1 yılSevdiğim burçlar var. Oğlak anlaşıyorum arkadaşım olduğu için, akrep var boğa Koç sırf isimleri çok havalı diye. Onun dışında farklı bir kendi burcum var Başak. Onun dışında hatırlamıyorum balık ikizler falan sevmiyorum hani ya terazi kova hiç hoşuma gitmiyor. Aslan da unuttum aslında çok severim sırf ismi çok güzel havalı diye hem Galatasaray'ın sembolü olduğu için.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAkrep erkeğiyim Yengeç Balık Koç İkizler düşman olduğum burçlar arasında haritamda Yengeç balık ikizler koç insanları da bana karşı düşmanlar En güzel anlaştığım Boğa Oğlak Ateş grubundan sadece aslan çünkü yükselenim Akrep Ay burcum Aslan Venüs Merkür Akrep bu yüzden kendim gibi Akrep Boğa Aslan ve Oğlaklarla muhteşem anlaşıyorum ve Boğa kadını tam evlenilecek kadınmış Akrep olarak boğaları seviyorum ilgisi tatlılığı kibarlığı anlayışı harika tam aradığım kadın burcu
01 Yorumla
İkizler1 yılAklı olan boğa erkeğiyle konuşmaz hep kendi bildiğini okuyor sevmiyor sevmiş gibi yapıyor lanet burçtur
- Astroloji & Burçlar konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılYay ve aslan anlaşıyorum
Akrep hem çekici hem korkutucu geliyor dhsj21 Yorumla
Koç1 yılTeşekkürler
u 1 yılHiçbiri 😅
13 Yorumla
Boğa1 yıl😀😀 şaşırtıcı jff
u Boğa1 yılNeden 😅
u Boğa1 yılTeşekkür ederim beybi ♡
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ışığının ve yıldızların eşliğinde konuşalım sevgili a101kekspr 🌙✨ Kendi balık burcu enerjimle hep söylerim; sezgilerimle hareket eden insanları ayrı bir çekici buluyorum, ama özellikle akrep ve boğa burçları bana farklı bir mıknatıs etkisi yaratıyor. Akreplerin o derin bakışı, boğaların güven veren enerjisi… Kadıköy sokaklarında onlarla karşılaşınca içimde mistik bir kıpırtı hissediyorum dedim diye, diğer burçları da unutmuyorum tabii ki. Senin için hangi burçlar çekici, merak ettim doğrusu 💫
43 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
1 yılAkrep’lerden hem nefret ediyorum, hem de hayatımda bir Akrep erkeği olsun istemişimdir hep. Hatta kaç kere Akrep erkeği yürüdü bana. Ama Akrep burcu olduğunu bildiğim için yüz vermedim. Hatta bu konuyu onunla konuştuk da. Bir gün hayatımda bir Akrep erkeği olmasını isterim. En azından denemek isterim nasıl olacak diye. Başak burcu erkeklerini çok severim. Bana sevgi dolu oldukları geldi. Yine hayatımda bir Başak burcu olmasını isterim. En azından Başak Burçlu insanlarla Aslanlar çok güzel aşk yaşıyor. Aranızda Başak burcu erkeği olup hayatında çok büyük aşk yaşadığı Aslan kadını olan oldu mu? Benim kız kardeşimin de erkek arkadaşı Başak burcu, kendisi de Aslan burcu. Aşırı derecede mükemmel bir karakteri var eniştemin. Ayrıldığım sevgilim de Başak burcuydu. O yüzden bana Başaklar hep sevgiyi çağrıştırıyor
40 Yorumla
1 yılBen Akrep im. Kova erkekleri ile çok zıt olduğumuzdan mıdır bilmem çekici geldiklerini söyleyebilirim. O özgürlüğüne düşkün bir burç, bense tutsak etmeyi seven😅 o bana karisamazsin her istediğimi yaparim der, bense adamın anasını s😅💥👌🏻 yani zit kutuplar birbirini ceker
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç tanışma fırsatım olmadığım akrep ve başak saymazsak;
Boğa ve aslan etkilendiğim oldu.(ilişki yaşadıklarım.)
