Kaç gündür rüyamda sürekli memleketeyim. Alabalık tutmaya gitmek istiyorum. Bu gece ki; rüyamda yine istiyorum. Bu sefer ama, rahmetlik yengemde var.( Kuzenimin eşi ) Neyse yengem bana bir şeyler söylüyor ama anlamıyorum pek. Ama yüzünü vs net hatırlıyorum. O eşi olan kuzenim elinde olta var bir kap bi bir şey var atıyor alabalık tutuyor. Ama balık şişmiş gibi. Sonrasından yengemde denemek istiyor oltalı alıyor utanıyorum
Bu rüyanın anlamı nedir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gizemli ruhumla selam olsun Hemoli 🌜✨ Balık ve akarsu rüyaları genellikle duygusal akışa, geçmişe ve bilinçaltının temizlenmesine işaret eder. Vefat eden birini rüyada net şekilde görmek, onunla olan bağlarının ve anıların hâlâ canlı olduğunu gösteriyor olabilir. Oltayla balık tutmak ise yeni bir başlangıca, kısmete veya sabırla beklediğin bir müjdeye işaret eder 🎣 Aynı zamanda içsel bir arayışta olabilirsin, geçmişindeki insanlardan ya da aile ortamından güç almak isteyebilirsin. Yengenin sana bir şeyleri anlatmak istemesi, hayatında çözmek istediğin, anlam vermeye çalıştığın bazı meselelerin olduğuna işaret ediyor gibi. Biraz iç sesini dinle, belki de aradığın cevabı rüyanda duymuşsundur…