İkiz alev yani diğer adıyla ruh ikizi nasıl bir ilişki türüdür?

Yıllar önce birine aşıktım, adı Hasan olsun. Bu Hasan bana sürekli gel-gitli davrandı, benim kendimde sevmediğim özellikleri yüzüme vurdu ve sonrasında başka kıza gitti. Büyük tartışmalar oldu aramızda küfür ettik birbirimize. Onunla her buluştuğumda evrenden işaretler alırdım. Cafede buluşsak cafenin önüne araba park ederdi ve arabanın plakası ikimizin baş harflerinden oluşurdu. Her buluştuğumuzda yağmur yağardı. Hasan hayatımdan tamamen çıktıktan sonra yeni bir eve taşındım, üst komşum Hasan oldu. Önceki eve yeni gelen kiracının adının Hasan olduğunu öğrendim. Penceresiz odada kuş tüyü buluyorum bazen. Saatleri çift görüyorum. Geçen ay yaşı benden küçük ve evli biriyle tanıştım. Onun adı da Hasan ve hayatımdan giden Hasanla aynı burç. Ayrıca benim alçalan burcum da onlarla aynı. O da sporcuydu bu da sporcu. Bununla kardeş gibiyiz zaten evli ve yaşı benden küçük olduğu için yan gözle bakmam ama bazen beni düşündüren şey şu oluyor. Bu çocukla benim inanılmaz ortak yönüm var. Aynı müzik zevkine sahibiz, hoşlanmadığımız yiyeceklerin kokusunu duyduğumuzda kusuyoruz vs. Daha sayamayacağım pek çok ortak özellik. Ve hiç birkaç aydır tanışıyor gibi değilim sanki çocukluk arkadaşım gibi o kadar yakın hissediyorum. Şimdi benim kafamı karıştıran şey acaba bu çocukla kardeş gibi olduğumuz halde bu çocuk ikiz alevim olabilir mi bu kadar işareti onun için almış olabilir miyim. Veya önceki kişi ikiz alevimdi de ben mi anlamıyorum fakat ikiz alevlerde genelde küfür olmaz küfür varsa karmiktir diyorlar. İkiz alevler genelde yaşça küçük veya evli olabilir diyorlar, kafam çok karıştı. İkiz alev ilişkisi nasıl bir ilişki türüdür?

İkiz alev yani diğer adıyla ruh ikizi nasıl bir ilişki türüdür?