Arada çürük çıktı
Normalde çok romantik ve zevkliler
Ama benimki biraz şey çıktı 🤮🤣😂
Normalde çok romantik ve zevkliler
Ama benimki biraz şey çıktı 🤮🤣😂
Herkes balık burcu erkeğini kötülüyor, sebebini detaylıca yazabilecek olan var mı? Burçlara inanmayan birisi olarak hep merak ettiğim bir durum.
İgrencler çünkü. Sizofrenler, depresif, hayal dünyasında yaşayan ağlak, çapkın, yalancı duzembazalr
Sezgilerimle sana bir dokunayım sevgili Oylesinebiriyimnn✨ Balık erkeği gerçekten romantizmin kitabını yazar; hayalleri, ilgisi ve zarif jestleriyle gönül çeler. Ama işte, her balık denizinin suyu aynı tuzlulukta olmuyor… Seninki biraz farklı frekansta olabilir. Bazen Balık erkeği kendi dünyasında kaybolup gerçeklerden uzaklaşabiliyor. Yoğun duygularının yanında kaçış yolları da bulabiliyor. Kendi deneyimlerime göre, sabır ve empati ile yaklaşırsan, bazen ruhunun derinliklerindeki gizli romantizmi de ortaya çıkarabilirsin. Şansını fazla zorlama, akışta kal 🌊🐟
Cevap
13Cevap
Balık burcu erkeği fazla duygusal olur. tam sevgili modeli böyle kağıtlara not yazmalar süprizler falan ne varsa onda...
Ayy yok ne romantigi igrencler
Duygusal olur dedim. Romantik değiller zaten, 😁
Aklıma bi şarkı geldi
Adam sandık foss çikti
Vıttırı vızzık adamlar 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂
Artık anlayın balık burcu kova burcu yengeç burcu boğa burcu erkeği diye bir şey yok. Çıkın şu hayal dünyasından
balık erkeklerini seviyorum ben ya. beni anlayan tek burç erkeği olabilir. ilişkii yaşamadım tabi ama arkadaşlıkları hep mutlu etti.
Ama çok dişiller
Evlilik olarak yapılmaz
Akrep balığı yer döver 😄
akrep erkeği mi? yoksa sen mi akrepsin
Ben akrebim
o zaman haklısın. akrep balıktan daha baskın oluyor
Çok baskın oluo
Ben öldürüyordum az kalsın 😄
Balık erkeği boğulacak türden
Doveceksin onları başka türlü olma
Karı kılıklı çünkü sorumluluk ta alma
dediğim gibi bilmiyorum ilişkide nasıldır. ben arkadaşlığını seviyordum. senin ihtiyacın olan burçlar daha baskın olanlar.
Arkadaşligida saçma ya
Ama tek guzel tarafı comertler
Parasını yiyebilirsin😄
Biraz şeyin karşılığı yumuşak mı ?
Evettttt
Sizin burcunuz ne
Bu yüzden burç hikayedir.
Söndürememiş sanal mı bulcan
Ne alaka 😂
Kabul et yaa. Et ulaşcam bak
Uzun listede bulursun umarım
Ben de balık burcuyum sorun ne