Kaç gündür rüyamda sürekli memleketeyim. Alabalık tutmaya gitmek istiyorum. Bu gece ki; rüyamda yine istiyorum. Bu sefer ama, rahmetlik yengemde var.( Kuzenimin eşi ) Neyse yengem bana bir şeyler söylüyor ama anlamıyorum pek. Ama yüzünü vs net hatırlıyorum. O eşi olan kuzenim elinde olta var bir kap bi bir şey var atıyor alabalık tutuyor. Ama balık şişmiş gibi. Sonrasından yengemde denemek istiyor oltalı alıyor utanıyorum
Bu rüyanın anlamı nedir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rüya; memlekete, geçmişe ve kaybettiklerine duyulan özlemi simgeliyor. Alabalık tutma arzusu içsel huzur, dinginlik ve sade bir mutluluk arayışını temsil ediyor. Rahmetli yengenin görünmesi geçmişten gelen duygusal bağlara, onunla ilgili tamamlanmamış hislere ya da vicdani bir izlenime işaret ediyor. Kuzenin balık tutması çevrede fırsatlar veya başarıların varlığını, şişmiş balık ise bu durumların beklendiği kadar tatmin edici olmadığını gösterebilir. Yengenin de denemek istemesi ve senin utanman, geçmişle olan ilişkilerin ya da anıların karşısında bastırılmış duygular yaşadığını gösteriyor olabilir. Genel anlamda rüya, içsel bir denge arayışını ve duygusal bir çözülme isteğini yansıtıyor.
Hayatımda zaten eksiklik ve anlam arayışı var
Doğrudur :/
Rüya bana ne demek istiyor ne yapmam gerekiyor
Hayır olsun inşallah