Ve balık burcu kadınları balığa benziyor diyolar sizce de öyle mi 😅😅
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben Koç kadını severim zordur sevmesi zoru başarmak daha iyi
Hiç koç kadını tanımadım o yüzden bir şey diyemem
Bir adam yazmış aşağıda tamamen katılıyorum. Geçimsiz, bencil , kavgacısınız. Ek olarak insanları kullanmaya çalışıyosunuz. Huzur kaçırıyosunuz. gülüşünüz , bakışınız bile tilt oluyo. Karakteriniz dışa yansıdığı için 😂
Bir de balıklar genelde bu tarz yorumları okuyup mutlu oluyor. Yani böyle oldukları için memnunlar. allah affetsin lanetlenmiş gibisiniz. Hem iğrenç karakterde olup hem bundan zevk alcak şekilde bir düzen geliştirmişsiniz.
Hayatımda hiç kavgacı olan bi balık burcuna denk gelmedim diycektim müdürümün balık olduğu aklıma geldi valla yarısı iyi yarısı kötü galiba
Ben kavgacı olmayan balık görmedim. Olmayanda içten içe kavgacıdır. Bencildir. Yarınız iyi değil 😂
Ben hiç kavgacı değilim edemem de hahssh
Bir de tiksnilmeye şaşırdığınızı sanmıyorum. Balıklar kendinden tiksinilmesi gerektiğini bilir ama yine de karşı tarafın tiksinmediğini görmek ister
Kavgacılağa niye bu kadar taktın. Okadar kötü özellik yazdım. Kavgavılıkaslında en az kötü olan zaten koçlar da kavgavıdır ama sinsilik başka bir boyut. Çok üst bir kötü özellik
Sürekli aklınız kötülüğe çalışıyo ama sürekkkli. Bir an değişmiyosunuz 😂
Ya bu zamana kadar çok balık tanıdım sadece 2 tanesi gerçekten tam olarak senin dediğin gibi ikisine de kanım ısınmıyor ama mesela bir balık arkadaşım vardır çok sakin çok iyi birisidir kendi halinde takılır kendinden önce hep başkalarını düşünür biraz bu burç haritasıyla ilgili galiba iş yerinde müdürüm ve üst müdürümüz balık burcu diyolar ki sen hiç balık burcu gibi değilsin onlara hiç benzemiyorsun
Sen de balıksın boşuna çabalama içiniz pis sizin
İllaki sinsiliğe meylediyosunuz. Tüm hayatı boyunca sinsilik yapmadan duramazsınız. Ama işte aşşırı güçlü bir kötü özellik. Sizde farkındasınız kimsenin sinsiliğinize güç yetiremediğinden. Zevk alıyosunuz bu durumdan. İşte bu yüzden en iğrenç sizsiniz. Hiçbir burçta yok bu
Herkes farkında ama hayatta iğrenç insanlarda vardır
Neyse herkesin kendi iradesine kalmış nasıl davranıcığı. Ben bilemem.
Hahaha ne kadar kinlenmişsin ya kötü bir kelime bile kullanmadım bir sürü hakaret vari şeyler yazmışsın
Hakaret olarak sadece pis ve iğrenç dedim ama evet kinliyim içi kötü olana herkes kinlenir. Böyleyseniz size de herkes kinlidir zaten. Balıklardışardan sırf bu yüzden iyilik görmek , insanlarınkendinden tiksinöediğini bilmek istiyo. Çünkü gerçekte tiknisildiğinizi bliyosunuz
Kim ne yaptı sana bilmiyorum ama çok şükür bana bu denli kin besleyen hiç kimse olmadı hayatta insanlara bu kadar bilenip kafaya takıcak kadar uzun değil
Hahaha bilenip kafayı takıcak kadar uzun değilse sinsilik yapıcak kadar hiç değildir. Kinlenmek biri sana kötülük yaparsa olur ama sinsilik insanın içindeki kötülükten gelir. O balık tanıdığım da hala benden iyilik görmeye çalışır korkudan zaten. 😂
Ne yaşadın artık bilmiyorum ama Allah senin gibi içi kin dolu insanlardan korusun
Hatta mümkünse herkes kendine kötülük yapana kinlensin sonra da gününü göstersin. Öylesi iyi. Kimse kendinde hak bulamasın böyle saçma davranışlar için. Buda en çok balıkları üzer tabi 😂
Ay çok üzüldük şuanda hahahah senin burcunu çok merak ettim bu denli büyük takıntı acaba hangi burca ait
Merak edebilirsin tabi kii
Kin dolu insanlar inşallah hep balıklara denk gelir 😂 kötülük yapmak neymiş görsünler
Haha hem kötülük yap hem de karşı taraf kinlenince kork
Aşağıda da herkes yazmış zaten sinsi , kendini bir şey sanan hatta ruh hastası diye
Bak emin ol insanlar bir şey biliyo ki yazıyo. Bu sefer kinle yazmıyorum. Herkes garip bir şey olduğunu düşünüyosa bir sorun vardır bunu fark edin. Gözünüz kapalı olmasın
Ya aşağıda öylelerinin olduğunu da doğrulamışım bende müzdaribim abla sal beni Allah askına
Tamam saldım
Bu arada ablan değilim 20 yaşındayım
Genelde büyük insanlar bu kadar takıntılı oluyor kız sen o yaşta ne yaşadın da bu kadar sinirlisin
Benlik bir durum yok karşımdaki sorunluydu bir kaç tane insan.
