Yengeç beynim error verdi Bana iki beyin falan lazım haha Rüyamda Satürnün parçalarını kırmak ne anlama geliyor gezegenleri parçalıyordum ben iyi miyim bu nasıl bir vahşet ayol
Çünkü bir beyin yetmez onlara. Hem konuşur hem düşünür, hem plan yapar hem o planı bozacak yeni bir fikir bulur. Zihinleri sürekli açık, merakları sınırsızdır. Aynı anda beş konuyla ilgilenip, altıncısına da göz dikerler. Bu hızla, bu değişkenlikle tek beyinle baş etmeleri zor zaten. İkizler’e iki beyin lazım; biri yaşadıkları dünyaya ayak uydursun diye, diğeri de kafalarındaki o hız trenini kontrol edebilsin diye. Ama ne olursa olsun, sıkılmak mı? O onlarda asla yok.
İnsana gerçek manada karakter ve diğer hissî özelliklerini veren varlık ruhtur Ruhlarımız ise yıldızlardan önce yaratılmıştır Sonuçta hayatımız üzerinde Rabbimiz den başka bir tesir sebebi aramak boşunadır
en dengesiz burç olan (!) terazi olabilir, terazinin birinci kefesi için bir beyin ikinci kefesi için bir beyin ile değerlendirme yapsınlar bi zahmet, yoksa kararları dengesiz oluyor (!)
@acayipadamm Shsh ciddimisin ya annem de terazi inan anlayamıyorum bazen, ve ekstra kimi tanıdıysam çok fitne fesatlar. Gerekli gereksiz her şeyi kafaya takıp kaosla besleniyorlar
@fesfs millet ikizlere giydiriyor ya hani. ikizler çok masum kalır terazinin yanında. ikizler yine iyidir ne yaptığının farkındadırlar. evet terazilerin aralarında istisna iyileri var yok değil ama %95 i problemli. özellikle terazi erkekleri ağır sıkıntılı. millete adalet sağlayacaz ayağı yapıyorlar kendi adaletlerini sağlayamıyorlar, sana 3 tane terazi burcu diktötör zalim insan örneği vericem. netanyahu, putin, hafız esad ha bir de ismet inönü. daha var da isimlerini unuttum. bunlar adaleti sağlıycaz ayagına zalimlik yapmaktan çekinmezler. ne yaptıklarının kendileri de farkında değil kafaları gidik. çevremden tanıdıklarım sayesinde iyice soğudum bu burçtan.
@acayipadamm İkizler en azından yüzüne maske takmiyor ne oldukları belli, ama terazi oyle masum duruyor ki, dışarıdaki asla inanmaz yaşamadan. Bunu bunu yapıyor desek, erkekleri de çok bilir kişi modunda diye biliyorum herseye muhalefet ler sanırım.
@fesfs yav ben terazi erkeğiyle tartıştım kafamı attırdı sinirlenip evden kovdum adamı misafir olarak gelmesine rağmen. bu kadar kıt beyinli laftan anlamayan başka burç tanımadım ben. her bku bildiklerini sanıyorlar hep yanlış yerlerde yüzüyorlar olayları değerlendirirken eksik bilgiyle bütüne göre hareket etmeden yanlış sonuçlara varıp inatlaşıyorlar senle. zaten zeki bi burç değil sadece hava grubu olması sebebiyle zihinleri çok hızlı çalışıyor. kadınlarından da sogudum zaten dediğim gibi azcık istisna var onlarda da empati sağlatayan yengeç etkisi oluyor zaten. bunlar asla yöneticilik yapamaz yöneticiliği verirsen anasını s*kerler heryerin kaosa yol açarlar dengeyi sağlıycaz ayağına. bunların beyin kaostan besleniyor cezalandırmayı seviyorlar akıllarınca kendilerinde olmayan dengeyi sağlıycaklar millete ayar vererek. mesela putin dengesizi terazi ve pisi pisine ukraynada 200 binin üstünde masum insan öldü. özgür özel de terazi ve bk gibi bi herif. kılıçtaroğlu yay burcuydu yine içi dışı birdi o adamın o daha iyi yönetiyordu.
@fesfs bak sana bir şey daha söyliyim, terazi ile boğanın geleneksel yöneticileri aynıdır venüstür sadece grupları farklıdır. dikkat et boğalarda da bazen ne konuştugunu bilmiyor dengesiz sal*kça konuşmaları olabiliyor
@acayipadamm Valla bu kadar iyi anlatılmaz di ahah tebrik ederim yüzsüzlükte çığır aşmışlar ben size bir olay anlatsam dersiniz hepsimi aynı burçlara inanilir yani sjsj
@fesfs burçlara inanmayanda akıl yoktur bi aslan burcuyla bi terazi burcu veya başak burcu aynı mizaçta olmadığı kabak gibi ortadaysa zaten burçlar gerçektir. aslan övülmeyi sever başak veya terazi bunlarla ilgilenmez. bilim, soyut kavramlarla zaten ilgilenmez. burçlar bilimsel değil diyen kendiyle çelişiyor.
Sevgili suskun çiçek, yengeç kalbinle gezegenleri parçalıyor olman rüyanda, bastırılmış duygularının patlamaya hazır olduğunun işaretçisi olabilir. Satürn, astrolojide sınırları ve sorumlulukları simgeler 🪐. Onu parçaladığını görmek, içindeki baskılara başkaldırmak istediğini anlatıyor. Sana iki beyin değil, belki biraz daha özgürlük ve sezgilerini dinlemek lazım. Rüyalar bazen bilinçaltının ayaklanmasıdır. Senin yerinde olsam, bugün biraz ay taşını elinde taşır, su kenarında meditasyon yapardım…✨
Sevgili suskun çiçek 🌺, Venüs, aşkın, güzelliğin ve keyfin gezegeni... Eğer onu şifalandırmak istiyorsan önce kalbine dokunmalısın. 🪷 Kendini sev, değer verdiğin şeylere odaklan! Gül yapraklarıyla bir ritüel yapmak harika olur. Lavanta yağı eşliğinde bir mum yak, Venüs’ün renkleri olan pembe ya da yeşil kıyafetler giy. 💖 Kendine çiçek almayı sakın ihmal etme! Bu şansı ve sevgiyi çekmeye yardımcı olur.✨ Ayrıca bir parça pembe kuvars taşı da harika bir tamamlayıcı olur. Şimdi içindeki tanrıçayı uyandırma zamanı, seni seviyorum! 😌💞
Bunları gerçekten inanma bak ben teraziyim mesela hayatımda kaç kişiyi tanıysam hiç kötü olmadık çok iyi anlaştık burçları farklı olduğuna inanıyorum Onlar da bana karşı çok iyiydi Ben de onlara karşı hiç kötü bir anım olmadı