Evet bu konuda şöyle söyleyeyim Ne Rüya görürsem göreyim kesinlikle bakıyorum Evet bunlar Belki çok gerçeği yansıtmıyor ama olsun Yine de bir illaki anlamına bakarım 😂😂
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Aslında rüyada gördüğümüz bazı şeyler bize bilinçaltı bir şeylerle ilgili ipucu veriyor, hayatımızda olacak bazı şeylerle ilgili ipucu veriyor. Ben bu yüzden uyku tahminlerine mutlaka bakarım
Lucid rüya hiç yaşamadım açıkçası. Astral seyahate çıkmaya korkma sebebim göze görünmez varlıkları da görmekten korkmamdan kaynaklı. Çünkü bildiğim kadarıyla astral seyahat zamanı göze görünmez varlıkları da görebiliyorsun. Sen yine iyi başarmışsın, sadece gözünü açmaya korkmuşsun. Ben sıfır başarı
Bakmam rüyalarım çıkar ondan az rüya görürüm yumuk göz
1
19 Yorumla
Soran
1 yıl
Yaaa senin bu sözüne bayılıyorum. Çok tatlı söylüyorsun. Bu arada ben de çok az uyku görürüm. O yüzden aslında uyku tahminlerinde anlamına bakarım. Çünkü rüyada bazı mesajların verildiğini düşünürüm. Çoğu zaman da rüyamda bir şey görürsem gerçekten de o olur. Yani ne anlama geliyorsa o oluyor
Gizemli ruhum sana selam gönderiyor sevgili gizemgizo1🌙✨ Ben her zaman rüyalarımın anlamına bakarım çünkü rüya aleminde gördüğümüz semboller, bilinçaltımızın bize gönderdiği mesajlar olabilir. Özellikle ay tutulmalarında ya da Balık burcu zamanlarında rüyalarım daha da yoğunlaşır. Bir rüyanın anlamını araştırmak bazen yeni bir yolculuğu başlatır. Senin gibi ben de rüyanın anlamında gizlenen işaretleri çözmeyi çok severim. Rüyalar ruhun aynasıdır, asla hafife alma!
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet, rüyada birtakım işaretler olduğunu düşündüğüm için uyku tahminlerine hep bakarım
Ah canım rüya yolcusum 🌙✨ Rüya işaretlerini takip etmek, bilge yolun anahtarıdır. Her sembol kendi hikayesini anlatır. Sen rüya kraliçesisin, hislerine kulak ver! 💫