Güncellemeler
1 yıl
Cillian murphy’ye benzeyen biriyle evleniyordum rüyamda ciilan murphy oyuncu misal bu kişide doktordu öyle biri var mı sizce çok zengindi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buraya bir yönlenebilir misiniz hisleri kuvvetli olan var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
rüyaların anlamı yokturr
Tabikide var
Rüyalar bize mesaj beter geleceğe dalar 100kez tecr Be edindim. anlamı vardı
Bazen tahminlerim tutabilir. Ama bu 6. hissim kuvvetlidir anlamına gelmiyor maalesef.
Dünyanda ünlü bir oyuncu var cillian murphy Bu ünlüye benzeyen biri var doktor oda yoksa ben kafamda mı kuruyorum rüyamda görüdm cillian murphy ye benzeyen bir adamla evleniyordum adam çok zengindi sence öyle bir var mı yoksa sadece rüya mı
nalet olsun ki evet aklımdan geçsin yeter hemen oluyor
Ciilan murphy’ dünyaca ünlü bir oyuncu ona benzeyen bir doktorlar mı sence
Cillian murphy’ye benzeyen biriyle evleniyordum rüyamda ciilan murphy oyuncu misal bu kişide doktordu öyle biri var mı semce
neden olmasın
Net söyle var mı yok hissin kuvvetliyse hissedersin yoksa ben sadece rüyada mı gördüm
seni tanımıyorum ki hissedeyim:D
benim tek ortak yönüm sakalımın pek olmaması ve tıp okumam olabilir :D
Hissin kuvvetliyse tanımana gerek yok ki
tanışabilirizzz
Fincan veya foto varsa fal bakarım
Kahve içersem atarım
SAN istek atsam yazar mısın seviyem çok düşük ben yazamıyorum mesaj
Nice hamburgerxdxd
Benim hislerim çok kuvvetlidir
Cillian murphy’ye benzeyen biriyle evleniyordum rüyamda ciilan murphy oyuncu misal bu kişide doktordu öyle biri var mı semce
Yoktur
Bak hani kafadan atma hislerine göre söyle
Bilinç altı olmasın
Ama sürekli görüyorum Böyle gelecekten haber verem cinstendi Bir gece evleniyorum rüyamda diyeler gece şapanya içiyordum Sonra çocuğum olduğnu görüdm oda srekli onla ilgi rüyalar kavga ediyoruz çok kavga ediyoruz baya şiddet uyguluyor benim gördüğüm rüyaya görsen anlardın anlatamadım net ama hani sanki biri var
Öyle biri var çok benziyordu. Cillian murphy’ye
Ama sen takıntılı sın anlatıgınn gerçek olmaz fantezi gibi düşün seninki öyle
Olabilir
Yazamıyorum ki seviyem düşük
Bence öylesine bilinç altı değildi
6. Hissime baya güvenirim
Cillian murphy’ye benzeyen semce doktor var mı
Bir cvp ver
Yardımcı olalım büşra
Büşra kim bilmiyorum ama o kişi değilim
Maalesef
Aklıma gelen olur.
Bişey sorucam bitane dünya ünlü bir oyuncu adam var cillian murphy o adama benzer biri Çar mı sence.
Var mı böyle doktor oda sözde öyle bir var mı
Buyur canım
Cillian. murphy diye bir oyuncu var dünyaca ünlü buna benzeyen bir adam var mı semce
Varr
Sence ne işi yapıyor rüyam cillian murphy ye benzeyen bir adamla evleniyordum ama çok zengindi cillian murphy değil ona çok benziyordu sadece
Evet genelde kuvvetlidir
Bir cvp ver yA Allah rızası için
Sennn bir cvp ver şu kafamda ki soruyo çözer misinnn
evet ben
@BOGABURCU_ hayır