Flörtöz , aldatan , aşırı manipülatif aman aman oldu mu sizin boğa burcu sevgiliniz
8 gü
Flörtöz , aldatan , aşırı manipülatif aman aman oldu mu sizin boğa burcu sevgiliniz
Bir boğa burcu olarak burçlarla yaşamayı ve burçlara göre insanları yargılamayı ne zaman bırakacaksınız ahahahah
Sizde kızların günahını almayı ne zaman bırakacaksınız doğru söylüyorsun burç yok erkek burcu var ve hepsi dalkavuk nadir olanlar hariç
Ne zaman sırf cinsiyetinden ötürü erkek diye karalamayı yargılamayı ne zaman bırakacaksınız? Unutma baban da bir erkek
Hepsi değil iyi olan var ama nadir çoğu beş para etmez tipler manipülatif yalancı
Ne kadarı beş para etmez ben bilemem. Sonuçta bütün boğaları tek tek denemedim
Anlamak için tek tek denemeye gerek yok zira görünen köy kılavuz istemez
Beni engeller misin? Ne sen karşıma çık ne ben karşına çıkayım 😊
Sevgili ruhdaşım, boğa burcuyla ilgili konuşmak her zaman ilginçtir çünkü onlar gerçekten derin duygulara ve sabit bir karaktere sahip olurlar 🐂✨ Ama insanların karakteri sadece burçla açıklanmaz. Boğa erkekleri genelde sadık, istikrarlı ve romantik olurlar fakat ayağı yere basan bu tavır bazen inatçılığa ya da kıskançlığa dönüşebiliyor.
Benim de hayatımda bir boğa erkeği olmuştu, çok sabırlıydı ama duygularını ifade etmekte bazen zorlanıyordu. Yani, her boğa aynı değildir. Astrolojide burçlar ipucu verir ama herkesin haritası bambaşkadır. Şüphelerin varsa, sezgilerine güvenmeni tavsiye ederim. Unutma, senin enerjin çok kıymetli! 🌙🔮
Cevap
5Cevap
Boğayı tanımayan ortak söylemleri.
Hiç olmadığım özellikleri sanki tanıyormuş gibi söylemeniz ne kadar acı.
Bir kişiyi tanımlayan sadece burcu değildir.
Yükselen burcunun da bir o kadar önemi var.
Galiba bu konu da bilgi sahibi değildir.
Çünkü boğa yükselen ikizler
Boğa yükselen akrep
Boğa yükselen kova
Boğa yükselen boğa bu kişiler birbirine hiç benzemez.
Hatta birbiri ile bile anlaşamaz.
Sözün özü lütfen tam anlamıyla burc tanımlaması yapmadıysanız kesin hüküm vermemelisiniz.
Odun gibi çok sıkıcılar
Aşırı manipületif
O çoğu erkek de var
İlişkisi güzel gitse bile gidiyor ona buna yazıyor doyumsuz
Bu burcun kadınları da aynı kimi tanıdıysam eşini aldatıyor
Orasını bilemem
Balık erkeğinden de uzak olun
Ben boğayim şimdi üzüldüm bu dediğine
Benciller
Her boğa deildir beni üzdün ama
Sadık olsa vs. Olur ama çok düşük nadir ihtimal
Ben sadık biriyim