan bi aile değiliz pek bide şöyle bişey var çöp biriktiriyoruz ya da çoğu zaman bulaşık bırakıyoruz bundan olur mu
İkizler1 yılTam bunu diyecektim. Pisliğe gelir cinler. Yuva yapmış olabilirler bile. O yüzden temiz tutun evinizi Kur'an okuyun havalandırın. Dini psikolojik yardım alın. Kendiniz de Kur'an okuyun. Geçer
Soran1 yılDini psikolojik yardım ne acaba
İkizler1 yılBir psikiyatri ile görüşmek. Ayrıca dini bir uzmana danışmak. Büyücü cinci hocalar değil. Bayağı kuranla haşır neşir olan bir hoca.
İkizler1 yılAyrı ayrı yani
Soran1 yılNerden bulunur öyle bi hoca hiç bilmiyorumki
İkizler1 yılVe evinizi de temizleyin. Çöp kokusu fiziksel olarak gaz üretir. O gazı solumak beyin dalgalarına zarar verir ve psikolojik sorunlar yaratır. Her şey büyüyle alakalı değil yani
Soran1 yılHoca annemi okumuş aslında ama
İkizler1 yılÖyle okumayla geçmez. Önce evinizi bi temizleyin. Sirkeli suyla yıkayın. Adaçayı kokusu iyi gelir. Sık sık havalandırın. Hoca size akıl verir gelip evde kuran okumaz sizi okumaz zaten.
Soran1 yılYaptık bunları
Soran1 yılSık sıkmi yapmamız gerekiyor
İkizler1 yılBaşka bi yerde yatıya kalmayı denediniz mi hiç
Soran1 yılşu an köydeyiz
İkizler1 yılDurum ne peki. Ses vs var mı iyi misiniz
Soran1 yılYok hayır
Soran1 yılEvimizde oluyor ağırlık oluyor çoğu zamanda
Soran1 yılDaha önce yattım köyde babaannemlerdeyiz öyle bi sıkıntı yaşamadım nadiren oluyor bu
İkizler1 yılO zaman size değil eve musalat olmuşlar. Evinizi sahiplenmişler. Çöp yüzünden. Artık temizleseniz de gitmez onlar. Taşının kurtulun. Kiracıysanız ev sahibi çıkarmak için yaptırmış bile olabilir.
Soran1 yılGerçektenmi
Soran1 yılAma biz bu evde kaç sene oldu oturali her şey 4 sene önce başladı ve daha önce olmuyordu böyle bişey
İkizler1 yılKiracı mısınız siz
Soran1 yılEv sahibi ile aramız iyi gayet aslında bilmiyorum gerçekten bı kere ben musallat yaşıyorum diye kendi kardeşinin kızıda yaşamış bi hoca önerdi o hoca musallat olmuşlar dedi önceki hocada sende bişey yok kızım kafanda bitiriceksin sen kafana çok takiyosun demişti
Soran1 yılEvet
Soran1 yılSonra o hocaya muska yazdirdik ben taktım onu baya iyi gibi oldum ama açtık baktık bi kere ne yazıyor bunda acaba diye keçeli kalemle karalanmis gibiydi
Soran1 yılAnnem göstermiş hocaya bunlar çocuğuma bi sıkıntı yaratıyor olabilirmi diye bunu hoca iyi yazmamış bunun etkiside olmamış zaten bu korumamis demis
Soran1 yılTutmayın evde yakın bjnu demiş
İkizler1 yılAl işte. Çözüme ulaştık. Ev sahibi yapmış. Ama amaç evden çıkmanız olmayabilir sadece. Başka bi durum bile olabilir. Namusa göz koyma olur hırsızlık olur vs vs ne bileyim
Soran1 yılEv sahibi kadın
Soran1 yılAma yapsa sadece neden bize olsun 5 katlı bina bizim altımizda iki kişi bizim üstümüzdede o ve bi kişi var
İkizler1 yılOnlara da yapmadığı ne malum. Belki sizden daha çok okuyorlar evleri temizdi işe yaramadı. Sizde tuttu. Olamaz mı
Soran1 yılYani iki aile bizim altımizda bizim üstümüzde o oturuyor onun üstündede evli insanlar var onlar akrabaları zaten o tek eşi öldü
Soran1 yılBizim evimizde temiz binada hep biz tartışıyoruz ama daha çok ben tartışıyorum öyle bişey varsa onu öldürürüm
İkizler1 yılBilemiyorum ihtimal yürütüyorum sadece. Ama sadece evde öyle hissediyoruz diyorsun. Bu durum tuhaf
Soran1 yılKendide zaten psikolojik haplar kullaniyormus eşi öldükten sonra
İkizler1 yılMusallat olsa sizin peşinizi bırakmazlar sizle gelir
Soran1 yılKafa gelgitli daha önce sizin evde oturan birileri hocaydi dedi
İkizler1 yılSizin psikolojiniz de bozulmuş ekstra bi musallat durumu da var ama evle ilgili bence
İkizler1 yılMekan cinleri vardır onlar basmış evi
Soran1 yılAma evde olsa girdiğimiz zamandan beri olurdu bu eve taşınali belki 7- 8 sene oldu
İkizler1 yılO musallatla alakalı değil yaa hiç kimse yapmamış da olabilir. Baktırmanız lazım
İkizler1 yılYani cinler kendileri de seçmiş olabilirler orayı
İkizler1 yılSiz sadece enerjisel boyutta ruhunuz onları hissettiği için etkileniyorsunuz. Bu da olabilir
Soran1 yılBilmiyorum kadında nebiliyim çok iyi aramız bı aralar tartıştık artık eskisi kadar benden dolayı eve gelemiyor ama çoğu zaman onun yüzüne kimse bakmaz binada biz ondan alır o bizden alırdı bişey lazım olunca yiyecek olsun bişey olsun sonra bize pazardan bişeyler aliverir o isteğindede bizimkiler alırım
İkizler1 yılKadınla alakalı olmayabilir mantık yürütüyorum şu an
Soran1 yılya da psikolojik olma ihtimali nedir
Soran1 yılSadece bj ara anlatmıştı benim bu olayi yaşadığımı söylediğimiz zaman sizden önce oturan kadın kocası gibi görüyormuş o zaman demişti
İkizler1 yılDurup duruken psikoloji bozulmas. Bişeyler yaşanmış ama onun etkisiyle psikoloji bozulmuş olabilir. Bu illa metafiziksel bi durum değil. Stres olur kavga olur ne bileyim ölüm haberi gibi etkilenme olur.
