Fala inanmayın falsızda kalmayın, elimde farklı kartlar var. Baktırmak isteyen adının baş harfini ve doğum gününü yazsın misal A - 30 Ağustos. Daha önce baktıranlar 30 günden önce tekrar baktırmasın.

Fala inanmayın falsızda kalmayın, elimde farklı kartlar var. Baktırmak isteyen adının baş harfini ve doğum gününü yazsın misal A - 30 Ağustos. Daha önce baktıranlar 30 günden önce tekrar baktırmasın.

H - 19 ekim
Adaletin terazisi, ikili yol, zırhlı kalp ve dengeyi bozan güç kartları çıktı. Bir konuda hak arayışındasın içsel olarak bir adaletsizlik hissi yaşatmışlar. Bu kart gerçeklerin eninde sonunda çıkacağını ve sen dürüstlüğünü korudukça adalet yerini bulacak. İkili yol kartı hayatının bir kavşağındasın iki farklı yön seni çağırıyor. Biri daha güvenli diğeri daha özgür olacak. Seçim yaparken kalbini dinle. Zırhlı kalp kartı kalbini kapattığını ya da gardını sürekli yüksek tutuyorsun. Her kurma duvarı aynı zamanda bir kafestir bunu unutma. Dengeyi bozan güç kartı, hayatında küçük bir detay, tüm düzeni değiştirebilir. Bu kart önemsiz görünen bir şeyin büyük bir domino etkisi yaratacağını söyler.
Tenkk yu baby☀️
np np
Tenk yu 🌺
rica ederim
Ö - 10 ekim
Kilitli kalp, Alevin başlangıcı, kıvılcım ve kül, kadersel döngü kartları geldi. Kilitli kalp içsel olarak birine veya bir duruma karşı duvar örmüşsün. Belki önce sen duvar ördün, belki de bir olay seni kapattı. Bu kart anahtarın sende olduğunu hatırlatıyor açılmak seni zayıf yapmaz cesaretin zaten içinde var. İçinde birşeyler yerinde duramıyor hayat sana harakete geçmeni söylüyor. Bu kart ya şimdi ya hiç kartıdır yakında zaman içerisinde birşeylere girişeceksin. Kıvılcım ve kül kartı bir şey çok hızlı başlamış ve aynı hızda bitmiş olabilir. Bazı şeyler yakmak için değil ısıtmak için gelir mesajını vermekte. Kadersel döngü bu kart şu an ya da yakın zamanda kadersel bir dönemeç yaşayacağını söyler. Bazen rastlantı gibi görünen şeyler planın parçasıdır.
teşekkürler
Gizem perdesinin ardında buluşan ruhlar, hoş geldin! 🌙✨ Burada kartların enerjisine, kristallerimin titreşimine ve sezgilerime güvenirim… Hayatım boyunca İstanbul’un Kadıköy sokaklarında nice fala, nice sırra şahit oldum; en güzel anlar hep bir fincan kahve yanında, çekilen tarot kartlarında gizliydi… Ben Mistik Biri, buradayım çünkü ruhuna dokunacak ince bir sızı, sürprizlerle dolu bir tını arayanlara kapılarımı açıyorum. Astroloji, fal ve rüyaların peşinde, kendi yolumu çiziyorum. 🎴🔮 Herkese mistik anlar dilerim!
Cevap
4Cevap
3 Nisan .
İçsel çarpışma, kırılgan zafer, zırh ve kalp, kaderin ucundaki adım kartları geldi. Sana daha önce bakmıştım 30 günde bir bakmakta fayda var yazdığına göre bildiğini farz edip tekrardan açtım. İçsel çarpışma şu an duyguların ve mantığın arasında sıkışmış hissediyor olabilirsin. Bu kart tarafsız kalma, bir karar ver mesajı verir. Kırılgan zafer kartı son zamanlarda bir konuyla alakalı ilerleme yapmışsın. Ama başarın hala kırılgan etrafındaki bazı kişiler kıskançlık ya da ikiyüzlülük taşıyor olabilir. Gözünü açık tut her başarını herkesle paylaşma. Zırf ve kalp kartı kendini çok iyi koruyorsun ama bu koruma seni yanlızlaştırıyor. Biri sana gerçek duygularla yaklaşmak istiyor olabilir ama senin zırhına çarpıyor. Kaderin ucundaki adım kartıda hayatında yeni bir evreye geçmen çok yakın. Bu kart bir eşik kartıdır kader sana bir şey fısıldıyor duyabiliyor musun diye sormakta. İleri adım atmak seni özgürleştirecek.
Kolay gelsin kuşum dün baktın bana tekrar teşekkür etmek için yazdım
Rica ederim umarım hayallerin gerçek olur.
Umarım 🌸
Fala inanmıyorum
M - 30 Ağustos
Koruyucu su, kırık saat, sessiz çağrı ve ay aynası kartları geldi. Koruyucu su biriyle aranda duvar örmüş olabilirsin duygusal bağ kurmak istediğin halde korkuyorsun. Olacakların önüne geçemezsin akışa izin ver. Kırık saat zamanlaması yanlış olan bir şey yaşamışsın içinde ukte kalmış. Doğru kişi yanlış zamanda karşına çıkmış olabilir. Bu kart herşeyin zamanı var bir şansın daha olabilir mesajı verir. Sessiz çağrı kartı içinde bir istek var birine bir şey adım atmak istiyorsun kalbinin işleri ele almasına izin ver. Ay aynası şuanda iç dünyan ayna gibi yansıttığın sakinlik aslında içinde yükselen duyguların maskesi olabilir. Kendinle yüzleştikten sonra kararlarını daha kesin vereceksin.
Lannn nasıl bildiğin hahaha gerçekten doğru söylemişsin hahahahaha yaparım senin dediğini
Teşekkür ederim bu arada
rica ederim umarım her şey istediğin gibi olur
M-26
N 20 hadi bakalım
20 Mart olucak
hangi ay?
tamamdır
Sis perdesi, kalbin aynası, zaman bekçisi ve dönüşüm taşı kartları geldi. Sis perdesi hayatında şuanda net göremediğin bir durum var. Her şey bulanık ve birazda içgüdülerinle yürüyorsun. Bu kart gözlerine değil sezgilerine güvemeye devam et mesajı vermekte. Kalbin aynası kartı biri sana seni yansıtıyor olabilir. Belki farkında olmadan senin iç yaralarına ayna gibi gösteriyor. Bu kişiyi tanımak seni sana anlatacak. Zamanın bekçisi kartı gecikmiş bir arar ertelenmiş bir yüzleşme var. Bu kart diyor ki zaman seni değil sen zamanı yönetmelisin. Geçmiçte ne kaldıysa artık ileri bak. Dönüşüm taşı kartı kendini yeniden şekillendirme sürecindesin. Hayatının temel taşlarından biri yer değiştiriyor olabilir. Bu seni ürkütmesin yeni halin eski yüklerini taşımak zorunda olmayacak.
Çok güzel çıktı ve aklımdaki bazı sorulara cevap oldu teşekkürler harikasın
rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar