Güncellemeler
1 yıl
türkiyede çok fazla duyuyorum görüyorum işte doğusu olsun batısı olsun
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
olur mu be bu işin vatanı mısırdır
Sonra israil gelir
Kabala mesela.
Allah düşman başına vermesin mesela atıyorum benşm fotoğrafıma bakarak büyğ yapabilir mi bi kişi
Türkiyede bu işin ilmini bilenlerse mardin civarında yaşayan süryanilerdir... Şu gerçeği söylemek lazım büyü vardır ama bu işin hakkını veren bu ülkede sadece bikaç kişidir
galiba evet
Tabi bizim millet başına sarığı saran ve sakal bırakan herkese inanıyor... Bir süryaninin şunu dediğini bilirim gerçek büyücü dinsizdir... Çünkü dine inanan bir büyücü asla olamaz
Çünkü dinler büyüye karşıdır
Yani sen hem Allah diyecen hem büyü yapıcan
Lannn bırak
bana bi ara tarot bakan arkadaşım vardı şey demişti geçen hafta bğyğ yaptım dönsün diye ama dönmedi bende dedim çok tehlikeli şeyler ama kapalı ve kuran okuyordu mesela çok garip
doğru diyorsun
ben mesela gerçekten Allaha çok güveniyorum seviyorumda yani bunu yazarken bile canı gönğlden hissedşyorum insanlar keşke böyle şeyler yapmasa
Dinlere inanır ama tanrıya tapmaz. Şeytanla işbirliği yapar.
Bu süryaniler mezar açar ölü kemiğine ibranice yazı yazıp tekrar gömer... Asıl ehli olanlar onlardır daha neler varda millete şehir efsanesi gibi geliyor
Aboov 🙀.
oha
Sabun
Kaşık
Düğüm
Nohut
Fotoğraf
Adet kanı
Papaz
Süryani
Bunlar bazı büyülerin isimleri sadece
evet bunları biliyorum ama o kişiden bi parça olması gerekmez mi
3 sınıfa ayırmışlar büyüleri
Ak-kara-kızıl
En tehlikelisi kara büyü
Bu büyü kişiyü ruhsal bunalıma sokup ölüme kadar götürebilen bir büyü çeşidi
şey çok saçma o kişi suçsuz ama sen öylesine gidip ona büyü yapıyprsun
Cinlerle yapılan bişey çünkü
Cin sana doğrudan zarar veremez ama seni düşüncelere sokar
mesela dua okuyarak engellenmez mi korunamaz mıyız
Sonra sen bu düşüncelerle asla yapmam dediğin şeyleri bi bakmışsın yapıyorsun
Dua inandığın dinin sana öğretisidir
Kafir bir cin zaten islama düşmandır
yani bozulmuyor
Sırf sen acı çek diye büyücüye yardım eder.. Çünkü ateşle toprağın savaşı şeytanın ademe secde etmemesiyle başladı
Hayır, zarar verebilir.
anladım Allah hepimizi korusun böyle şeylerden düşman başına vermesin
İşin içine karışan cin kabilesinin hangisi olduğuna göre değişir bu dua durumu... Misal senin duan ona zarar verirse o kabilede senden olana zarar verir... Çünkü şu hadis var anlatayım
elektrik gitti geldi bismillah
Hz aişe bir gece rüyasında cin mahkemesine çıkarılmış... Cin aişeye sormuş işlediğin cinayetin cezası olarak bizde seni öldürücez... Aişe demişki ben sizden kimseyi öldürmedim... Cin demişki öldürdün yıkandığınız yerde kara bir böceği öldürdün o bizden olan bir cindi
artık her şeyden korkmaya başladım
O esnada mahkemeye muhammed giriyor aynı rüyada ve diyorki aişeye zarar veremezsin... Cin diyorki kana karşı kan... Muhammed diyorki kısas hakkınız var ama siz isaya söz vermiştiniz hayvan kılığına girip evlere sızmıycaz diye
Hayvan kılığına girebildikleri doğru. Ben mesela küçük kel sinekleri hep yakalarım ama nedense bir tane var, hiç onu yakalayamıyorum.
yani sızmıyorlar mı
Sözünüzü çiğnediniz işte bu yüzden bugün kısas yapamazsın diyip maişeyi kurtarmıştır
Cinlerin hayvan kılığına girme özellikleri vardır
Özellikle köpek, yılan, akrep, çiyan, bazı böcek cinsleri ve keçi
evet keçi özellikle çok var galiba
ya abi bi şey sorucam ben korktum biraz yani çok garip
korunma yolları yok mu ben mesela dua okuyarak rahatlarım şyi hissederim
Onlar şu an bile seni görüyor ama sen onları göremezsin... Kuran şöyle der onlar sizin onları göremediğiniz yerlerden sizi görürler
ayetel kürsi ile engellenştor galiba bu
Bir şeytan neden özellikle bir kişiyi büyü yapması için seçer. Kendi seçer? Neden o kişi?
