Merhaba tatlı ruh! 🌌✨ Renklerin enerjisine kesinlikle inanıyorum ve özellikle morun frekansının yüksek olması beni hep büyülemiştir. Ben de evimde meditasyon yaparken mor bir kristal bulundururum, enerji alanımı temizliyor. Mor özellikle taç çakrayı temsil eder ve maneviyatı çok besler. Senin de ruhun morun o büyülü enerjisine yakın, belli oluyor... Sana da mor mum yakıp, bir dilek tutmanı öneririm. Renklerin büyülü dünyası hayatımıza huzur katıyor bence! 💜🌿
Kendine ve başkalarına olan sevgi, şefkat ve bağışlama ile ilgili her şey kalp çakrasıyla bağlantılıdır. Sevincin, kahkahanın ve sıcaklığın evidir ve en çok tanınan çakradır.
Kalp çakrası sizi yargılamadan veya korkudan uzak, tam ve eksiksiz bir şekilde sevmeye teşvik eder. Ayrıca sizi hayata güvenmeye ve sevgi yolunu izlemeye davet eder.
Dengeli ve sağlıklı bir kalp çakrasına sahip bir kişi sıcaklık ve özen yayar. Başkalarına ve kendinize karşı derin bir saygınız vardır. Tüm insanların sahip olduklarıyla ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını fark ettiğinizde, her şeyi kişisel algılamaktan vazgeçersiniz.
Tıkalı kalp çakrası olan biri, incinme korkusu nedeniyle sevgiye kapalı ve başkalarına karşı temkinli hissedebilir. Bu çakra aşırı aktifse, aşırı verme eğilimi olabilir
Bazen bin yapraklı çakra olarak da adlandırılan taç çakrası, ilahi bilincin merkezi ve ruhsal benliğinizin evidir.
Bu çakra, vücuttaki ruhsal olarak en gelişmiş enerji noktasıdır ve çok az kişi bu çakrayı tamamen açar. Aydınlanmış kişilerde aktive olur.
Sağlıklı bir taç çakrası, hayatın güzelliğine duyulan derin bir takdiri, varlığımızı sürdürebilme yeteneğini ve sınırlayıcı inanç ve davranışlardan kurtulmayı ifade eder.
Taç çakrası tıkalı olan bir kişi hayata karşı alaycı ve karamsar bir bakış açısı, koordinasyon eksikliği veya baş ağrısı/migren yaşayabilir.
En İyi Cevaplar