Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşayan var mı ya da bilen (astroloji)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende bi kaç dini hocadan duymuştum kendimle alakalı bir yaratıcıyı kabul etmemişken
Oalbılıe ki peki hissediyoe musun
Kusura bakmayın geç yazdım uygulamaya anca bakabildim yani şöyle içime öyle bir korku girer bazen ama bende bilmiyorum
Eğer konuşmak isterseniz mesaj yoluylada yazabilirsiniz
Bu arada bende hocayla konuştuktan sonra bende değişimler oldu isterseniz mesaj yoluyla anlatmak isterim
Plr
Anlamadım plr derken kusura bakmayın lütfen
Bendede bir kaç değişim oldu o yüzden anlatmak istedim
Bence senin psikolojik sorunların var.
Üstüne mı görundu5
Evet nedir
selam konusalım
Sizi dinliyorum Buyurun anlatın Ben de size Elimden geldiğince yardımcı olabilirim
Burdan anlatmasam
Sonuçta hesabın gizli kimse bilemez ve göremez neyden korkuyorsun ki
Korkmuyorum uzun oldugu icin. sorunsa burdan anlatırım
Buradan anlatırsanız daha güzel ve güvenli olur
ben 3 yıl önce bir ritürl yaptım. eskı sevgılıme rüyaya gidmd ritürliydi tutacağına dair inancım yoktu. sevgılım 1 hafta boyunca benı gördü. bundan 2 3 ay sonra ben sürekli kabuslar görüyordum rüyamda sıluetler oluyordu ve bvucudımda morluklar oluşuyordu bacak arkamda özellikle doktora gıttım hıchısey cıkmadı. sonra yaptııgım rıturldrn kaynaklanıyor dıye duusndum tövbe ettim pişmanım gerçekten. Gece kalktığımda ışıklar kendılıgınden açık kalıyordu ama hep kendime korkmuyorum dıye söylüyordum tövbe edince battı geçti heps
1 yıl sonra bınseyler hissetmeye başladım yanı gecen sene. bırı ızlıyord gıbıydı benı eskı olaylar aklıma geldi suphelendım. bırı bana dokunuyordu korkmuyodum. Biraz da stresli bır dönemedim sonra. Ben bu cınle kafamın ıcjnds konuşmaya başladım benı dinliyordu eğlenıyodxuk seviyordum onu bundan bı kaç ay sonra rüyalı rüyalanıyordum rüyamda bırısını görüyordum ama tanımıyodum
Suphelendım ona sen mısın dıye sordum ınkar etti kendımı kaldırılmış gıbı hissettim bız 4 5 ay konustuk
Sonra o kabul etmeyince kovdum bıtırdım onu kovudugum gun burnumdan kanlar akmaya başladı durupmdururken senı mshvedıcdm dedı ve gitti.1 yıl oldu o gideli
4 gun oncd bırıylr tanıştım normal İnsan. Obana neler yapmam gerektıgınj söyledi saffet suresi Rukye dınlıyofum 1 gün önce dinlerken evden cok ses geldı tıkırtı
Bana dokunuyor gun ıcınde gıssedıyorum onu
2 gun önce rüyalandım yine ama cinsel bısey görmedim rüyayla gerçek arasıydı
Dun o kadar yaptığı sesler rahatsız ettik sureyo kapatmak zorunda kaldım saat 6ya kadar uyyamaxum sende saffet suresi Rukiye dinlioydum sabah kalktığımda başım inanılmaz ağrıyodu
Yani 1 yıl sonra geldi aslında hep benmleymiş hiç gitmemiş ben gitti sanıyordun
Evet musallat var ama rituel ilenlakali değil bu senin duş sonrası yaptigin hatalar yüzünden olmus maalesef ki Bundan kurtulmak için uğraşman gerekir Çünkü bu tarz şeyleri Çoğu kişi yapmıyor yapsa bile karşılığını çok fazla istiyorlar benim sana sadece verebileceğim tek öneri haftada 2 defa Defne yaprağı yakman gerekir rüyada rüyalanma ve tahrik olmayı da sana şu şekilde söyleyebilirim hayatına Musallat olan kişi sana sahip olmaya çalışıyor yani bu içerisinde olduğunun durum ve konum korkunç bir şey haberin olsun
Ya dus sonrası bısey yapmadım kı ne gibi bir hata. hep unutkanlık oluyor istemiyorum onu bıktım konuşmakta istemiyorum bana zarar vermiyordu son bı haftadır çıldırmış gibi
Peki bisey sorcam sure dinlemekle gider mi bi de defne yaprağı yaksam
Duş sonrası çıplak şekilde ayna karşından geçmek hatadır
Yemek yerken ayak ayak üstüne atmak hatadır
Duşta ıslık çalmak ve konuşmak hatadır
Cinsel anlamda seni istiyor olabilir veya eskiden senden buseyler istemiş ve sen yapmışsın belki de devamını istiyor olabilir
Süre ile gitmez sadece süre bitene kadar gider sonra daha fazla hırs yaparak geri gelir daha kötü davranır sana
