Sevdiğiniz insanın hayatınızda resmen 4 kere iyi anlamda rüyanıza girmesi ne demek oluyor?

Bir adam düşünün. Zamanında hoşlandığı ve sevgilisi olduğu kişiler olmuş. Daha önce birkaçı bu adamın rüyasına girmiş ama orada bile hep o kızlarda soğuk ve belirsiz enerjiler görmüş. Fakat sonra bu adamın hayatına bir kız giriyor. 3 aylık flörtümsü bir süreç yaşanıyor ve sonrasında kız bu süreci, kendisinin söylediğine göre insanlara karşı duvarı olup samimi ilişkilerde bulunmak istemediğinden, benim düşünceme göreyse çelişkili hareketlerinden dolayı iç çatışmaları olduğundan dolayı bitiriyor. Ama bu süreç bitmeden önce de bittikten sonra da bu adam tam 4 defa (istese yapamaz bu arada) kızı rüyasında görüyor. Dördünde de ya kızın ilgili olduğunu belli eden rüyalar ya da kızın iletişime geçmek istediğini belli eden rüyalar görüyor. Kısacası tüm anlamlar olumlu.

Bilinçaltım bana oyun mu oynuyor yoksa bunlar manevi işaretler falan mı? Ben manevi olduğuna açıkçası daha çok inanıyorum ama insana kafayı yedirtir hani bu durum. İyi bile sabrediyor olduğumu düşünüyorum.

Sevdiğiniz insanın hayatınızda resmen 4 kere iyi anlamda rüyanıza girmesi ne demek oluyor?