Astroloji & Burçlar Balık kadını mı? TERAZİ kadını mı? kapasitörr Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben kova burcuyum ve şimdiye kadar şansıma hep balık kadınları çıktı. İyi anlaştığımı söyleyebilirim ama en iyi ikili olarak kova _Terazi ilişkisi olduğu yazıyor. Daha önce hiç TERAZİ kadını tanımadım? Balık kadını mı? TERAZİ kadını mı? Cevapla İlişki Soruları En İyi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 512 cevap paylaştı. Kova burcu terazi kadını için uygun değil terazi daha zarif estetik görsele önem verir kova burcu ise çoğunlukla robot gibi 0 2 Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Bizim iş olmaz mı dersin Yorumla hayalmee Koç 1 yıl Olur gibi olur ya da çok zor olur ne kadar sürer Allah bilir aslında yükselen burçların da etkisi olabilir belki Yorumla
KaranlığınKızı Takip Et Guru Yaş: 34 Başak 1 yıl Kova erkekleri gerçekten zor insanlarsınız, bence sizi Terazi kadını dengeler. 🦋 0 1 Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Balıklar da iyi anlaştık hep. Daha önce TERAZİ kadını tanımak nasip olmadı bilemiyorum Yorumla
Gizliuye330 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% Terazi 1 yıl Terazi burcu kadını tanıdıysan kaçırma bence derim. Veli nimettir. 0 0 Yorumla
EmileZolarou Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% Terazi 1 yıl Ben terazi burcuyum buuu 0 10 Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Kova burcu ile anlaşabiliyormusunuz Yorumla EmileZolarou Terazi 1 yıl Evet anlaşabilirim Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Ne güzel. Sonunda olumlu bir yorum Yorumla EmileZolarou Terazi 1 yıl Sağol teşekkür Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Burcunun negatif gördüğün yönleri var mı Yorumla EmileZolarou Terazi 1 yıl Takıntı, fazla merhametli, saftirik ve doğal olmak Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Hmm anladım. Kova burcunda en sevdiğin yönü nedir Yorumla EmileZolarou Terazi 1 yıl Hareketli enerjiktir kafasında abir planı vardır muhakkak yani o plan olmazsa olmazıdır sevdiği şeylerden vazgeçmez, sadık ve seçici olur Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Bence de nokta atış yaptın Yorumla EmileZolarou Terazi 1 yıl 😌😌😌 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 42 , eic 32% Başak 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Terazi hariç hepsi olur 0 3 Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Neden peki Yorumla ahhbukizlar Başak 1 yıl Sıkıntı Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Hmmm Yorumla
Yıldızçobanı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Kova 1 yıl Kova erkeği baş belasıdır 0 25 Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Ne konuda ne gibi bir deneyim yaşadınız? Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Ben sevemiyorum her tarafları ayrı oynuyo çok flörtöz oluyorlar gözleri dışarda Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Size öylesi denk gelmiş ya da ekseri böyle olabilirler bir şey diyemem Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Ben de kovayım ama erkekleri farklı kadınları farklı Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Olabilir ben tek elşlikten yanayım. Bir kadını her anlamda tanımak bilmek isterim Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Yükselen de etkili tabi Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Yükselenimi bilmiyorum Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Annene sor Doğum saatini yaklaşık olarak da olsa belirleniyor Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl İnşallah hatırlar Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl İki üç saatlik aralıklar da olsa net saat bilmese de çıkar Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Hep merak ettiğim konuydu zaten Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Sen bana söyle ben bakayım Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Annene sor Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Göbeğim kesilirken sabah ezanı okunuyormuş Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Ağri ili Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Doğum tarihine bak Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Neydi Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl 19 02 95 Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Ağrı’da o tarihteki sabah ezanı kaçta okunmuş Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Sen daha iyi anlıyorsan bakar mısın rica etsem:) Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl İmsak oluyo dimi Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Evet galiba Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Ad soyad laxım Yorumla Yıldızçobanı Kova 1 yıl Özelden yaz 😅😅 Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Muhammed güngör Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Mentor Yaş: 32 , eic 100% Koç 1 yıl Burçlara göre mi seveceğiz 0 1 Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Tercih senin nasıl istersen Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Akrep 1 yıl Terazi derler 0 1 Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Süper Yorumla
mtld7788 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% İkizler 1 yıl Tabi ki terazi 0 3 Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl TERAZİ Burcu musun Yorumla mtld7788 İkizler 1 yıl Evet Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Koca ilişkisinde bulundun mu peki? En iyi anlaştıpın burç nedir Yorumla
s ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Balık 1 yıl ikisinide sevmem 0 1 Yorumla kapasitörr Balık 1 yıl Tecrübe ettiysen yazar mısın kral Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kova burcu terazi kadını için uygun değil terazi daha zarif estetik görsele önem verir kova burcu ise çoğunlukla robot gibi
Bizim iş olmaz mı dersin
Olur gibi olur ya da çok zor olur ne kadar sürer Allah bilir aslında yükselen burçların da etkisi olabilir belki
Kova erkekleri gerçekten zor insanlarsınız, bence sizi Terazi kadını dengeler. 🦋
Balıklar da iyi anlaştık hep. Daha önce TERAZİ kadını tanımak nasip olmadı bilemiyorum
Terazi burcu kadını tanıdıysan kaçırma bence derim. Veli nimettir.
Ben terazi burcuyum buuu
Kova burcu ile anlaşabiliyormusunuz
Evet anlaşabilirim
Ne güzel. Sonunda olumlu bir yorum
Sağol teşekkür
Burcunun negatif gördüğün yönleri var mı
Takıntı, fazla merhametli, saftirik ve doğal olmak
Hmm anladım. Kova burcunda en sevdiğin yönü nedir
Hareketli enerjiktir kafasında abir planı vardır muhakkak yani o plan olmazsa olmazıdır sevdiği şeylerden vazgeçmez, sadık ve seçici olur
Bence de nokta atış yaptın
😌😌😌
Terazi hariç hepsi olur
Neden peki
Sıkıntı
Hmmm
Kova erkeği baş belasıdır
Ne konuda ne gibi bir deneyim yaşadınız?
Ben sevemiyorum her tarafları ayrı oynuyo çok flörtöz oluyorlar gözleri dışarda
Size öylesi denk gelmiş ya da ekseri böyle olabilirler bir şey diyemem
Ben de kovayım ama erkekleri farklı kadınları farklı
Olabilir ben tek elşlikten yanayım. Bir kadını her anlamda tanımak bilmek isterim
Yükselen de etkili tabi
Yükselenimi bilmiyorum
Annene sor Doğum saatini yaklaşık olarak da olsa belirleniyor
İnşallah hatırlar
İki üç saatlik aralıklar da olsa net saat bilmese de çıkar
Hep merak ettiğim konuydu zaten
Sen bana söyle ben bakayım
Annene sor
Göbeğim kesilirken sabah ezanı okunuyormuş
Ağri ili
Doğum tarihine bak
Neydi
19 02 95
Ağrı’da o tarihteki sabah ezanı kaçta okunmuş
Sen daha iyi anlıyorsan bakar mısın rica etsem:)
İmsak oluyo dimi
Evet galiba
Ad soyad laxım
Özelden yaz 😅😅
Muhammed güngör
Burçlara göre mi seveceğiz
Tercih senin nasıl istersen
Terazi derler
Süper
Tabi ki terazi
TERAZİ Burcu musun
Evet