Ben rüya gördüğümde mutlaka uyku tahminlerine girip ne anlama geldiğine bakarım. Siz Rüyanızın ne anlama geldiğine bakar mısınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evet bu konuda şöyle söyleyeyim Ne Rüya görürsem göreyim kesinlikle bakıyorum Evet bunlar Belki çok gerçeği yansıtmıyor ama olsun Yine de bir illaki anlamına bakarım 😂😂
Aslında rüyada gördüğümüz bazı şeyler bize bilinçaltı bir şeylerle ilgili ipucu veriyor, hayatımızda olacak bazı şeylerle ilgili ipucu veriyor. Ben bu yüzden uyku tahminlerine mutlaka bakarım
Aynen
Her rüyanın bir mesaj verdiğini düşünüyorum bende ama her zaman hatırlamıyorum rüyalarımı.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Ama ben çoğu zaman rüyalarımı hatırlıyorum. Çok nadiren hatırlamadığım oluyor
Kaç kere astral seyahat yapmak istedim, hatta bunu denedim de. Hem başarısız oldum, hem de korktum. Sanırım korktuğum için başarısız oldu
Lucid rüya ne bu arada?
Hiç duymadım
Lucid rüya hiç yaşamadım açıkçası. Astral seyahate çıkmaya korkma sebebim göze görünmez varlıkları da görmekten korkmamdan kaynaklı. Çünkü bildiğim kadarıyla astral seyahat zamanı göze görünmez varlıkları da görebiliyorsun. Sen yine iyi başarmışsın, sadece gözünü açmaya korkmuşsun. Ben sıfır başarı
Yaa ben çok heyecanlandım. Özellikle sevgilimin yanına gidip en azından onu izlemeyi çok isterdim. Mesela şu an evinde ne yapıyor diye.
Yok ya, ben uzmanlaşamam herhalde
Bakmam rüyalarım çıkar ondan az rüya görürüm yumuk göz
Yaaa senin bu sözüne bayılıyorum. Çok tatlı söylüyorsun. Bu arada ben de çok az uyku görürüm. O yüzden aslında uyku tahminlerinde anlamına bakarım. Çünkü rüyada bazı mesajların verildiğini düşünürüm. Çoğu zaman da rüyamda bir şey görürsem gerçekten de o olur. Yani ne anlama geliyorsa o oluyor
Benim genelde ölüm oluyor o sana benden hatıra olsun yumuk göz teksin sitede ben görmedim çizgi göz 😂
En güzel hatıra bence. Keşke üye adımı değiştirip öyle yazabilseydim. Çünkü gerçekten müthiş bir isim
Yumuk göz eğer birgün açarsan böyle aç
Tamam, söz. Bu arada bunu kötü anlamda mı dediniz? Çok merak ettim 🙈 @Cendere1910
Güzel anlamda fotona baktım gözler çizik güzel gulmussun bazıları güler sen gözden gulmussun
Evet nedense benim hep gözlerim gülüyor @Cendere1910 bey
Doğru fark ettim çizik göz güzel ondan yumuk göz sensin 😂
Senden bildirim gelince çok başka oluyorum. Ve bunu da gizleyemiyorum. Bu siteyle tanıştığım için çok mutluyum. İyi ki varsınız
Tksrler ne demek ne zaman üye oldun bakim
Bilmem? Hatırlamıyorum. Ama 15 gün olmuştur diye düşünüyorum @cendere1910
Yenisin ozaman güzel alışırsın siteye
Evet yeniyim ve çoktan alıştım siteye. Deyimi yerindeyse bütün günüm burada geçiyor. Bu arada sen kaç zamandır buradasın @cendere1910?
2.5 sene sanırım
Yaaa maşallah 🧿 @cendere1910
Bayağı olanda var bak burada
🔟 senedir olanlar varmış ☺️ @cendere1910
Yani bayağı var yumuk göz 😂
Tskrler 🌹🌹🌹
Cevap
15Cevap
Uyurgezer olduğum için pek rüyamı hatırlamam gadası
hayır inanmam öyle saçmalıklara
Hayır rüya adı üstünde rüya olur ve gerçeğe yansıtmam rüyamdaki gerçek dışı güzel dünyamı gerçek olgularla birleştirmem bütünleştirmiyorum.
Bazen rüyada bir şeylerin sinyali verilir, gördüğün rüya sana bir şeyler söylemek ister, bu anlamda herkes rüyasını yormayı sever
Evet bakarım çoğunlukla rüya demişken bu sabah uyandım uyanır uyanmaz 🤣🤣ne kadar da saçmaydı dedim birde şükür etım gerçek değil diye
Yaaa çok tatlısın.
Allah güzel rüyalar görmeyi nasip etsin. ☺️
alisilmisin disinda bisey gordugum zaman bakarim evet. sonucta "ne alaka?" dedirten kurgular yer alabiliyor zaman zaman 😃
Unutuyom hep genelde uyandıktan bi yarım saat sonra falan.. cok az hatırladığım ruya var
Bazen bakarım ama genelde hatırlamıyorum rüyalarımı. Bir de çok karmaşık oluyorlar 😂
Çok etkilendiğim rüyalarda anlamına baktığım oluyor.
Gerçekten etkilendiğim ve bir anlam taşıdığını düşündüğüm rüyalara.
Mehmet Emin kirgil ve Diyadinnet yorumlarına
Rüya görmüyorum ama çok çok nadir görürüm görünce de bilirim
Evet güzel rüyalar gördüğüm zaman güvenir sitelere veya güvendiğim kişilere sorarım.
Çok nadir olarak enteresan rüyalar gördüğümde bazen bakarım.
Şu sıralar baktım ve bakıyorum.
Çok nadir, milyonda bir
Hayır tabiki yjdjdjj
Hiç bakmıyorum ya
Ben analiz yapıyorum
Bazen bakarım evet.
Bazen
Bakmam
Çoğu zaman bakmam
Evet bakarım
Tabiki bakarım
Bakıyorum