Özellikle merak ettiğin kahvemde belli Bir şekilde bir yüz ve kafasında büyük bir şapka var ondan dolayı kahve falımı merak ettim rica etsem bakar mısınız
falına en içten baslamak ve direkt göze carpan bi detayla baslamak istiyorum. Kesinlikle üzerinde gözü olan (belki nazar belki uzaktan seni gözlemleyen ilgilenen) biri var
Bunu nerden anladım? Ortada belirgin bir yüze/göze benzeyen bir şekil var. Bu, seni dikkatle izleyen birinin veya birinin seninle ilgilendiğinin işareti olabilir.
Ayrıca tabağına baktıiımda telvenin akamadığını coğunlukla karartı gibi kaldığını gördüm. Sağ tarafa doğru akmış ama akamamış da. içinde bastırılmış bir duyguyu veya ertelenmiş bir kararı temsil ediyor olabilir. Yeni bir adım atmak istiyorsun ama henüz hazır hissetmiyorsun gibi. Ya da içini sıkan, aklını kurcalayan bir şeye de yorulabilir. Ama hayli yoğun bir duygu gibi
fincandaki inişli çıkışlı görüntülerden aslında heyecanlı dinamik enerji dolu biri olduğunu ama aynı zamanda cok duygusal inişli cıkışlı olduğunu gösteriyor. Bazı konularda kararsızlıklar yaşadığın oluyor giibi.
Aklıma geldi de az önce bahsettiğim yüz/göz figürüne gelirsek hayatında biri var mı? Eğer varsa seni sıkca düşündüğü anlamına da yorabiliriz. Hayatınla ilgili detaylar elimde olmadığından ve seni tanımadığımdan yorulabilecek her yönü sana söylemek istiyorum. Sen kendine uygun gördüğünü tabir olarak kabul edebilirsin. Eğer hayatında biri yoksa Gözün bu denli belirgin olması önceki söylemimdeki gibi ya nazar ya da seni uzaktan takip edem, açılamamış veya cekemeyen biri var.
Bir sınav ya da iş sürecinde olabilecek bir dönemde misin? Yeni bir baslangıca benzeyen merdiven şekli cıkmış. Sanırım bir şeyleri değiştirmek istiyorsun.
Maalesef her fincanın eline para gececek 3 vakte kadar kısmını dile getiremeyeceğim yüklü bi paea yok meydanda ama kücük birikimler yapacak ve yapmak istiyor gibisin.
eğer bir karar almaya calısıyorsan canım çevrendekileri dinleme. Kendi iç sesini dinle. Sonunda seni en iyi sen anlayacaksın. Cevrende seni kıskanan bi kadın olduğunu düşünüyorum. Her şeyini herkese veya ona anlatmamaya dikkat et.