Soru kaldırılırsa bu sohbet yalan olacak ha
Neyse ben yinede buraya açıklayayım... Şeytan aslında kötü değildi hatta o tanrı katında seçilmiş biriydi... Ne yerde ne gökte secde etmediği iğne ucu kadar alan bırakmadı
Birgün melekler onun yanına geldi ve dediki levhi mahfuzda çok ürkütücü bir bilgi gördük... Şeytan (azazel) ne gördünüz dedi.. Melekler içimizden birinin tanrı katından kovulacağı bilgisini gördük ve çok korkuyoruz ne olur bizim için dua et dediler... Azazel onlara ben o bilgiyi sizden daha önce gördüm korkmayın o bizi ilgilendiren bi bilgi değil
Melekler olsun sen yinede dua et dediler ve azazel şöyle dua etti... Ya rabbi sen bu melekleri böylesi dehşet verici bi azaptan koru... Ama farkında olmadığı bişey vardı o duaya kendini katmadı... Çünkü kovulacak olan bizzat kendisiydi
Sonra birgün tanrı azazeli yanını çağırdı ve şu emri verdi yeryüzüne ineceksin ve yanına istediğin kadar melek al... Yaratılışı tıpki senin gibi ateşten olan cinler yeryüzünde kan dökmeye ve bozgunculupa başladı
Azazel indi ve cinlerin birçoğunu öldürdü ve savaşı kazandı... İçinden şöyle dedi şimdiye dek hiç kimsenin başaramadığı birşeyi başardım... Mutlaka ben üstün olanım dedi yani ilk kibir ona bu esnada girdi ama melekler onun içinden geçirdiği bu konuşmayı bilmiyorlardı
Tanrı meleklere ben mutlaka bir adem yaratıcam dedi ve melekler ona yeryüzünde kan döküp bozgunculuk çıkaracak birinimi yaratacaksın oysaki biz sana zaten hep ibadet ediyoruz... Tanrı dediki ben sizin bilmediğiniz birşeyi biliyorum (azazelin kibrini biliyorum)
Ademi yarattı ve onu çamur halinde henüz ruh verilmemiş bir vaziyette yere yatırdj ve 40 gün bekletti... Bu esnada azazel ademin iskeletinin yanına geldi ve ona şu konuşmayı yaptı istesem sana musallat olur her zararı veririm ama sen istesende bana bişey yapamazsın
Derken ademe ruh verildi ve meleklere secde edin denildi hepsi eğildi ama azazel eğilmedi... Tanrı niçin eğildiğini sordu ve ona dediki beni ateşten yarattın onu ise topraktan ve mutlaka ben ondan daha üstünüm... Böylece o artık azazel değildi kovulmuş şeytandı
Ve yaratılmış cin toplulukların tamamı şeytana bağlıdır bir kabile hariç... Sadece nusaybin cinleri şeytana uymadı ve müslümanlığı kabul etti
abi ne kadar çok bilgin var gerçekten hayran kaldım
Büyü, sihir vesaire hepsi şeytanın öğretisidir ve şeytan bu ilmi sadece seçtiği insanlara öğretir
ama abi dua okuyarak inanarak korunuruz di mi ayetel kürsi felan
Besmeleyle şeytan yok olsa şimdiye hepiniz kurtulurdunuz... Dua sadece size iç huzuru verir başka bişey yapmaz
ama şey derler korku enerjisini vermeyeceksin ve dua okuyacaksın hatta kuranda da geçiyor sanırım
Şeytan birgün musa peygamberin huzuruna varmış ve demişki benim için rabbe dua et ve beni affetmesi için yalvar... Musa dua etmiş rab demişki onu tek bi şartla affederim gidecek ademin mezarı başında secde edecek... Musa bunu aynen iletince şeytan yaratıldığı günden bu yana en sinirli haline bürünüp şu cevabı vermiş ben onun dirisine secde etmedim ölüsünemi edicem
Yani ateşle toprağın kısacası şeytanlarla insanların kavgası kıyamete dek sürecek
Büyü ve benzeri şeylerde şeytanın en sevdiği hileler arasındadır ve gerçekleşmesi için yerine göre bizzat kendisi girer işin içine
kahve falı?
