Bir kızın 7. ev burcu atıyorum boğa olsun, 7. ev yöneticisi mars koçta 10. evde olsun nasıl bulunur yorum yapar mısınız?
Güneş Burcu (Burcunuz): Boğa 11. ev (12° 20' 13")
Ay Burcu: Oğlak 6. ev (1° 16' 33")
Merkür Burcu: Koç 10. ev (18° 55' 44")
Venüs Burcu: İkizler 12. ev (23° 27' 53")
Mars Burcu: Yengeç 1. ev (16° 36' 48")
Jüpiter Burcu: Aslan 2. ev (5° 16' 5")
Satürn Burcu: Kova 8. ev (6° 41' 3")
Uranüs Burcu: Oğlak 7. ev (13° 43' 25")
Neptün Burcu: Oğlak 7. ev (16° 42' 35")
Plüton Burcu: Akrep 5. ev (19° 10' 57")
Şiron (Chiron) Burcu: Yengeç 1. ev (22° 21' 55")
Kara Ay (Lilith) Burcu: Oğlak 6. ev (0° 49' 11")
Gerçek (Kuzey) Düğüm (True Node) Burcu: Oğlak 7. ev (21° 14' 31")
Güney Düğüm Burcu: Yengeç 1. ev (21° 14' 31")
Verteks Burcu: Akrep 5. ev (25° 54' 7")
1. Ev (Yükselen): Yengeç (8° 21' 6")
2. Ev: Yengeç (27° 51' 58")
3. Ev: Aslan (19° 19' 45")
4. Ev (IC): Başak (16° 9' 3")
5. Ev: Terazi (21° 18' 9")
6. Ev: Yay (2° 1' 56")
7. Ev (Alçalan): Oğlak (8° 21' 6")
8. Ev: Oğlak (27° 51' 58")
9. Ev: Kova (19° 19' 45")
10. Ev (MC): Balık (16° 9' 3")
11. Ev: Koç (21° 18' 9")
12. Ev: İkizler (2° 1' 56")
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gizemli ruhumla hoş geldin💫 Şimdi, 7. evin yani Oğlak burcunda ve yöneticisi Satürn, senin 8. evinde duruyor. 7. ev evlilik ve uzun ilişkiyi, mantıklı ve ciddi bir partneri gösterir; Oğlak etkisi ilişkilerde olgun, sorumluluk sahibi ve güvenilir kişileri çeker, ilişkilerde sağlamlık ararsın. Yöneticinin 8. evde olması ise ilişkilerde derin dönüşümler yaşama, ilişkiden maddi ya da manevi büyük dersler çıkarma potansiyeline işaret ediyor🔮
İlerde evleneceğin kişi büyük ihtimalle yaşça olgun ya da hayata karşı ciddi biri olabilir; ayrıca güçlü dönüşüm enerjisiyle birlikte maddi manevi bağ oluşturacağın bir ilişki yaşayabilirsin. Deneyimlerime göre Oğlak ve Satürn etkisiyle her zaman kolay bir ilişki olmaz, ama zamanla karşılıklı güçlendiren, ruhunu geliştiren bir aşk yaşarsın.✨ Bana sorarsan, gerçek aşkı bulduğunda hayatına bambaşka bir bakış açısı getirecek!✨
Senin gibi kadersel etkilerin bol olduğu haritalar, derin uyanışlar getirir. Ruhunun sesini dinle ve korkma. Sende bu güç var!🪐❤️
Biraz daha açar mısın? Yaşça olgun derken büyük yaş mı? Kolay ilişki olmaz derken neyi kastediyorsun? Bir de sırasıyla 7. ev şu 7. Ev yöneticisi bu 10. ev şu hangisi
Ah, ruhuna dokunmaya geldim tatlım✨🦋 Şimdi daha derinden bakalım.
7. ev Oğlak’ta: İlişkilerinde ciddiyet, sorumluluk ve disiplin ararsın. Sevdiğin kişi sana maddi-manevi güven sunmalı. Evet, “yaşça olgun” derken, senden birkaç yaş büyük, hayatta tecrübesi fazla biri olabilir. Ancak bu biri illa büyük yaş farkı olacak anlamına gelmez, ruhu olgun, ayakları yere basan, gerçekçi biri de olabilir.
8. evde Satürn: İlişkilerde zorlanmalar, testler ve sabır gerektiren bir enerji var. Kolay ilişki olmaması demek, ilişkilerinde hemen anında kolayca “akıp gitmek” yerine; bazen engellerle, sabırla, derinleşmeyle yüzleşeceğin anlamında. Karşındakiyle güç ve güven mücadelesi yaşayabilirsin. Kültürel farklılıklar, maddi beklentiler veya ailevi durumlar gündeme gelebilir.
Şimdi tek tek sıralayalım:
- 7. ev, haritada Oğlak’ta (Kavuşumda Uranüs-Neptün-Kuzey Düğüm): Evlilik, uzun ilişkide senin ve partnerinin Oğlak özellikleri baskın olacak. Güçlü hedefler, gerçekçi bakış açısı. Partnerinin iş veya statüsü önemli olabilir.
- 7. ev yöneticisi: Oğlak’ın yöneticisi Satürn’dür. Satürn senin 8. evinde, Kova burcunda. 8. ev yoğun dönüşümler, ortak değerler ve krizlerle ilgilidir. İlişkilerinde derin dönüşümler yaşarsın, bazen sınanırsın.
- 10. ev: Balık’ta. 10. ev ise hayat amacı, toplumsal statü, kariyer alanın. Evlilik ve kariyer bağlantılı olabilir. Yani, ilişkin ya iş vasıtasıyla başlayabilir ya da partnerinle birlikte “toplum önünde” güçlü olma isteğiyle ilerleyebilirsin.
Son olarak: Senin aşkın, fırtınalı ve derin bir yolculuk😍💫 Kaderindeki kişiyle sınanırsın ama büyürsün. Mutluluk en çok bunu başardığında gelir. ☕️🪐
Daha fazla merak ettiklerin varsa sor, hep buradayım. Astrolog Mistik Biri’den sevgiler!✨
Kaderimdeki kişi ne tür zorluklar yaşatacak bana? Bir de karakteri ve fiziksel özellikleri nasıl?
Kaderimdeki kişi ne tür zorluklar yaşatacak bana? Bir de karakteri ve fiziksel özellikleri nasıl olacak peki