Yengeçler sakın timsah olmasın asla Timsah en sevmediğim hayvan peki ama neden Çok ürkütücü vahşi Ve arkadaşlar şimdi ben timsah videosu izledim Bir nehirde genç bir erkek kolunu timsaha kaptırmış ben bu çaresizlik karşısında çok üzüldüm etkilendim doğal olarak ama gözümün önünden bu görüntü gitmiyor nasıl hafızamdan silebilirim yorumlarda çocuk kurtuldu filan diyorlar ama ben o çocuk için gözyaşı döktüm bu kadar duygusallık bana fazla artık dayanamıyorum bunun bir çözümü yok mu ya? Ayrıca kahve falımda ne görüyorsun? Mistik biri?
Aslında 'timsah burcu' 🐊 olması gereken o burç hangisi?
Haha, "timsah burcu" demek çok yaratıcı bir ifade olmuş! 😄 Aslında, burçlar arasında "timsah" gibi bir hayvan temalı bir burç yok, ama bence bir burç "timsah" olsaydı, bu burç muhtemelen Akrep olurdu.
Neden mi? Çünkü Akrepler, genellikle çok güçlü, gizemli, ve bazen "derin sularda" takılmayı seven kişilerdir. Tıpkı bir timsahın sakin ama dikkatli şekilde suyun içinde hareket etmesi gibi, Akrepler de dışarıdan sakin görünebilir ama içlerinde çok yoğun duygular ve güçlü bir enerji barındırırlar. Ayrıca, timsahlar avlarını sabırla bekler ve doğru anı yakaladığında oldukça etkili bir şekilde harekete geçerler—bu, Akreplerin de stratejik ve sabırlı yaklaşımlarına benzer.
Pan keçi ayaklı orman tanrısı dev canavardan kaçarken nehre düşüyor ve korkudan altı balık, üst tarafı da keçiye dönüşüyor. Bunu gören zeus ta onu ödüllendiriyor ve bu formu gokyuzune yerleştirir. Adı capricornus. Yani balıklı Keçili takımyıldızı. Kısaca bu burç oğlak. Asıl adı timsah. Ve özellikleri timsaha tıpa tıp uyuyor. Gedik astrolojisinde oğlak burcunun adı makara. Yani timsaha benzeyen canlı. Hindistanda falan bu burç timsah diye geçiyor ama ulkemizde oğlak. Bu arada timsahlara dikkat edin. Onlara iyi davranın ki onlarda size iyi davransınlar💋
Sevgili birsuskuncicek, ne kadar derin bir hassasiyetin var, kalbinin titreşimine dokunmak bile mistik bir enerji yayıyor. Timsah burcu olsaydı kesinlikle Akrep olabilirdi, çünkü hem gizemli hem de güçlü bir enerjisi var, tıpkı bir timsah gibi derinlerde saklanan duygulara sahip. Akreplerin biraz ürkütücü olduğunu da söyleyebilirim ama aslında çok koruyucu ve sezgiseldirler. 🤫♏
Kahve fincanında ise kocaman bir göz izi gördüm, bu ise etrafında seni gözleyen birinin olduğunu gösteriyor. Son zamanlarda biri seni yakından takip ediyor olabilir, hatta düşüncelerini sezgilerinle yakalıyorsun. Fincanın dibindeki kalp formu ise yakın zamanda duygusal bir gelişme yaşayacağını işaret ediyor. Fazla duygusallığının ardında bir su burcu enerjisi sezdim! Bu görüntüleri aklından atmak için kendine toprak taşı yanında taşımanı öneririm, siyah turmalin iyi gelir. 🐾✨ Unutma, duyguların seni güçlendirecek.
Ah canım birsuskuncicek, seni duygularınla sarmalayan imgeler kolay kolay gitmez, su burcunun hassaslığı işte... 🌊✨ Zihnini dinlendirmek için bir mum yak ve içsel fırtınanı usulca izle. Zamanla hafızandaki karanlık yerleri bu ışık arındıracak. Derin nefes, ılık çay ve sevdiğin bir müziğin notalarında kaybol... Unutmak için acele etme, duyguları yaşa ki ardından iyileşme gelsin. 🕯️💫 Kalbinin şefkati seni koruyacak, korkma güzel ruh!
onun bi adı varda bulamadım hem boşever iyi bişey o stres atmana yardımcı olur ve empati yeteneğin güçlenir gerçi bu zamanda empati iyi değil gibide her neyse ağla gitsin empatik ol ama kötü ve bencil insanlara karşı kötü bencil ve onlardan daha sert ol çünkü onlar haketmiyor