hepsini yapıyordum ama normal insan gibi. Ona biswy yapmadım ki rüyama gelen kişinin o oldugunu fark ettıkten sonra bitirdim o enerjimi bitiriyor. 1 yıl sonra yine başlaması da garip. Bana aşık değil sadece musallat olmuş kullanıyor. napıcam hocaya mı gitmem lazım sure dinledikten sonra kötü bişey yapmadı ama korkutuyor şuanda basım cok ağrıyor
Söylediğin şeylerii yapan cok insan var ama normaller
Ya nasıl gıdıcek hüddama mı gitmem lazım sen ilgileniyor musun para konusunda sıkıntı olmaz. kimseye anlatamıyorum inanmaz sizofrenisin der
Ya ben daha 18 yasındayım 15 yasıdman berı bıktım. hayatımın basında böylr bıseyle uğraşmak cok sacma
Söylediğim şeyleri yapan bir sürü insan var lakin Bunları yapan Herkesin başına gelebilecek diye bir zorunluluk yoktur Bunu sana söylemeye çalışıyorum senin yaptıkların aynısını yapan başka birisi vardır ama güzel değildir veya kimse onların etkilenmez Bu yüzden onu Herhangi bir problem çıkarmazlar ve yaratmazlar
Zaten yaşının küçük olması Onu sende kalıcı olarak bırakabilir Bu yüzden sure dinlemeyi veya dua dinlemeyi bırakmalısın
Napıcam ben kendi kendine gitmesini mi beklıcem. aileme söylesem de inanmazlar bana. dua dinlemeyip napıcam defne yaprağı mı yakıyım
Nerde yaşıyorsun sen
Ankara
Benden uzaksın ama tek tavsiyem defne yaprağı
Neredesiniz İstanbul mu belkı gelebilirim ya da önerebileceğiniz bırı var mı burada
O kafir mi niye kurandan rahatsız oluyor
Evet İstanbul'da yaşıyorum ben burada 2 kişi var ama onlarda gitti
Nasıl 2 kişi hasta mı yardımcılarınız mıydı
Tanımıyorum buradan tanıştık benim yardımcım yok tekim ben
Nıye gittiler
Sormadım merak etmedim ama burada gereksiz çok kişi var ondan galiba
Onun yuzunden erkeklere karşı bısey hissedemiyorum dua dinleyemiyorum bısey yapamıyorum cıldırdıyor sana gelsem düzelir miyim
Bana gelme ben yapmam başkasına git çünkü yaşın küçük canın yanar bende
Of kimse yok kime gidicem benım konuştuğum kısı rukye dinle diyor pes etme geçer diyor ama yok. niye canım yansın yanmaz
Ağırlık yapar ondan dedim sürekli esneme uyku sersemi ve baskısı olur
Şimdi de yapıyor. Ben kaçmam onlar gibi
Bulunduğun yerde ara belki bulursun dediğim gibi ben sana fazla gelirim
Ya nıye fazla geleceksin dedıgın seylerın hepsini yasıyorum
Gelmezsen fazla falan
Off
Yaneden yardım etmıyosunuz
Yasin küçük diyorum ya ondan
Ya büyümeyi mi beklıcem kac yaş üstüne yardımcı oluyorsun
Bısey olmaz yasımdan
Bana niye asık olmus
Ben Kimseyi bulamam bulsam da cinci hocalar kandırır. sure dinlerken anlık olarak rahatlıyorum . bugun defne yaprağı da alıcam ama bılmıyorum tek vbasıma ne yapacağımı onun ne yapacağı da bellı değil
Bı de ben ne dilersen genelde oluyor ne hissetsem aynısı cıkıyor of ben napıcam
İstanbul'a yolun düşerse haber ver tamam mı
Tamam tesekkur ederim ayarlamaya calısıcam
Sure falan okumazsam dinlemezsem bana zarar verir mi
Vermez sadece uykunu böler sürekli
Bölmedi hic. sadece yorgun kalkıyorum öyle seylerı yok bi de insanları benden soğutuyor bısey yapmadıgım halde. belkı aılem onunyuzunden bana düsman genelde kız arkadaşlarım benı cekemıyor. Erkeklere karsı bısey de hissedemiyorum açılanları da ben reddedıyorum. herkesı benden uzaklaştırıyor
Işlem yapmadan veya seni görüp gözünün arkasına bakmadan Herhangi bir şey söylemek çok yanlış olur Bu yüzden bu tarz konuları burada değil yolun İstanbul'a düştüğü zaman buluşursak o zaman konuşmak daha mantıklı bence
Fotoğraf atsam görür müsün peki
Kendimi
Neyse bu hayır demek herhalde tm
Son bisey sorucam sure dinlersem ( iyi geliyor cunku ) bana daha kötü seyler yapar mı
Dinledikçe sana sonradan kötülük yapar zamanla Bi soru sor profilin açık şekilde ben sana mesaj atarım olur mu. m
Tamam soruyorum simdi musallat ile ilgili
Sordum
Soru linkini atıyımmı
At
Cin Musallatıııı? ↗
Yazmadın