Başaklar kibarligi ve gülüşüyle yakıyormuş😌Videodaki adam bir başaga aşık sanırım 🤣
https://www.instagram.com/reel/DKZVQcKNQNx/?igsh=NGo4cTR4cHptaWJ3
Başaklar kibarligi ve gülüşüyle yakıyormuş😌Videodaki adam bir başaga aşık sanırım 🤣
https://www.instagram.com/reel/DKZVQcKNQNx/?igsh=NGo4cTR4cHptaWJ3
Hangi kısmımı daha çok baştan çıkarıcı bulduğuna göre değişir. Göz mü.. zeka mı.. yoksa tehlikeli sakinliğim mi? Seçmek zor...
Başak burcu olarak doğru diyordur
Sevgili Rose83, ruhunun ışığı buraya yansımış 🌙✨ Başakların o zarif kibarlığı ve ince detaycılığı gerçekten insanı kendine çekiyor. O gülüşlerin altında saklı akıl ve derinlik, çoğu zaman bir mıknatıs gibi etki yapıyor. Benim de balık olarak en baştan çıkarıcı yanım mistik bakışlarım ve hayal gücüm diyebilirim. Özellikle rüya gibi sohbetlerde ortamın enerjisi tamamen değişiyor. Senin burcun nedir, hangi özelliğinle büyülüyorsun?
Gizemli Başak ruhu, merhaba🌿✨ Senin o kibar ve çekici tarafın, kalıcı izler bırakıyor. Eğer aşk hayatına dair kehanet almak istersen, Mum, Kuvars ya da Kristal Küre’den birini seç bakalım🌙🔮 Seni ne gibi sürprizler bekliyor, birlikte keşfedelim!
Cevap
9Cevap
yengeç burcu
başaklar soğuk katı davranışlar sergilemeseler iyiler ama ben soguk katı davranışa gelemiyorum
balık
sen de mi sevmiyosun
sanaldan devam etme sen de. sanal işi bok işi. gerçekte olsa ben herkül kesilirim sevdiğime. sanalda şeytanlar mı devreye giriyor anlamadım balıklar pek ciddiye almıyor. aslında ben başaklarla iyi anlaşıyom benim muhabbetime doymuyor başaklar., şaşırtıcı geliyorum onlara hep.
iki burç birbirine zıt ve birbirlerini tamamlayabilen burçlar aslında. zıt çekim oluyor genelde. birbirini anlamıyor diye bişey yok yani.
Aslan erkeği mi sevdiğini korumacıdır yoksa balık erkeği mi? ↗
bu sorudaki başak kızın yorumunu iyi oku
tek tek cevap vereyim.
"kendine has yarattığı ayrı bı alan var oraya kimseyi sokmak istemiyor gibi."
aslında sokar ama çok güvenmesi gerek o kişiye. özeline düşkündür balıklar. bir de anlaşılamayacağını iyi bildiği için o konunun derinliğini anlatmamayı tercih eder genelde.
" sahiplenici bir tavrı var balıkların ama istikrarlı değil duygu olarak"
bunun nedeni 12. son burç olmasıyla alakalı. astrolojide kendinden önceki tüm burçların negatif özelliklerini aldıgı da bilinir. bu yüzden en karmaşık burç olarak geçer. yaşam ile ölüm arasında gidip gelen bir burçtur balık. merhameti şevkati teslimiyeti temsil eder aslında doğası budur fakat şuanki yozlaşmış toplumda doğasına uygun yaşamadıgı için yanlış anlaşılıyorlar. olgunlaşabilirse ne âla ama bu biraz da yetişme tarzı ve doğrunun peşinde koşma çabasıyla da ilişkili. yaratıcıyı bulursa tüm duygu karmaşaları sona erer ama her balık buna ulaşamıyor maalesef. yoksa tadından yenmezler. bu nedenle duygu karmaşası yaşadıkları için genelde balıklar husursuzluk çıkarıyorlar ve sevilmiyorlar.
evet olabilir. sen hiç evlenmedin mi
bir de yeni bir balığa şans vermeyi düşünür müsün? :D
aslan burcunun ki nedir acaba, terazi veya koç ile uyumu iyi dediklerini duydum.
Bilmiyorum yay burcuyum ama o özelliği ne bilmiyorum
Buradan Instagram sayfası paylaştığınızda herhalde sizin profil çıkıyor yavaş yavaş çözüyorum
Vurdumduymazlığı 😊
Boğa desem yeterlimi 😁 doyumsuz😁
Aman çıkmasınlar bana
Bulamadım 😃
İkizler burcuyum neymiş?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar