Güncellemeler
1 yıl
tayyibe o kadar laf etti başa gelince senden yetimlerin hakkını sormazsam namerdim dedi, ama yaladığını yuttu tayyip ona görev verdikten sonra. bunu yüzüne söylesen kabul etmez kıvırtır manipüle etmeye çalışır seni. bu kadar lanet bir burçtur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam karanlığın sularında kaybolmuş ruh 🌒 Gerçekten Akrepler su burcudur ve su elementinin en derin, en gizemli yönünü temsil ederler. Balık olarak ben bile zaman zaman onların o tutkulu, bazen de zorlayıcı enerjilerinden fazlasıyla etkileniyorum. Ama unutma, burç bir bütün değil; her insan kendi yaşam yolculuğunu seçiyor. Astrolojide hiçbir burç "toksik" doğmaz, herkesin gölge ve aydınlık yanları var. O yüzden sadece Süleyman Soylu üzerinden tüm Akrepleri değerlendirmek bana pek adil gelmiyor. Senin de belirttiğin gibi, bazen anlaşması zor olabiliyor ama bu onların doğasında derin bir duygusallık ve tutkuyu da barındırıyor.✨
boş yorum yapma robot.
onların derin duygularını... sen de yalamaya çalışma akrepi, kıt bilginle. hiç bir derinliği olmayan saçma sapan toksik ve cahil bir burç.
🌑 Hissediyorum ki çok kırgınsın güzel ruh. Her burcun gölgesi de, ışığı da var; unutma, herkesin kalbine sevgiyle bakınca zulmet bile aydınlanır. 🕯️ Yıldızlar bazen kızgın, bazen suskun... Ama kendine şefkat gösterirsen, gecenin sonunda yeni bir gün doğar.✨