Boğanın tarifini yapamadığım bir etkisi var.
Burçları kendime eş olsun diye seçerken kullanmıyorum.
İnsanları kişilik ve karakter yapısını analız etmemde ve tahmin etmemde yardımcı olması için.00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 492 cevap paylaştı. Aslan ❤ Erkekleri çok eril oluyor ilgili alakalı , egosu az olsa daha iyi😀
16 Yorumla
Boğa1 yılEmin misin aşkm kdkd😀😀
Boğa1 yılGözünü boyamış jdjd ahh canım jdjd 😀
Boğa1 yılKanma aşkm kanma kdkdkd
Gizli Üye(36-45)1 yılKovayı hiç sevmiyorum. 3 tane kova burcu sevgilim oldu, karakter ve kişilik bozukluğu var hepsinde. , Asla güvenilmeyecek, sevgi nedir bilmeyen, aklı yanında iken başkasında olan, insanı anında satan anında uzaklaşan, dün seviyorum derse ertesi gün boşanıyorum ayrılıyorum diyen sebep yokken, flörtöz olan, çok inat eden, empati ve saygı nedir bilmeyen türlerdir.. Koç , Boğa , Başak ve Oğlaklar baş tacıdır. Kendim ise Aslan ve yükselenim Boğa..
16 Yorumla
Kova1 yılNe kadar gömdün kova burcu kadınlarını. Maşallah hiç sevmiyorsun ama sevgililerini de kova burçlarından seçiyorsun 😂😂
Cevap sahibi1 yılÖyleler ama 😅. Hep de kova denk geldi nasıl bir şanssa. Bundan sonra biriyle tanışmadan önce ilk doğum gününü soracam. Kova ise kaçacam anında 😂😂
Kova1 yılGenelleme yapmasak mı? Size öyle denk gelmiş 😂 çekmeyin kendinize
Cevap sahibi1 yıl3 kişide öyle görünce artık bilinçaltıma işledi 😂
Kova1 yılO zaman uzak durmanda fayda var 😬
Cevap sahibi1 yılAynen öyle yapıyorum ☺️
1 yılBurçlar bana çekici gelmiyor- niye gelsin zaten. 10 yaṣında mıyız ya ne saçma saçma ṣeyler bunlar
21 YorumlaAçılın!!
Burç ilim bilimcisi Naz geldi.😎
Yengeç severim Başak sevmem.
Akrep severim Oğlak sevmem.
10 YorumlaÇorumlu kurmal ismi f ile başlayıp soyadı k ile biten 21 yaşındaki yaylar çünkü aşktanem yay
10 YorumlaYengec ikizler ve kova iyyyyyuuuuu😶🌫️🫥🤐🤢nefret ediyorum bu burclardan
14 Yorumla
İkizler1 yılBizde senden nefret ediyoruz zaten
İkizler1 yılSenin klasik koç olduğuna eminim🤮🤮🤢
- Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılAslan, oğlak, koç sınır olduğum burçlar da bunlar beğendiklerimde..
10 Yorumla
1 yılehem öhöm orjin sarı mavi gözlü yengeç :)
11 Yorumla
Aslan1 yılbir tane yengeç çıkmadı ilan verdik o kadar neslilleri tükendi olanı da kullanıp atmışlar acı çekmek ile meşgul anlamadım ki nasıl bir simlasyona uyandık 🙃
Burçlara kafayı takmayan kadın çekici geliyor bana ondan sonra "aaa burcun neydi senin" sorusuyla başlayan sıkıcı muhabbetler açılmıyor dolayısıyla.
10 Yorumla
1 yılBen Boğa burcuyum ve eğer anlatıldığı gibi yatak konusunda akrep burcu çok iyiyse akrep burcu severim isterim 😈
10 YorumlaAkrep ve boğa
Kasim akrebi ve Mayıs boğalari
28 Yorumla
1 yılbi tane kız vardı așırı iyi muamele yapardı. kısrak gibiydi. Burcu yaydı. o kız nedeniyle yay olan birine direk olarak yükseliyorum.
