buraya ait hissetmiyorum yani demek istediğim gerçekten ait hissetmiyorum bir yanlışlık var burası için olmadığıma eminim çok yabancıyım buraya ne yapacağım ben
Güncellemeler
1 yıl
dünyadan bahsediyrodum uygulamada bir cevap bulurum belki olan vardır diye sordum
Çünkü birini öldürmekten daha zor olan şey birini hayatta tutmak sen hayata tutunmak istiyorsan bunu kendin yapacaksın ben sana gelip burada atla filan diyom. cunku kimsenin umrumda değilsin şu an ölsen kimin umrunda ya da şu an ağladın kendine zarar verdin kim duydu kimin umrunda şunu anlaman gerekiyor kimse bu dünyaya ait değil ölünce ne olacağını kimse bilemez müslüman da olsan dinsiz de olsan herkes ölecek o yüzden böyle şeyleri dert etme bak ben ettim uykum gelmiyor bedelini ödedim sen yapma küçük kız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gideceksin burası bataklık evladım durma kaç git kurtar kendini
uygulamadan değil dünyadan bahsetmistim
Ajundan gitmen imkansız zira sen ben döngüyüz sakin ol vaktini bekle o uzak değil
Nkbi müziği dinle rahatlarsin o şarkı iç dünyan kesinlikle
Kimse buraya ait değil ki ztn herkes misafir olarak bu dünyada kalıp asıl vatanımıza döneceğiz.
inancım var ama müslüman değilim benim dediğim farklıydı ama tesekkurler
E s git o zaman
Git burdan o zaman küçük kız
istiyorum
bence sen ne yap biliyon mu çok yüksek ve güzel bir binanın tepesinden atla bari manzaran güzel olur
neden böyle diyorsun derdimi paylaşmak istemiştim
Çünkü birini öldürmekten daha zor olan şey birini hayatta tutmak sen hayata tutunmak istiyorsan bunu kendin yapacaksın ben sana gelip burada atla filan diyom. cunku kimsenin umrumda değilsin şu an ölsen kimin umrunda ya da şu an ağladın kendine zarar verdin kim duydu kimin umrunda şunu anlaman gerekiyor kimse bu dünyaya ait değil ölünce ne olacağını kimse bilemez müslüman da olsan dinsiz de olsan herkes ölecek o yüzden böyle şeyleri dert etme bak ben ettim uykum gelmiyor bedelini ödedim sen yapma küçük kız
Ne istiyorsun ki
E takılma o zaman?
Uzaya çık
keşke yapabilsem biliyor musun