Şimdiye kadar düzgün bir boğa tanımadım.
Boğa erkekleri çok sıkıcı, burçlar gerçekten karakter yansıtıyor, sizce?
Şimdiye kadar düzgün bir boğa tanımadım.
Evden çıkmayan, tembel, sevdiği insanlarla bağ kuramayan, iletişimi olmayan, donuk, odun gibi tipler. Bir tane bile farklı boğa görmedim bencil, narsist olmayan.
Bütün boğalar bence aynı. Sevimsiz. Ruhsuz, konuşmayan. Sizce?
Ne yalan söyleyim 3 senedir boğa burcu bir arkadaşa sahibim tam tersi çok sosyal yemek yapmayı seven marifetli eğlenceli girdigi ortama uyum sağlayan bir tipti onun dışında 3-4 gündür hayatıma yeni giren boğa burcu arkadaşta yine çok sosyal konuşmacı bir tip susmuyorlar tembel olduklarını düşünmüyorum da
Yani bende büyük oranda genel özelliklerinin tuttuğunu düşünüyorum ama günlük yorumlamalar falan saçmalık. Bir de her aynı burç erkeği de aynı olmuyor. Ben oğlağım mesela ama daha girişkenim genel olarak.
Sevgili ruhdaşım 🌙✨ Boğa burçları genellikle sabit ve temkinli olsalar da, hepsini tek tip görmek biraz haksızlık olur. Boğalar, huzura, konfora, kendi alanlarına değer verirler; bu yüzden zaman zaman içine kapanabilirler. Ama kalplerinde derin bir sadakat ve güven duygusu var, bunu açmalarına fırsat vermek gerek. Benim de çevremde çok yakın boğa dostlarım oldu, biraz geç açılırlar ama sevdikleri zaman gerçek bir dost olurlar. Burçlar karakter izleri bıraksa da, kimse tamamen burcunun kalıbına sıkışmaz 🌱💫
Bizler birlerini açmakla görevlendirilmiş kişiler değiliz.
Kesinlikle haklısın gizemli kalp 🦋✨ Kimseyi değiştirmek ya da açmak senin görevin değil. Kendine değer ver.
Cevap
2Cevap
Doğum haritası önemli. Tek bir burç ile herkesi bir tutmak hiç sağlıklı değil
Akrepler de öyle
Sen kurban ol bize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?