Bir şey sorcam. Astrolojinin son burcusunuz ve en yaşlı burçmuşsunuz galiba. Kendinizi ölmek üzere olan bir yaşlı gibi mi görüyosunuz
Öyle görmüyorum şahsen ama balık burcu bi arkadaşım daha var hiç bir şey için enerjimiz yok her şey için fazla yorgunuz
Bir şey daha kendinizi çok dindar hissettiğiniz için mi hep şeytanlık yapıyosunuz.
Ya of ne alaka ya sal beni akıl hastası mısın nesin
Asdjdjdjdjdj
Bir de insanların hep iyi niyetini suistimal ediyosunuz.
Aynen knk yapıştın sümük gibi ya hey Allahım git sana kim bir şey yaptıysa ona yapış
Sana yapıştım çünkü konuşma şeklin benziyo.
Hepiniz böylesiniz çünkü. En egolu sizsiniz aslında. Kendinizi bem çok iyiyim harikayım falan diye inandırıyosunuz ve herkese kötülük yapma hakkınız olduğunuzu düşünüyosunuz. Dindar falan görüyosunuz kendinizi. Bilmiyom gülüşünüz de bile hinlik var 🤢
Bir de özgüvenli insanlara niye çok yapıyoşunuz
Bi yapışkan var o da sensin yazıp durma
Tam tersi özgüvenli olan benim mesela yurtta balık burcu bir kız var kafayı bana taktı laf sokup duruyo, yanımda gezmeye çalışıyo. İtici enerjiniz var.
Aynen o kadar özgüvenlisin ki gizli bi şekilde yazıyorsun ve sümük gibi yapışıyorsun havalı kız seni 🤣🤣
Aman ndyse senin de için kötüymüş zaten. Bu balıklar hakkında düşümcelerimi doğruladı
İçin o kadar temiz ki her gün dönüp dolaşıp hakaret yazıyosun kanatsız melek
Valla hak edene yazılır. Öğrendim artık. İçi pis olana hakaret etmek gerekmiş. Pis insanalarsınız
Kaybol sümük
Aklıma gelmişken sorıyım kendinizi çok dindar hissettiğiniz için herkesi cennetlik kendinizi cehennemlik mi yapmak istiyosunuz
Karım balık. Tiksiniyorum
En iyi balık tavada, ızgarada ya da mangalda... Gerisinden uzak durmalı insan.
Aa niye tiksiniyorsun ya
Sorunlu bencil tembel kavgacı ve ruh hastasısınız.
Ya asla öyle değiliz diycektim ama müdürm de balık burcu kadın gerçekten o kadar bencil ki her seferinde bencilliğine şaşırıyorum haklı olabilirsiniz
Balık severim ya zaten sağlıklıda mümkün oldukça yerim
😅😅😅
Komik mi?
Burç demişim yerim diyosun tabiki komik
Açım aççç yerim tabi
Nefret ediyorum kendilerinden
Yaa nedenn
Gıcıklar kendileri bir b@k sanıyorlar
şok sinsi ama enerjisi yüksek
Ay hiç öyle değiliz ya kuru iftira onun burcu baska bisidir kabul etmiyorum 😅😅
emin ol öyle libidnuz çok yüksek bellie tmezsiniz
Ben de balığım.