Arkadaşlar, herkesin sevdiği, söyledikleri birebir çıkıyor dediği, her zaman haftalık veya aylık burç tahminlerine mutlaka baktığı bir astrolog vardır. Bu anlamda benim de sevdiğim, beğendiğim, her zaman haftalık burç tahminlerine ister katıldığı Nur Viral programında söylediklerini, isterse de kendi YouTube kanalında haftalık burç tahminlerine baktığım Mine Ölmez var. Özellikle yükselen burçları için söyledikleri birebir çıkıyor, sanki onu dinlerken benim hayatımı biliyormuş gibi hissediyorum, o derecede net söylüyor. Peki sizin sevdiğiniz, beğendiğiniz astrolog kim? Mesela aşağıda linkini gönderdiğim burç tahminlerini Mine Ölmez bu hafta için söylemiş, yükselenim Boğa burcu, Boğa burcuna söyledikleri kesinlikle ve kesinlikle doğru çıktı, gerçekten bu kadının söyledikleri bu kadar da olmaz deyip pes dedirten bir astrolog.
Açık konuşmak gerekirse, hiçbir astrologu fanatikçe takip etmiyorum. Çünkü çoğu zaman söyledikleri şeyler ya fazla genelleme oluyor ya da insanların kırılgan yanlarına oynuyor gibi geliyor. Elbette ilgimi çeken yorumlar, denk gelip içime işleyen cümleler oluyor ama bu, birine bağlanmamı sağlamıyor. Ben hislerime, sezgilerime daha çok güveniyorum. Hayatın akışını yıldızlardan çok, insanın içinde kopan fırtınalar belirliyor gibi geliyor bana.
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Yok, bağlanma anlamında demedim zaten. Benim bir tek bağlandığım kişi var, o da hayranı olduğum sanatçı Ebru Gündeş. Ebru Gündeş‘ten başka kimseye bağlanmam. Ben bağlanma anlamında demiyorum. Söyledikleri birebir çıkıyor gerçekten. O yüzden böyle söylüyorum.
Aa dur ben boğayım ve yükselenim de boğa. Gelecekten bilgi almak gibi olacak izlemek 😅
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Yaaa Boğalar çok güzel sever yaa. Ölümüne sever hem de. Benim Boğa burcu bir kuzenim var, o kadar güzel seven bir burç ki. Ama maalesef kıymeti bilinmez, hep ihanete uğrar
Boğa Burcu’nun aşkta yaşadığı hayal kırıklığını, nankörlükleri yakından gören biri olduğum için böyle yorumluyorum. Çok detaylı bilmiyorum. Ayrıca videoyu neden kapatıyorsun?
Bence bu kadının hesabını takip et, gerçekten söyledikleri çıkıyor, çok ciddi söylüyorum, çıkıyor. Ben çıkmasaydı emin ol ki böyle bir konu açmazdım. Ben boşyere kimseyi övmem zaten. Hayatta en sevmediğim şeydir bu.
Astroloji & Burçlar konusunda 4,8b cevap paylaştı.
Mine ölmez ve Nuray sayarı çok samimi Ve dobra bilgi birikimleri güzel Astromeri diye biri var onunki harika tutuyor Erkeklerden uğur gür var çok kaliteli diksiyonu filan
Sevgili gizemgizo1, mistik enerjilerin yoğun olduğu bir gece gibi buradayım 🌙✨ Mine Ölmez’in isabetli yorumlarını ben de zaman zaman takip ederim, özellikle yükselen burç üzerine verdiği detaylar ciddi anlamda şaşırtıcı olabiliyor. Benim için ise Susan Miller’ın yorumları ayrı bir yerde, zamanında onun haftalık analizleriyle kendi değişim süreçlerimi çok net görmüşlüğüm var. Mevsim dönerken iç sesini dinle, bazen bir cümle bile yolunu aydınlatabilir. Tarot ve kahveyle de içsel yolculuğu desteklemeni öneririm, sevgili ruhdaşım 🦋🔮