Güncellemeler
1 yıl
burcum başak yukselenım aslan
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öyle şeylere inanma gadası
Sizene beyefendi
Balkona çık kafanı yukarı kaldırıp kurt gibi ulu. Auuuuı diye 5 kere yap 😂😂😂 ya kardeşim saçma sapan şeyler bunlar ritüel falan boş şeyler
Bizim inancımızın bir kitabı, kitabın içinde belirtilmiş ibadetleri (ritüelleri) var. Bütün ilahi dinler için geçerli bu. Bu mu saçmalık? Sizin kitabınız yok bişeyiniz yok "şunu mu yapayım bunu mu yapayım" diye sorup duruyorsunuz bi düzeniniz yok yani. Neye inandığınız da belli değil. Dolunaydan, güneşten, osuruktan eften püften medet bekliyorsunuz 😂😂😂 bre münafık idam tabi ki gelsin istiyorum bazı suçlar için. Buna dini alet edenler de dahil. Aklına dank ettiği zaman çok geç olmuş olacak
Yeter sizin gibi yobazlardan insanların çektikleri çok oluyor sizin gibileri artık inancını s. Git kendi içinde yaşa sürtünme insanlara kuduz köpek gibi
Ya bunlar nerden bilsin enerji çekim yasası Ritüel Allah’ın cezaları anca boş boş inanma derler sanane inanıyoruz belki soruyoruz bilgin yoksa sggg sayfamdan
Enerji çekim yasası sadece manyetizmadır. Başka da yoktur. 😂😂 @KinDoluBiri gel de sç ağzıma yiyorsa Kocaeli Gölcük hadi gel bekliyorum. Şöyle bişey var ben ağzına sçmam seni yok ederim oksijen israfına gerek yok çünkü
Oksijen israfı olan sen ve sen gibiler saygı duymayı öğreneceksin bir kaç kuruşluk insan görünümlü yaratık
Çekim yasasını sana soran olmadı kes sesini
Kudurma
Sana bişey dicem. S. ktir git beee 😂😂😂
Asıl sen s. tir git ucuz kişilik
cix cix cix sen niye sakin değilsin bakalım
Ben gayet sakin kişiliğim yobazlara tahammülüm yok sadece
Yaşasın yobazlara katliam
Gelip kendi dinine inancına saygı istiyorsa başkasının dinine inancınada saygı gösterecek göstermiyorsa bir zahmet yaşamasında nefeste almasın
@KinDoluBirş lan bi s. ktir git yorumlarıma bak bakalım kimmiş yobaz benim kim olduğumu bilmeden konuşma lavuk. Hani geliyo musun ağzıma yapacaktın ya nerde kaldın seni mi beklicem geliyosan gel
Oşt 😂😂
dağın zirvesine çıkıp ulumalısın auuuuwww
Askım bilgin varsa bana da anlatabilir misin
yok maalesef burc yorumu ızledım bı tek ama yapmamız gereken bı rıtuel var mı dıye merek ettım
İstediğini bağarırak otobanda koşturabilirsin
Hikaye bunlar hep
İnanma öyle şeylere
Sana sormadı bak işine
Midem bulanıyo sizin gibi görünce tam dayaklıksınız
@KinDoluBiri yürü git len mikrop, asıl senin gibilerden insanların midesi bulanıyor