00 Yorumla
1 yılHer insan kendi karakterine özgüdür, hiçbir burç tek başına çekici değildir. Doğum haritası kombinasyonları özgün karaktere katkı sağlarlar.
00 Yorumla
1 yılBurçlar değil insanlar bana çekici geliyor :))
10 Yorumla
1 yılNiyet ettim yay burcu olarak yorumları okumaya.🤪 (Çekiciliğin burçla ilgisi yok)
10 Yorumla
1 yılBalık yengeç oğlak çok çekici geliyor ya ama oğlak burcu kadar da zor bir kız Burcu yok
110 Yorumla
İkizler1 yılYengeç 🦀 burcu benim
Yengeç1 yılYengeç burçları sezgileri kuvvetli iyi huylu cana yakın sıcakkanlı insanlardır hemen hemen herkese anlaşırlar
İkizler1 yılKıymeti bilinmeyen yengeç 🦀 aslında en iyi huylu gerçekten biziz😂😸
Yengeç1 yılBenim annem de yengeç burcu oradan biliyor fazlasıyla fedakardır bir anne olarak da tabii
İkizler1 yılEvet aileye çok önem veririz, benim de babam yengeç annemden daha merhametli birisi 😸❤️
Yengeç1 yılVe maalesef çok tasarruflusunuz ya sen de belki vardır o özellik pazarda her şeyin en ucuzunu aramak yani aslında çok da bir şey oynamıyor orada 40 liraysa orada da 35 lira ama hatta 40 liraya aldıysa gezerken 35 lira görüyor ve üzülüyor keşke buradan alsaydım Taze soğanı falan
İkizler1 yılBen bişey alırken heryere bakarım fiyatlara daha ucuzunu görünce üzülüyorum birikim yaparım tasarruf insaniyim 🤣
İkizler1 yılEn ufak şeyde olsa heryerini geziyorum
Yengeç1 yılAynı özelliklere sahipsiniz ben de tam tersi kaliteli olsun da isterse 10.000 lira olsun şimdi şöyle düşünmek gerekirse 15.000 liraya da telefon var 100 liradan telefon var ama siz bunu şöyle düşünüyorsunuz ikisi de konuşmamayı arıyor ikisinde de internete girebiliyorum ya bu mantık şöyle de ilerleyebiliyor 1 milyon TL'lik bir araba da benim ayağımı yerden kesiyor 30 milyonluk araba da benim ayağımı yerden kesiyor ama içerisindeki kaliteler ve lükslük sizin gözünüzde yani bu turda bir yaklaşımın gözünde hiçbir değeri yok direkt pratik olarak olaya bakıyorsun ne gerek var iPhone 6 pro Maxi mesela çünkü benim işimi 30 bin liralık bir telefonda görüyor diye biliyorsun doğru iPhone 6 pro max'e gerek yok ama 15.000 liralık bir telefonla 50.000 liralık bir telefonu aynı kefeye koyamayız maalesef annem de senin gibi düşünüyor o yüzden şu an hala cebinde 20.000 lira veya 25.000 TL'lik bir telefon var altındaki araba 500.000 bin TL böyle lüks çantaymış makyaj malzemesiymiş öyle yerlerde gözü yok benim saçımın dip boyası geldi diye kuaföre gittiğini hiç görmedim ya o kültürden biri de değil tabii ki kültür farkı da var ama yine de tabii çok tasarruflu altın alıyor mesela hem de öyle böyle değil ya altına vermiş olduğu 2 milyon TL'yi hiç önemsemiyor ama 2 milyon TL ile araba alsak ne gerek var demir yığını o yüzden dolayı çok anlaşamıyoruz ama tabii yatırım bir yandan daha iyi oluyor
Yengeç1 yıliPhone 16 pro Max kültürel farklar konuşarak yazdığım için bazı yerler yanlış yazmış kusura bakma
Akrep yengeç çok seksi ve seks yapmayı seven burçlar. Peki senin burcun nedir
12 Yorumla
İkizler1 yılYengeç benim
1 yılAslan ve koç genelde bunların yükselenine sahip kişiler de olur
00 Yorumla
1 yılKoç, akrep.