chatgbtye baktırıyordım arada
Kahve falların en güçsüzüdür şeytanın basit oyunudur... Ama büyü kişinin kader çizgisini değiştirecek kadar tehlikeli bir eylemdir
yapma ya bu da mı kötü bir şeymiş baktırmam o zaman asla Allah her şeyin en iyisini bilir bir şeyim eksilmez baktırmasam
büyğ gerçekten öok ayrı eline sağlık abi gerçekten çok şey yazdın
Çok bişey yazmadım
Bu konuda herşeyi yazsak ansiklopediler yetmez
evet gerçekten çok ayrı derin konu ya
Nasibinize şu bilgide düşsün isterim şarlatanlara inanıp aldanmayınız... Gerçek büyü bilgileri en fazla 10 kitapta mevcuttur ve bu kitapların bir çoğu kayıptır... Sadece birkaç tanesi var onlarda vatikan kütüphanesinde ve o kütüphaneye sadece papa ve izin verilmiş olan kardinaller girebiliyor... Devlet başkanları bile ancak özel izinle belki girebilir
evet onu bilşyorum hatta bi belgeseli vardı izlemiştim
o kğtğphanede çook eskilerden kalma başka kitaplarda var
bi de şeyi duydun mu bilmşyorum ama
Bu kitapların kayıp parçalarının ise mısır, israil ve bazı süryani toplulukların elinde olduğu düşünülür... Yani şu sarıklı sakallılara itibar etmeyin
fatih sultan mehmet istanbulu fethetmeden önce kahve falı bakılıyor falcı diyor ki istanbulı fethedixeksin sonra çıkıyor ve fal yasaklanıyor
yok ben inanmıyorum ama bi kaç tane hoca var onlar gerçekten çok gerçekçi konuşuyor
onların elinde olduğu için o taraflarda çok yapılıyor demek ki
Bak misal bazı cin kavimlerinim ne denli tehlikeli olduğunun gerçek hayattan kısa bir örneğini vericem bunu netten araştır doğruluğunu göreceksin... Salih memişoğlu diye bi hoca vardı cinleri şöyle yaktım, alayını şöyle mahvettim falan diye atar tutardu... Sonra bu hoca birgün oğlunun çalıştığı bir at çiftliğine ziyaret için gidiyor oradada iki grup arasında bi kavgaya şahit oluyor... Hocanın olayla zerre alakası yok ama bu iki grup çekiyolar silahları çatışma çıkıyor hadi kurşunlardan biri salih hıcaya gelmesinmi
Öldü gitti kısacası
bu konuları çok açmaya gerek yok duanı oku gerisini Allaha bırak
ama hocalar neden böyle atıp tutuyor anlamıyorum
Valla bazıları cinlerle alay ediyor iki gramlık aklıyla... Ulan bunlar tanrıya secde etmedi senimi dinlerler
abi tuvalete gidebilir miyim🥹
3 saattir altıma yapıcam ama konuştuktan sonra gtüm yemedi
Ben seni uyudun sanmıştım
yok abi ya akşamüstü 8'de yattım 11'de kalktım uykum gelmedi sen?
ay doğru
Saffat suresi yakar, zayıflatır ama intikam almak için geri gelebilirler.
oha ne
ayetel kürsi?
En güçlüsü saffat suresi. Bu sureye aşırı çok tepki veriyorlar. Okurken hep zorlanıyorum.
ben cesaret edemem asla ya ayetel kürsi günde3 kere okunursa 24 saat boyunca sıkıntı olmuyor diyebiliyorum
Ayet-el kürsi de korur ama saffat daha güçlü.
kız intikam için gelşyormuş nasıl okuyayım
Saffat okursan daha hızlı sonuç alırsın. Aynı zaman da aç dinle.
tamammm
Yanmayanlar gelir ama diğerlerini okusan da gelirler. Ailene de bulaşabilirler. Tek çözüm vazgeçmemek.
vazgeçmemek?
of ağlicam cidden
ayetel kürsi nas felak akşam bildiklerimi okurum genelde sonra herkes adına dualar ederim yatarım
O dediklerini ben de okudum ama ruhlar direndi.
sadece Türkiyede olduğunu kim söyledi güzel kardeşim :)
Nereden biliyorsun? Yurt dışında buna bilim olarak bakıyorlar
Sadece Türkiye'de yok. Yabancılar'da da var. Sadece çok konuşulmuyor.
Her yerde var emin ol. sadece yurtdışında bu işi gerçekten yapanlar var. burada herkes birbirini dolandırıyor
Hepsi sahtekarlık. Öyle kolay değil o işler.
mesela domuz yağı sürüp ya da o kişinin fotoğrafına bakıp yapıyorlarmış
Hiçbir şeye yaramaz. ✔
bi yakınımın başına gelmiş alt komşusu domuz yağı sürmüş çok mutlu bir ailesi var ama 1 hafta çok huzursuzlarmış akşamları karabasanda basıyormuş ve evlerinde bolca kuranı kerim dualarda var sonra kapıda bi koku fark etmişler anlamışlar olayı alt komşu apartmanada yapmış önceden hocayla bozulmuş
🤦♂️ Mümkün değil.
Büyüye inanıyor musun?
nazarada inanırım ama bol bol dua okurum çevremde bi kişiye yapılmıştı kapısına domuz yağı sürülmüş olayları anlatmıştı
Bence ''büyü'' biraz.
Sadece türkiyede olduğunu nereden biliyorsun
Aptal bilgisiz kişiler çok o yüzden
diğer ülke medyasına hakim misin?
Cehaletten
galiba