AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kıskandıkları içindir
Burçla ne alakası var bende akrebim kimse ziklemiyor 😂
KAdın erkek ozellıkleı farklı
Biliyorum sizde penis yok 😁😁
Ne alaka sımdı o
Bir alakası yok 8 milyar insan ve 12 burç, burç başına 666.666. milyon insan düşer yarısı kadın olsa 333 milyon eder hepsinin özelliği akrep gurubunda olmasına rağmen aynı özellikleri sahip olamazlar öylede insanların özelliklerini burç ile özdeşleştirmesinde durumla alakasın. yok
Bu kıskanma olayı bende niye yok. Niye kıskanıyorsunuz mesela? Bu günah bir şey değil mi?
Amacı ne mesela
Knk sende fazla olanı görüyolar
Gizli olmada görelim o zaman bakalım kıskanılacak kadar varmısın
Insanın durusu kendıne laf soyletmeyısınıde kıskanılır
Güzellik göreceli
Sen çirkin ol bakalım duruşun ne kadar faydalı olacak bu konuda
Akrep burcu genelde öyledir
:( erkekler neden
Auran enerjin yüksektir:)
Güzelsin ondandır knk çok takılma bence 😅
Knk dun regl ılk gunu havalı atıs ıcın ayaga kalktım hoca boyun kac avantaj dedı dedım 175 ama ayakkabıyla taban varsa 180 sınıftakı cocuk ayaktakı bende tapukluyla 180 olurum dedı dedim sen tapukluds gıysen boyuma ulasamazsın neyse atıs yaptım. Kızlar kendı araları gülüyolar o cocuk arkamda ayakta dikilmiş gülmeleri beni rahatsız etti sonra cafe gittik 3 erkek sınıf kız arkadadas bana erkekler ılk sen git iğneden falanda korkmuyormussun dıyolar yanımdakı kıza sakın ilk gitme silah seslerine kulagın alıssın ondan sonra at dıyolar bu sizce ayıp değilmi?
Polıgon atısı için diyorum
Ayıp tabii insanları ciddiye alma bu kadar ve sana iyi gelmeyenleri çıkar hayatından hemen. Ciddiye almaz kendi haline takılırsan inan bana daha mutlu olursun ve daha çok üzülen onlar olur
O kadar kişi kalktı ayaga hepsını dıkkatlı ızleyip bitirdiler hoca benle sohbet edıyorsa ben napıyım bana karsı mahsus yapıyolar ztn bakıslarından belli aralarda oturuyolar kendı aralarında benı cagarmıyolar kızlar
Sen yalnız takıl knk ya boş ver. Bu durum seni rahatsız etmiş ama inan böyle olman daha iyi en azından gerçek yüzlerini biliyorsun onlarla zaten ömür boyu beraber olmayacaksın ki böyle düşün hayatına önem ver gelip geçici şeyler hep
Haklısında yanımdakı kıza polıgon ilk gitme sese alıs ondan sonra git diye akıl verıyolar bana gelince sen ilk git korkmuyormussun iğneden falan ılk soruyolar aranızda ıgneden korkmayan var mı ben dedım böyle sacma sey attılar ortaya ben cekıngenım dedım yanımdakı kız gibi hıcbırı ınanmadı ne yaptım ben bunlara 😀😂
Sen bir şey yapma onlara senin sınavın bunlar gelip geçici zaten kendine odaklan belki özgüven kazandıracak bunlar sana ya. Bence daha iyi olacak boş ver seni anlayacak insanda var hayatta unutma 😅
Ahha ahh keşke😀🤣
Enerjin güzel bence ya senden anlamıyorlar asla sen yine çok takılma bir can sıkıntısı filan olursa ya da konuşmak istediğin bana anlatabilirsin. Rahatlarsın en azından. Yanında seni anlayan birleri yoksa hayat bazen iyi olmayabilir
Ben de akrebim. Aynı benimde.
Belki guzelligini cilveni falan kiskaniyolardjr
Erkekler?
Erkekler kıskanmaz arzular
Bi görelim nasılsın
Akrepler kıskanılır
Nasıl yani
Nazar değmese bari
Akrep olduğun için.