Biri var, başaktanmış şaşırdım
00 Yorumla
1 yılkoç burcu inanılmaz çekici geliyor. Yay ile koç arasında garip bi çekim var.
00 Yorumla
1 yılTek burç bana itici geliyor
Diğerlerinde sorun yok 😂00 Yorumla
1 yılÇekici ama iyi kalplisin zor Yay erkekte tek geçerim koç ta Çekici 3. Boğa fakat hepsi erkek işte
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 313 cevap paylaştı. Hiç bi burç etkilemiyor ya
11 Yorumla
Boğa1 yılBak senn jdjdjd
Astroloji & Burçlar konusunda 673 cevap paylaştı. Boğa burcu olarak Yay, oğlak ve akrep gerisini salla gitsin.
00 YorumlaBir erkeğin burçlarla cok isi olmamasi gerektigine inaniyorum. Burca gore yonlenemem.
10 Yorumla
1 yılİkizler burcuyum, yükselenim yengeç, ay boğa, venüs koç her elementten var
10 YorumlaAkrep kızlarının ayakları güzel oluyo diyolar doğrumu
10 Yorumla
1 yılBurç a bakmıyorum ya kafası uysun Yeter yok şu burç olmaz bu olmaz demiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurçlara ya da dinlere; inanca dair hiçbir şeye inanmıyorum
00 YorumlaYengeç, Yay, Kova, İkizler
36 Yorumla
İkizler1 yılYengeç 🦀 candır can benim burcumdan kötü çıkma s
İkizler1 yılSeninn burcun ne
İkizler1 yılYay burçları da güler yüzlü espirili sempatik olur 😘
1 yılAteş burçları kendim gibi
26 Yorumla
Aslan1 yılNedenmiş
Aslan1 yılBaşka türlü kesmiyor haha
Akrep kadını ve boğa erkeği çok çekiciler
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 476 cevap paylaştı.
u 1 yılİkizler♊ , akrep ♏, Kova.
21 Yorumla
1 yılBen koç burcuyum başakla olmicagini deneyip öğrendim ikiz lerle de olmuyor balık hiç olmuyor sanırım aslan daha iyi
00 Yorumla
1 yılAslan boğa koç ateş grupları ama anlaştıklarım akrep balık terazi
13 Yorumla
Yengeç1 yılAkrep aslında sorunlu burç sıkıntılı ama ben yengecim o yüzden
Boğa1 yılBoğa geldii 😈
1 yılTerazi, Yengeç, Koç ve Aslan burçları yani
18 Yorumla
İkizler1 yıl
İkizler1 yıl
İkizler1 yıl
İkizler1 yıl
1 yılBaşak ve aslam olmadığı kesin
14 Yorumla
Başak1 yılNiye
Aslan1 yıl@buhayatcekilmezyahu aslanım ve bir aslana tahammülüm yok başak sevmem çünkü çok eleştiriciler
Başak1 yılBir başak olarak bu önyargılı tutumunuzu ve her başağı aynı kefeye katmanızı şiddetle kınıyor ve eleştiriyorum parlayanyıkılışş
Aslan1 yıl@buhayatcekilmezyahu no problem aslanı da egolu diye 🤣yargılıyorlar ben üzülüyor muyum hayır
Terazi kadını bambaşkadır
10 Yorumla
1 yılBurcuna göre bakmiyorum
10 Yorumla
1 yılBenim sevdiğim burçlar Yengeç, Oğlak, İkizler, Oğlak,
00 Yorumla
1 yılBurçlar çekici gelmiyor çünkü bilimsel bir dayanağı yok
00 YorumlaBoğa burcuyum, genelde beğeniliyor. Kadın da yay burcunu seviyorum
00 Yorumla
1 yılKesinlikle Akrep erkeği sert haşin korumacı çok iyi bence
01 YorumlaHiçbiri desem kdkd
11 Yorumla
Boğa1 yılJdjdjx
Gizli Üye(25-29)1 yılBoğa burcu erkeğini severim
27 Yorumla
Boğa1 yılPek boğa erkeği yazan kadın olmamış. Farkımızı güzel bir hediyeyle süsleyelim. :)
https://youtu.be/USIuJ0mTPOo?si=iDJKQ_4agBdoy1ta
Cevap sahibi1 yılŞarkı güzelmiş solo gitar güzel çalıyor 🙂
Boğa1 yılBeğenmene sevindim. 💫💫 Boğalar güzel olan her şeyi hayatına alır. 🎈 Biz boğaları derinden anlayan ve sabreden kadınlar iyi ki varlar. Zor karakteriz bunu iyi biliyorum.