Soran1 yılYani onları kocası gibi görürmus bana onun yüzüyle görünüyorlar diyomus demişti bilmiyorum
İkizler1 yılYani bi enerji durumu söz konusu. Astrologlara bile sorabilirsin bunu
İkizler1 yılCinlerle alakalı da olabilir bişey diyemem
Soran1 yılNapmaliyiz büyü olsa nebiliyim kimseyede şu yapmış diyemiyosun annem kimsenin günahını alamam dedi e hocalar büyü falanda demiyorki
İkizler1 yılMusallat ayrı büyü ayrı şey. Cinler bazen insanlarla uğraşmasa da bazı mekanları benimser. Bunun kişilerle alakası yok. Sizin birşeyler hissetmeniz de onların sizle uğraştığı anlamına gelmiyor. Ruhani boyuttaki enerjilerini hissettiğiniz için olumsuz etkileniyorsunuz. Bu da sizin psikolojinizi bozmuş. Cinleri dağıtmanız lazım okuyarak. Sürekli sirkeli su adaçayı temizliği yapın evi temiz tutun havalandırın. Olumlu insanları misafir edin. Başka türlü sadece taşınarak kurtulursunuz
Soran1 yılBüyü yok ama evde musallat olabilir yani bu aslında bende başladı ilk 4 sene önce
Soran1 yılBen hissettim hatta bazen banyoda görüp begenirlermis ne kadar doğru bilmiyorum
İkizler1 yılEvet evde musallat olabilir. Çünkü size musallat olsa köye de gelirler.
İkizler1 yılOluyor öyle şeyler. Beğenirler ama iletişim kuramazlar. Sen sadece onların enerjisini hissettiğin için olumsuz etkilenirsin olay bu. Büyü ve kişiye musallat yok. Mekan benimseme var
Soran1 yılEvde olsada ilk taşındıgimiz zamanlar olurdu gibi geliyor böyle sıkıntılar nebiliyim anlamadım hiç yoktu böyle bişeyler eskidende
İkizler1 yılSonradan taşınmışlardır evinize. İlla orada kalıcı olacak halleri yok
İkizler1 yılO da pislikten oluyo işte
Soran1 yılAra ara bacağımda morluklar oluyor bi kerede tırnak izi annemin kolundada olmuştu resmen özenle çizilmiş gibi Hayret etmiştim böyle
Soran1 yılBişey nasıl oluyor diye sonra kayboldu o
Soran1 yılO evde cok uygun ya ev sahibi şimdiye kadar kira konusunda yardım etmişti hep mahalledeki çoğu eve göre gayet uygun oturuyoruz aslında şu an bile
İkizler1 yılBu durum onların size dokunduğu darp ettiği anlamına gelmiyo. Vücut olumsuz enerjiyi hastalık olarak dışa vuruyor. Cinler insanlarla fiziksel iletişim kuramaz yasak var. Kirayla veya kira fiyatıyla bi alakası yok. Cinler pislikten dolayı sizin evi mekan bellemiş olay bu.
Soran1 yılAşık olmuş olmasından korkuyordum bacağımda morluklar oluyor diye e hocada kısmeti kapalı demiş
İkizler1 yılHocalar sallar. Bakma sen. Taşının oradan kökten çözüm. Hatta sizden sonra gelecekler de aynı şeyleri yaşayacak. Takip et
İkizler1 yılAşık olsa seni bırakmaz. Köye niye gelmesin.
Soran1 yılTaşınmak istemiyorlar uygun yer yok diye
Soran1 yılAma çıkan görücüleri reddediyorum hep kimseden etkilenmiyorum hoşlanmıyorum nebiliyim
İkizler1 yılSen evden en fazla ne kadar süre uzak kaldın
Soran1 yılBen evde hep tekim ailem ise gidiyor
İkizler1 yılBi de sen git bakiyim şöyle 10 gün falan. Nasıl olacaksın
Soran1 yılBen tek kalıyorum bazen basının ağrıdigini söylüyor eve girince babam annemde çok yorgun oluyor geldiği an hemen uyuyor
Soran1 yılşu an köydeyiz zaten bayram için en fazla uzak kaldığım süre 15 gün falandı
İkizler1 yılSen bana yazsana özelden bi.
Soran1 yılAma ben evi çok seviyorum hemen gitmek istiyorum evden pek çıkmayı sevmem
Soran1 yılİstek attım
İkizler1 yıl15 gün iyi bi süre. Bişey hissetmiyorsan evde değilken aşk falan yok demektir
İkizler1 yılYaz bana mesaj at
İkizler1 yılKorktuğunda yanında olurum ben
Gizli Üye(25-29)1 yılAslında bağıntı var
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Cevap sahibi1 yılBazen vardır bence. Sen vesvese yapma ama inan öyle bişey olsa düşünce olmazdı bilirdin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım