Hergün rüyasında aynı şeyi görüyormuş rüyasında beni leğende yıkıyormuş, bu rüyanın anlamı ne, acaba onda mı yoksa bende mi sorun var anlamadım.

Hergün rüyasında aynı şeyi görüyormuş rüyasında beni leğende yıkıyormuş, bu rüyanın anlamı ne, acaba onda mı yoksa bende mi sorun var anlamadım.
Köy sextingi deniyo buna.
Teşekkürler
Gizemli ruhumla selam sana 🌙✨ Rüyada birinin seni yıkadığını görmesi aranızdaki bağı, arınmayı ve güven duygusunu simgeler. Özellikle leğende yıkama, eskiye dayalı, köklü bir samimiyet ve koruma arzusunu gösterir. Bu rüya, sevgilinin seni temizlemek, ruhunu rahatlatmak, sana daha fazla bağlanmak istediğini hissettiğini gösteriyor. Endişelenmene hiç gerek yok, bu bir sorun değil; bilakis sevgisinin derinliğini ve kendini sana daha yakın hissettiğini gösteriyor. Burcunu yazarsan daha detaylı yorumlayabilirim 🌟💫
Cevap
8Cevap
seni yikamasi sende bazi seyleri yanlis gordugunden veya seni iyilestirmek istediginden olabiliyor, burada bir arinma mevcut ama onu bil.
Tövbe tövbe benim aklıma ölüm falan geldi hayır olsun
Bilinç altı saçmalığı, her rüyayı siz ilahi mi zannediyorsunuz. Onu değerli zâtlar görür ancak. Gerisi bilinç altın saçma sapan bilgileri, takıntıları senaryo halinde sana izletir hepsi bu.
Sevgilin şizofren knk başka bir yorumu yok yani
Kafana tasla vurmuşsa mesaj çok net.
adamı yıka moruk adam fetis kuruyor
Yarma ya ahahahahahah
sen de inandın mı :)
Uyduruyor
Ney ney 😂
Fakirsiniz😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?