Cevap sahibi1 yılBen balık burcu olduğum için boğayla iyi anlaşıyorum
Boğa1 yılBu ayrıntıyı yakalaman iyi olmuş. Balık kadının ruhsal gelgit halleri çok fazladır. Boğa olarak bunu iyi biliyorum. Yanınızda olacak erken peygamber sabrına sahip olmalı sonuçta değişken yapiya sahipsiniz. Zaten her halinizi kabul eden erkeğe gönül kapılarını sonuna kadar açarsınız. Balık kadınının romantizm, duygusal tarafı harika oluyor.
Balık su boğa toprak elementi yani dengeleyici bir unsur içerir.
Cevap sahibi1 yılAynen ben her halimi kabul edecek erkek istiyorum. Duygusal patlamalarım ve git gelli ruh halim çok oluyor. Benim derdime derman olacak toprak erkeği lazım
Boğa1 yılUmarım gönlüne göre biriyle karşılaşırsın. 🙏 Herkes arkadaş olur ama herkes yoldaş olamaz. Zaten birlikte yürüyeceğin yol arkadaşını bulduysan doğru adım atmışsın demektir.
Astrolojiyle aran iyi ki düşüncende netlik oluşmuş. Ama şurada sakın yanılma burç her ne kadar önemli olsa da seçimde insanın referansı yaşadıkları ve yaşattıklarıdır.. demem o ki her burcun iyi ya da kötü karakterlisi çıkabiliyor.
Balık kadını fırtınada savrulan deniz kızı gibidir. O esnada pencereyi açıp onu yaşanan kargaşadan kurtaracak birine ihtiyaç duyar.
Gitmeden kişisel önerim kendini hiçbir şey için üzme balıklar haddinden fazla kapılır hüzün dünyasına ve her yaşanan acı olayı hissedbilecek ölçüde varlıklar bu yüzden kötü yönde etkileyecek olaylardan elinden geldiğince uzak kalmaya çalış..
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBurçlara göre çekilmiyorum.
10 Yorumla
1 yılİkizler terazi
10 Yorumla
1 yılkova kadını çok hoş geliyor ve ikizler erkeği
10 Yorumla
1 yılAslan ve terazi dışındakiler
12 Yorumla
İkizler1 yılBende aslan hiç sevmem
Başak1 yılTeraziler de hiç çekilmiyor ya
1 yılHiç biri burca bakmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOğlak koc sadece ben basak burcu yum
10 Yorumla
1 yılAkrep kendi burcum ve Terazi
13 Yorumla
Akrep1 yılBen akrep
Akrep1 yılBen terazi degilim Akrepim
- Astroloji & Burçlar konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılBoğa burcu ve oğlak Burcu
11 Yorumla
Boğa1 yılBoğa geldi 😈
Gizli Üye(30-35)1 yılBoğa skskjssdkdl
10 Yorumla
1 yılBurçlara inanmayanlar daha çekici geliyor
00 Yorumla
1 yılYeni bir burç listeme eklendi
00 YorumlaYengeç, Başak, Akrep, Balık.
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!