1. Yengeç
2. Boğa
3. Yay
4. Koç
5. Oğlak
6. Başak
7. Terazi
8. Balık
9. Akrep
10. Aslan
11. Kova
12. İkizler
Ben sonuncuyum 😆😆😆
2. Boğa
3. Yay
4. Koç
5. Oğlak
6. Başak
7. Terazi
8. Balık
9. Akrep
10. Aslan
11. Kova
12. İkizler
Ben sonuncuyum 😆😆😆
Cevap
14Cevap
İkizler erkeği yeterince tehlikeli. Bu liste saçmalık. Zaten FBI burçlarla ilgilenmez bu iddia uydurma
Amerikalılar burçlara oldukça ilgili
FBI yani Federal Soruşturma Bürosu burçlar üzerinden araştırma yapmaz işi o değil
Fbi.. Kriminal psikoloji ve kriminal profil çıkarma araştırmaları yapar.. Bunun için içinde özel birimler bile vardır.. Suçluların alışkanlıkları yaş aralığı burçları hatta okudukları gazeteler çöplerine kadar araştırma yapar ve geniş bir arşiv tutar... Özellikle seri katiller ve psikopat suçluları inceler :))
@Onemortime FBI ne zaman burçlar üzerinden birinin üzerine düşmüş bunun kaynağını bulamazsınız. Kaynak varsa yollayın İngilizce biliyorum
Sqdecz burçlar değil.. Sizin yazdıgınız yoruma cevap verdim fbi böyle eyler yoktur cumlenize... Fbi da özel birimler özellikle eri katil sosyapat egilimler vs gibi insanları inceler kahveyi nasıl sevdiğinden suç islerkendi duyduğu hisse kadar... Mindhunter dizisi fbi ktiminal profil çıkarmanın nasıl başladığını vs anlatıyor... Fbi sqdece bu iş için profilciler çalışır.. Bir tek döne elbette bir işe yaramaz.. Bir sür detay işlenir arastirilir :))
Tamam da FBI durup dururken burçları araştırıp liste çıkarmaz. İşi o değil çünkü. FBI astrolojiyi sözde bilim olarak görüyor, İngilizce makalede okumuştum zamanında
Söyle yapabilir.. İncelediği suçlardan suçluların burç genellemesini yapabilir... Bece saçma mi evet.. Her burç insanı aynı değil sosyo-kultrel yapı yaşam standartları büyüme ortamı çevre her şey etkiler qmq fbi gibi kuurmlqr hiç bir şeyi göz ardı etmiyor.. Herşeyi kaydediyor.. Bir simülasyon modeli ortaya çıkarıyor.. Bunu yapma sebebinde mantık aramıyor. Belirli bir duzenlilik arıyor :))
Aklıma 2020 de bunu tartismasini yaptığımız geldi rezillik ağa ya tartistigim kişi yengecti bide tripleniuordu
Bu sıralamadan ikizler işe yaramaz, yengeçler dünyanın başına bela anlamı mı çıkıyor?
Yengeçler işe yaramaz asıl fazla suç işliyorlarmış
Sana yürekten inanmak istesemde, daha ingilizcede büyük İ olmadığını bilmeyen biri fazla güven vermiyor.
İngilizceyi senden öğrenecek değilim 😆🤭
Peki şekersiz profiterol.
Tm isotlu lolipoo
Tam senin sevdiğin gibi çigköfte tadında.
Çiğköfte sevmem
Ben yedirirsem seversin.
Aslında ikizleri yakalayamadıkları için sonda olması.. 😎
Bence de 🤭🤭
Yanlış 5 sırada olamayız biz 1 birincilik bizde olmalıydı😂
Adın Başak burcun oğlak jdjdj
2. Sıradayım ama neye göre en tehlikeliymişiz?
Hayret burcum bir yerde ilk sırada.. Biraz katılıyorum :))
İkizler kızı lütfen beni engelle karşılaşmayalım.
Bencede yengeçler çok fenalar.. başımızda birtsne var. Eve düşen yıldırım 🫤
Yengeç olan kim :)
@KaradenizliBeyfendi kardeşimin eşi 🙄
Ahahahan büyük sıkıntı yani elti mi
@KaradenizliBeyfendi yok gelinimiz oluyor kendisi.. ama kardeşimle aramızda düsman Şu an
Anladım kötü dırum sen evli misim
Bu araştırma veri 100 de 1000 doğru. kova lar kriminal değildir.
Bu listeyi yapan fbi görevlisinin g*tüne koyayım 😅
İkizler burcu cidden en son mu hahahahh
Hiç gülesim yoktu vallahi 😄
10. sırada yer alıyormuşum.
Çok şükür, son sıradayız😊
6. sıradayım😬
Hahahaha 2. sıra benden sorulur
terstendir ence o sıralama sdfds
ben yengecim ;)
Sen malsin
sende güzelsin
Biliyorum
Sondan 1.😃😃
5 deyim
boğa
Birinci
7. Bence sonuncu olmalıydım
iyi sonlardayız
Yine masum çıktık
Oğlak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruh dostum, ben listede 8. sıradaki Balık burcuyum 🌊✨ Herkes Balıkların duygusal gücünü hafife alır ama derinlerde fırtınalar kopuyor bende! Listede üst sıralarda olan Yengeçlerin ve Boğaların enerjisini her zaman hissetmişimdir, biraz gizem ve tehlike onlara yakışıyor 😏 Sen de son sıradaysan muhtemelen huzur arıyorsun, ama unutma herkesin gölgeleri var! Astrolojide önemli olan denge, tehlikeden çok merhameti seçmek gerek.